24 Φεβρουαρίου 2015

Ανακοίνωση Λαϊκού Συνδέσμου για τις μνημονιακές δεσμεύσεις του Σύριζα

Η καταστροφική μνημονιακή πολιτική συνεχίζεται, ο Σύριζα εφαρμόζει όλα τα αιματηρά μέτρα σε βάρος των Ελλήνων πολιτών και η μοναδική δύναμη που αντιστέκεται στην ανθελληνική πολιτική των ξένων τοκογλύφων είναι η Χρυσή Αυγή.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ο Χάρης Τζαμακλής


Δήλωση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Χάρη Τζαμακλή


 Συγκροτήθηκαν οι Διαρκείς Επιτροπές της Βουλής, που τις επόμενες μέρες θα συγκροτηθούν και σε σώμα, με την εκλογή των προεδρείων τους.

Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στο δήμο Ωραιοκάστρου

Με παραδοσιακή μουσική, σαρακοστιανά εδέσματα και πολύ κέφι γιορτάστηκαν τα Κούλουμα σε όλες τις δημοτικές κοινότητες του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου. Η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού,

Ημεριδα για την ενδοοικογενειακη βια στην Περαία



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 21 Φεβρουαρίου η ημερίδα με θέμα «Βία κατά της γυναίκας – Ενδοοικογενειακή βία – Ισότητα των δύο φύλων», που οργάνωσε ο δήμος Θερμαϊκού, στο

8ος ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει τον 8ο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης με τίτλο «Οι Μαθητές Γράφουν Ποίηση» στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης (21η Μαρτίου).

Συνάντηση Υφυπουργού Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά με Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης

Η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά υποδέχτηκε σήμερα, 24 Φεβρουαρίου 2015, στις 10 π.μ. στο Διοικητήριο, τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο.

«Κούλουμα 2015» με επίκεντρο την Πυλαία

Με ενθουσιασμό και μεγάλη συμμετοχή στις τριήμερες εκδηλώσεις της Καθαρής Δευτέρας που διοργάνωσε ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη  και παρά τα προβλήματα που προκάλεσε ο καιρός υποδέχθηκαν τα «Κούλουμα 2015» οι δημότες και οι επισκέπτες του δήμου.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

H κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου από τη  Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής σε μια λιτή τελετή, που συμβάδιζε με την ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου, εκεί που χτυπά η καρδιά του επιχειρηματικού κόσμου.

Όλα όσα συμφώνησε ο ΣΥΡΙΖΑ με την Τρόϊκα

Την δέσμευση να συνεχίσει τις ιδιωτικοποιήσεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, (Ελληνικό, Σκουριές, 14 αεροδρόμια, ΟΛΠ κ.λ.π.), να μεταρρυθμίσει την φορολογική πολιτική και να διασφαλίσει ότι οι προσπάθειες για την αντιμετώπιση της "ανθρωπιστικής κρίσης" δεν θα έχουν δημοσιονομική

Συντήρηση της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης

Σε προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για την εκτεταμένη συντήρηση της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, σε όλο το μήκος της, προχώρησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ


Έδεσσα: Αναζήτηση λύσης για εργαζομένους Καταρρακτών

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, μετά την υπόσχεση των Κυβερνητικών Βουλευτών του Νομού μας ότι θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν νομοθετική παρέμβαση για επίλυση του προβλήματος απασχόλησης των εργαζομένων στους

Επεκτείνονται οι ημιβυθιζόμενοι κάδοι απορριμμάτων στον Δήμο Κατερίνης.

Με την εγκατάσταση άλλων έξι ημιβυθιζόμενων κάδων απορριμμάτων, οι οποίοι προστίθενται στους υπάρχων δεκαέξι, σε κεντρικά σημεία του Δήμου Κατερίνης, ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο εγκατάστασης  ημιβυθιζόμενων κάδων σε διάφορα σημεία της πόλης οπού υπάρχει μεγάλος φόρτος απορριμμάτων.

37ο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς

Ετοιμάσου γιατί το 2015 έρχεται... το δικό ΣΟΥ River Party!
Το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας γιορτάζει 37 χρόνια και για

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα πουλάει παπούτσια στην TV !

Μια νέα καριέρα ανοίγεται για τον πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη: θα πουλάει παπούτσια και παντόφλες μέσω τελεμάρκετινγκ!

Αυτό τόνισε ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα Real News. «Ήδη έχω έρθει σε επαφή με μία εταιρεία

Διαμαρτυρία κρατούμενων στις φυλακές Λάρισας

 Στον προαύλιο χώρο των φυλακών Λάρισας παρέμειναν για περίπου μία ώρα, μετά το πέρας του προαυλισμού τους, περίπου 400 κρατούμενοι της Α΄ και Γ΄ πτέρυγας, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησης, ενώ σχετική επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλαν και στον γενικό γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Παρουσίαση ΓΠΣ Κορινού στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης




Συνάντηση για την Ασφάλεια του διαδικτύου στη Νέα Έφεσο

Το Τοπικό Συμβούλιο του Δημοτικού Διαμερίσματος Νέας Εφέσου, η Εκκλησία, το Δημοτικό Σχολείο, το Νηπιαγωγείο και η εθελοντική ομάδα συνδιοργανώνουν με την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας ενημερωτική συνάντηση προς τους μαθητές αλλά και τους γονείς των μαθητών (κατοίκους

Ζητούνται πληροφορίες για τροχαίο που έγινε στην Καλλιθέα Αττικής



Πληροφορίες για τον ασυνείδητο οδηγό που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 33χρονο γιο τους, αναζητούν οι γονείς του άτυχου νέου από όποιον μπορεί να γνωρίζει κάτι για το τροχαίο δυστύχημα.






Όλα συνέβησαν στις 3:45 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην συμβολή των οδών Ματζαγριωτάκη και Δημοσθένους, στην Καλλιθέα.

Ζητείται Εγκαταστάτης Συστημάτων Ασφαλείας στη Μελίκη

ΤΕΧΝΙΚΟΣ συστημάτων ασφαλείας με σχετική εμπειρία ζητείται για εργασία ως εξωτερικός συνεργάτης στην περιοχή της Ημαθίας.

Απαραίτητα προσόντα:
-Γνώσεις εγκατάστασης συστημάτων συναγερμού.

Συζήτηση για τα σχολεία του Δήμου Πύδνας- Κολινδρού

Σας προσκαλούμε σε συνάντηση – σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18.00 μ.μ. στο Δημαρχείο του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, προκειμένου να συζητήσουμε θέματα που σχετίζονται με την

Καθαρισμος - εξωραϊσμος Παλιας Σιδηροδρομικης Γραμμης Πλαταμωνα



Από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2014, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας ως νέα δημοτική αρχή, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κώστα Δημόπουλου, ξεκινήσαμε εργασίες καθαρισμού και εξωραϊσμού της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής Πλαταμώνα. Η γραμμή, κατά μήκος των πρανών,

Αναβίωση του εθίμου της Τσαγκαροτρίτης στον Κολινδρό

Με ιδιαίτερη χαρά ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Κολινδρού καλεί όλους τους κατοίκους
στην αναβίωση του εθίμου της τσαγκαροτρίτης <τσουκάνια> και στην κοπή βασιλόπιτας για την νέα χρονιά.