17 Μαΐου 2015

Φιλανθρωπική συνεστίαση υπέρ του Γηροκομείου της Ι.Μ. Κίτρους

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε συνεστίαση φιλανθρωπικού χαρακτήρα υπἐρ του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος το μεσημέρι της Κυριακής 17 Μαΐου σε αίθουσα δεξιώσεων στον Σβορώνο

Δήλωση Κώστα Καρυώτη για Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης

Ως πλειοψηφών σύμβουλος των σημερινών αρχαιρεσιών του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης θέλω  πρωτίστως να ευχαριστήσω από καρδιάς αυτούς που με τίμησαν με τη ψήφο τους.
Όμως ακόμη, θέλω  ειλικρινά να ευχαριστήσω όλα τα Μέλη που με την ψήφο τους έδωσαν σήμερα το παρόν,  σε αυτή την κρίσιμη καμπή  στην ιστορία του Ομίλου.

Έκλεισαν περισσότερες από 200.000 επιχειρήσεις την τελευταία επταετία

Ο χάρτης του εμπορίου στην Ελλάδα άλλαξε εντελώς, εξαιτίας της κρίσης και των «λουκέτων» που έφερε. Από το 2008 έως το 2014 υπολογίζεται ότι «εξαφανίστηκαν» πάνω από 200.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εμπορικές κατά βάση. Αυτό συνιστά μείωση της τάξης του 25%. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με

Δωρεάν διακοπές μέσω ΟΑΕΔ για 150.000 δικαιούχους

Αυξημένοι κατά 20.000 θα είναι φέτος οι δικαιούχοι που θα παραλάβουν την Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού, προκειμένου να κάνουν δωρεάν διακοπές μέσω ΟΑΕΔ.
Το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2015 αφορά στην επιδότηση διακοπών, διάρκειας από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις και θα διαρκέσει από 1η Οκτωβρίου 2015 έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2016.

Η πιο φθηνή βενζίνη σήμερα σε Κατερίνη, Λιτόχωρο και Αιγίνιο

Κατερίνη

ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ Α.Ε

5 ΧΛΜ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑΣ
1,495

13 Μετάλια για τον Αρχέλαο σε αγώνες Στίβου στα Γιαννιτσά



Σάββατο 16 Μαϊου 2015 - Γιαννιτσά
Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α'
4 Χρυσά - 6 Αργυρά - 3 Χάκλινα
1η θέση στη Γενική Βαθμολογία

Εκλογές στο Σωματείο Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Αιγινίου



ΣΤΙΣ 24-5-2015 ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΕΩΣ ΤΙΣ 16.ΟΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ

Επίδειξη Παγκρατίου Αθλήματος στον Πλαταμώνα



Επίδειξη Παγκρατίου Αθλήματος από τον σύλλογο ΑΛΚΗ ΔΙΟΥ στο Δημοτικό Σχολείο Πλαταμώνα

Πιερία: Προπονήσεις ατομικής βελτίωσης -τεχνικής και φυσικής κατάστασης


Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη και ολοήμερο Φεστιβάλ ανταλλαγής βιβλίων

Νέες δράσεις για το βιβλίο στην φιλόξενη αυλή του Καπνικού Σταθμού της πόλης μας.
Μικροί μαθητές με τα σχολεία τους μπορούν να επισκέπτονται την Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη τα πρωινά, κατόπιν ραντεβού.

Ξεκίνησε σήμερα ο καθαρισμός του Θερμαϊκού κόλπου

Ξεκίνησε σήμερα ο καθαρισμός του Θερμαϊκού κόλπου, από το αντιρρυπαντικό σκάφος, «Αλκίππη».

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας North Aegean Slops, Ηλίας Ορφανίδης, βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στο ΥΜΑΘ και αποφασίστηκε να αρχίσει άμεσα ο καθαρισμός του Θερμαϊκού.

«Χτυπάει» 30αρια η θερμοκρασία την Κυριακή

Γενικά αίθριος ο καιρός την Κυριακή και πάλι με πολύ υψηλές θερμοκρασίες που θα φτάσουν σε αρκετές περιοχές και τους 30 βαθμούς.

Προπονητικά κέντρα από τον ΠΑΟΚ σε Λαμία και Ρέθυμνο

Η ανάγκη να «καλυφθεί» η ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας, η τεράστια συμμετοχή και ο ενθουσιασμός που παρατηρήθηκε στα camp τουΠΑΟΚ που έγιναν στη Λαμία και από τις 28 ακαδημίες της ευρύτερης περιοχής, ήταν  μόνο

Η τσόντα Ελληνίδας δημοσιογράφου




Οι πρωταγωνιστές της Sirina, Angelica Black, Σουζάνα, Δημήτρης ΧΧΧ, Ζαφείρης, Σάντρα, Κίσα και η δημοσιογράφος, Χριστίνα Ρουσάκη, με την πρώτη της εμφάνιση σε ταινία πορνό, αναστάτωσαν αργά χθες το βράδυ το τηλεοπτικό κοινό.

Με χορηγίες λειτουργεί το αεροδρόμιο «Μακεδονία»



Με χορηγίες καταφέρνει να λειτουργεί το μεγαλύτερο κρατικό αεροδρόμιο της χώρας, το «Μακεδονία». Τα άδεια ταμεία, η έλλειψη ρευστότητας, η κυβερνητική «σκούπα» σε ό,τι ευρώ υπήρχε σε δημόσιους φορείς, έχουν φέρει σε δεινή θέση και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.