13 Δεκεμβρίου 2014

Απολαύστε 60 και πλέον φωτογραφίες από την 1η ημέρα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό !


Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ

Συνεχίζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ που η διοργανώνει η αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Νίκαιας, τις Τοπικές Κοινότητες Κιλελέρ, Πλατυκάμπου και Μελισσοχωρίου και τοπικούς φορείς. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Το Άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Καταχά

Φώτο Χασαπέτης


Εξιχνιάστηκαν άμεσα 9 κλοπές – διαρρήξεις σε εξοχικές κατοικίες στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής



Εξιχνιάστηκαν άμεσα, μετά από αξιοποίηση στοιχείων και μεθοδικής έρευνας των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κασσανδρείας Χαλκιδικής, συνολικά 9 κλοπές – διαρρήξεις σε εξοχικές κατοικίες και σε φυτώριο που έγιναν προχθές (11-12-2014) τα ξημερώματα στη Χαλκιδική.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές και ληστείες σε Ημαθία και Πέλλα



Εξαρθρώθηκε, μετά από ενδελεχή και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές και ληστείες σε περιοχές της Ημαθίας και Πέλλας.

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Κατερίνη για παράνομα τυχερά παίγνια



Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στην Κατερίνη Πιερίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 54χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος και 34χρονος εργαζόμενος στο κατάστημα, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Συλλήψεις δύο ατόμων σε Πιερία και Ημαθία με 320 γραμμάρια κάνναβης



Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, συνελήφθησαν χθες 2 άτομα και κατασχέθηκαν περισσότερα από 320 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Αλβανός πέταξε 38 κιλά χασίς στην εθνική οδό Κοζάνης – Ιωαννίνων



Αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στο 52ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κοζάνης – Ιωαννίνων, μετά από επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, συνελήφθη ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ο Απόστολος Γκλέτσος στις 18-20 Δεκεμβρίου


Ο Πρόεδρος Απόστολος Γκλέτσος και στελέχη της Τελείας θα επισκεφτούν τη Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης στις 18 Δεκεμβρίου ξεκινώντας από τους ακριτικούς Δήμους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Σουφλίου. Ο Πρόεδρος της Τελείας θα  επισκεφτεί επίσης τις  μεγάλες πόλεις των Περιφερειακών Ενοτήτων ολοκληρώνοντας το οδοιπορικό του στη πόλη της Δράμας στις 20 Δεκεμβρίου. 

ΣΕ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ



Τρείς μεγάλες εορταστικές συναυλίες θα δώσει τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς,  η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.

ΕΥΘΥΜΗΣ ΚΑΛΕΒΡΑΣ Ο καλλιτέχνης, ο στοχαστής, ο ευπατρίδης

Αφιέρωμα  στο μεγάλο Πιεριέα  γλύπτη καλλιτέχνη Ευθύμη Καλεβρά, διοργανώνει ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου, με αφορμή της  συμπλήρωσης τριών χρόνων από το θάνατό του.

Οι πιο σέξι barwomen της Λάρισας !

Οι οκτώ καλλονές «αποκαλύπτονται» μέσα από τις αισθησιακές τους πόζες, ενώ δίνουν και συμβουλές σε όσους προσπαθούν να τις προσεγγίσουν πίσω από τις μπάρες!

Η Άθλια εικόνα της Εκάβης....στο Πάρκο της Κατερίνης. ΝΤΡΟΠΗ κ. Δήμαρχε

Το Πολιτιστικό - Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης "ΕΚΑΒΗ" αντιστρέφει τους όρους και γίνεται "από μέσα κούκλα και από έξω πανούκλα". Η εικόνα του Ρεπορτάζ τά λέει όλα. 

Παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ



Κάλεσμα για την συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Αγαπητέ συνδημότη,
Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου το απόγευμα, διοργανώνεται από την Ομάδα Δράσης & Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με την ΚΕΔΑ, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, τον ΕΦΑΛ (Φιλοζωικός σύλλογος) και την Εθελοντική Ομάδα του Δήμου, εκδήλωση για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

«ΠΙΝΔΟΣ» Α. Αγιάννη – «ΑΡΗΣ» Κοκκινοπλιτών και «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ» Κορινού – «ΠΥΔΝΑ» Κίτρους

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πιερίας αποφάσισε να ορίσει
            1.- τον αναβληθέντα αγώνα πρωταθλήματος της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων «ΠΙΝΔΟΣ» Α. Αγιάννη – «ΑΡΗΣ» Κοκκινοπλιτών, την Τετάρτη 17-12-2014 στο γήπεδο του Α. Αγιάννη, ώρα 3:00 μ.μ.

Ζητείται Τεχνολόγος με ειδικότητα Ιατρικών Συσκευών στα Γιαννιτσά

Ζητείται Τεχνολόγος με ειδικότητα Ιατρικών Συσκευών Απεικονίσεων σε Ιδιωτικό Διαγνωστικό Κέντρο στα Γιαννιτσά. Αποστολή βιογραφικών στο info@asklipiosmedica.gr 

Ζητείται γιατρός από χιονοδρομικό κέντρο της Νάουσας

Ζητείται ιατρός με ειδικότητα γενικής ιατρικής ή παθολόγος ή καρδιολόγος ή ορθοπεδικός για εργασία σε γνωστό χιονοδρομικό

Θανατηφόρο τροχαίο στην οδό Γ. Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα (13-12-2014) και ώρα 04:20, στην οδό Γ. Παπανδρέου (Θεσσαλονίκη), ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, ξέφυγε από την πορεία του και παρέσυρε 54χρονο πεζό άντρα, με συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό του δεύτερου.

«Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου»: Εκεί, Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ γιορτάζει!

Σήμερα, Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 17:00, το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου» ανοίγει τις πύλες του στο κοινό.
Η άλλοτε εγκαταλελειμμένη αυλή του Καπνικού Σταθμού, έχει μετατραπεί σε μια ονειρεμένη γωνιά της πόλης, φτιαγμένη με πολύ κόπο και μεράκι, η οποία φέτος θα φιλοξενήσει χιλιάδες πολίτες.

Η Μακρόνησος είναι και πρέπει να παραμείνει ιστορικός τόπος

Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται από την Τοπική Διοίκηση η αλλαγή χρήσεων γης στην Μακρόνησο.
Η Μακρόνησος είναι και πρέπει να παραμείνει ιστορικός τόπος.
Είναι χαραγμένη στην ιστορική μνήμη του λαού μας με το αίμα των αγωνιστών που έγιναν μάρτυρες για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του λαού.

Προβάρει κοστούμι για Βουλευτής ο Σάββας Χιονίδης ;

Δεν το λέμε εμείς....ούτε το ακούσαμε σε κάποιο πηγαδάκι ! Το μαρτυρά η ίδια η φωτογραφία......

Μεγάλες καταστροφές από ανεμοστρόβιλο στο Κιοτάρι της Ρόδου




Με μεγάλες καταστροφές ήρθαν αντιμέτωποι με το πρώτο φως της ημέρας οι κάτοικοι στο Κιοτάρι, από ανεμοστρόβιλο που έπληξε την περιοχή χθες στις 2 τη νύχτα.
Προξένησε καταστροφές σε ακτίνα 500 μέτρων και το επίκεντρό του εστιάζεται στο σημείο της Ρόδου Λίνδου, στην διασταύρωση προς το Ασκληπειό.

Οι πιο επικίνδυνες πόλεις του κόσμου

Προτού κλείσετε εισιτήρια για το επόμενό σας ταξίδι και παρασυρθείτε από ταξιδιωτικά φυλλάδια και προσφορές, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω πόλεις. Μπορεί κάθε μεγάλη πόλη να έχει προβλήματα, αλλά οι παρακάτω θεωρούνται λίγο παραπάνω επικίνδυνες και φανταζόμαστε ότι δεν θα θέλετε στο ταξίδι σας να αισθάνεστε ανασφάλεια και φόβο…

Νεκρός γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο χθες το πρωί ο δημοσιογράφος Πέτρος Αλεξίου.
Ο Πέτρος Αλεξίου γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1953, στην Παραμυθιά Ηπείρου και αποφοίτησε από την Ανωτέρα Ιερατική Σχολή Θεσσαλονίκης τον Ιούνιο του 1973.

Ντροπιαστικές εικόνες στον Τουριστικό Πλαταμώνα






Ο παλιός σταθμός του Πλαταμώνα. Κάποτε έσφυζε από ζωή, με τους επιβάτες να συγκεντρώνονται κατά δεκάδες και να περιμένουν υπομονετικά τον καρβουνιάρη τα ζεστά μεσημέρια του καλοκαιριού.

Cyber sex με παιδιά δημοτικού στην Αττική

Έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι 12χρονος μαθητής της 6ης Δημοτικού προέτρεψε διαδικτυακά 9χρονη να κάνουν cybersex.
Όπως αποκάλυψε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικου και προσέλκυση ανήλικου για γενετήσιους λόγους, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Όταν τα ναρκωτικά σου χτυπήσουν την πόρτα, καλύτερα να την κλείσεις

Όταν τα ναρκωτικά δεν σου έχουν χτυπήσει την πόρτα, Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν
Όταν τα ναρκωτικά δεν σου έχουν χτυπήσει την πόρτα, θεωρείς ότι αφορούν μόνο τους άλλους.
Όταν τα ναρκωτικά δεν σου έχουν χτυπήσει την πόρτα, θεωρείς ότι είσαι καλύτερος από τους άλλους.

Οι εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ σε Θεσσαλονίκη, Σίνδο, Καστοριά, Καλαμπάκα, Δράμα

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης θα συζητήσουν με τους πολίτες στο αμέσως επόμενο διάστημα σε σειρά Ανοιχτών Πολιτικών Εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα.
Στις συγκεντρώσεις αυτές θα αναλυθούν οι πρωτοβουλίες του Κινήματος, το σχέδιό μας για την πορεία εξόδου από την κρίση και οι κατευθύνσεις του Προγράμματός μας για την «επόμενη ημέρα».

Aνοιχτή συζήτηση - διαβούλευση με θέμα τις Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Η Ο.Μ. Φιλοσοφικής & Παιδαγωγικού της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης
διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση - διαβούλευση με θέμα τις Θέσεις του
ΣΥΡΙΖΑ για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Αυτοψία της παράταξης «Συμμετέχω» στους δήμους Ωραιοκάστρου και Χαλκηδόνας





Συνάντηση με τους δημάρχους των πλημμυροπαθών δήμων Ωραιοκάστρου και Χαλκηδόνας πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος τύπου της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης για την Κεντρική Μακεδονία «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ – ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ», Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.

Γιάννης Πάριος & Φωτεινή Δάρρα στη Θεσσαλονίκη !

Από Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου Ο Γιάννης Πάριος έρχεται στη Θεσσαλονίκη και μας καλεί σε βραδιές ονείρου στο “STAGE LIVE”. Ο κορυφαίος ερμηνευτής ανεβαίνει στη σκηνή για ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι που τα έχει «ΟΛΑ»!!!