20 Μαΐου 2015

Αυστραλός κροίσος βγάζει το «χαρέμι» του βόλτα με…λουράκι


Τον τρόπο να προκαλεί έχει βρει Αυστραλός εκατομμυριούχος καθώς έχει καταφέρει να χτίσει το δικό του προφίλ… γυναικά, ανάλογο του Χιου Χέφνερ αλλά και ένα δυνατό προφίλ στο Instagram με τουλάχιστον 76.000 ακολούθους.

O Τέρενς Κουίκ την Παρασκευή σε Κοζάνη και Καστοριά

Ο Υφυπουργός Επικρατείας και μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κούικ θα βρεθεί την Παρασκευή 22 Απριλίου στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.
Το πρωί θα έχει συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Σωτήρη Αδαμόπουλο και το

Ελεύθερα τα κατοικίδια στις παραλίες της Ελλάδος

Αναμένεται η έκδοση της σχετικής εγκυκλίου που να επιτρέπει το κολύμπι των ζώων, ώστε Έλληνες και αλλοδαποί επισκέπτες της χώρας να κάνουν τις διακοπές τους στη θάλασσα μαζί με τα κατοικίδιά τους.

Αποφασισμένος να ανεβάσει τον Άρη στη Football League o Κάλας

Αποφασισμένος να κάνει το παν, ώστε να ανεβάσει τον Αρη στη Football League, έστω κι απ΄ το παράθυρο, είναι ο Αλεξ Κάλας. Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος των κιτρίνων, ζήτησε ραντεβού από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ενώ θα σταλεί έγγραφο ακόμη και στον Πρωθυπουργό (!), προκειμένου να προωθηθούν οι θέσεις της ομάδας.

Αυξήθηκαν κατά 469% οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα

Αύξηση κατά 469% των παράνομων εισερχόμενων μεταναστών στο Α΄ τρίμηνο του 2015, είχε η Ελλάδα, όπως προκύπτει από την γραπτή απάντηση της αναπληρώτριας υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη.

Το λιμενικό έσωσε μυδοκαλλιεργητές στη θαλάσσια περιοχή της Χαλάστρας

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης για παροχή συνδρομής στο βοηθητικό σκάφος μυδοκαλλιέργειας “ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ” Ν.Θ. 1088, στο βοηθητικό σκάφος μυδοκαλλιέργειας “ΓΙΩΡΓΟΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ” Ν.Θ. 1089 και στο ερασιτεχνικό

Κοζάνη: Προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον πατέρα του !

Σε οικογενειακή τραγωδία λίγο έλειψε να καταλήξει η χθεσινή βραδιά, όταν λίγο μετά τις 2:00, στην Καρυδίτσα Κοζάνης, ένας γιος έβαλε φωτιά στον πατέρα του.

Σύμφωνα με το Kozanimedia.gr, ο γιος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έβαλε φωτιά προκειμένου να κάψει τον πατέρα του.

Αστυνομικός πυροβόλησε 82χρονο στη Ναύπακτο

Ημιθανής βρέθηκε στην παραλία Γρίμποβο της Ναυπάκτου ο Α.Κ., 82 ετών. Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε στην παραλία αιμόφυρτος από οικείους του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes ο 82χρονος έφερε τραύμα από σφαίρα στην υποκλείδιο χώρα.

ΤΡΟΙΚΑ στο ΕΣΠΑ με έγκριση Τσίπρα

Ο πρώην Υπουργός  Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και Βουλευτής της ΝΔ, κ. Κώστας Σκρέκας, με αφορμή τις κοινές δηλώσεις του  Υπουργού Οικονομίας κ. Γ. Σταθάκη και της Επίτροπου Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΕΕ κ. Κ. Κρέτσου, υπεύθυνης  για το ΕΣΠΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Άγρια δολοφονία πλούσιων Ελληνοαμερικανών

Ενα παντρεμένο ζευγάρι ομογενών, ο γιος τους και η οικιακή βοηθός βρέθηκαν μαχαιρωμένοι και απανθρακωμένοι στην πολυτελή βίλα τους στο Αρλιγκτον, βορειοδυτικά της Ουάσιγκτον.

40χρονος κυκλοφορούσε ολόγυμνος στην πόλη της Ρόδου ! (ΦΩΤΟ)

Το πρωί της Τετάρτης, ένα άτομο ηλικίας 40 ετών περίπου, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε  από τους αστυνομικούς, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου της Ρόδου.

Καταργούνται αστυνομικοί σταθμοί σε Μαγνησία, Ιωάννινα, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια

 
Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Δημήτριος Τσακνάκης καταργούνται έντεκα Αστυνομικά τμήματα στην Περιφέρεια της χώρας στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της Αστυνομίας που έχει εξαγγείλει ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Σφενδάμη: 19 ΜΑΪΟΥ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ




Ο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ «Ο ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ» ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ, ΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΪΟΥ 2015 ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ. ΣΤΗΝ

Ανακοίνωση της ΣΣΠ για τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών

Οι φετινές φοιτητικές εκλογές, η πρώτη πανελλαδική εκλογική αναμέτρηση μετά τον πολιτικό σεισμό της 25ης Γενάρη, μπορεί να μην επέφεραν τις τεράστιες ανατροπές που είχαν οι εθνικές εκλογές, προσφέρουν όμως χρήσιμα πολιτικά συμπεράσματα για την κατάσταση του φοιτητικού κινήματος.

Τμήμα Πρώτων Βοηθειών από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Κατερίνης

Ξεκίνησε ακόμα  ένα νέο τμήμα  του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κατερίνης το οποίο γίνεται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και το Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το νέο τμήμα πραγματοποιείται στην  Κατερίνη με θέμα: «Αγωγή Υγείας-Πρώτες Βοήθειες».

Ανοίγει για την καλοκαιρινή περίοδο το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας

Σας ενημερώνουμε ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας  ξεκινά τη λειτουργία του  την Δευτέρα  8 Ιουνίου 2015 και θα είναι ανοιχτό όλες τις ημέρες της εβδομάδος από Δευτέρα έως και Σάββατο (το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σε επόμενο δελτίο τύπου).

Συνελήφθη 24χρονος στην Κατερίνη για ναρκωτικά


  • Συνελήφθη χθες (19-05-2015) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 24χρονος ημεδαπός για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα ναρκωτικών χαπιών.

Έκλεψαν μέσω E -mail 29.000 ευρώ από 46χρονο στα Γιαννιτσά !


Άγνωστοι δράστες, με τη μέθοδο ηλεκτρονικών μηνυμάτων μέσω e-mail με αποστολέα υποτιθέμενο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα και με περιεχόμενο την αναβάθμιση και τον συγχρονισμό συσκευών λήψης κωδικών ασφαλείας για τη διενέργεια τραπεζικών

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μετά τις αρχαιρεσίες της 17ης Μαΐου 2015 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Συνελήφθησαν πέντε άτομα στη Βέροια για παράνομο έρανο

Συνελήφθησαν χθες (19-05-2015) το απόγευμα στη Βέροια Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, πέντε άτομα για διενέργεια εράνου, για λογαριασμό αστικής εταιρίας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, χωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο άδεια.

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση «σκηνοθετημένης» ληστείας


Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση υπόθεσης «σκηνοθετημένης» ληστείας.

9 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Με τη συμμετοχή  360 αθλητών από 14 σωματεία, διεξήχθησαν την Κυριακή 10 Μαΐου, στη λίμνη της Καστοριάς, οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε με επιτυχία ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς, στη μνήμη του Κοσμά Μασιακού.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΕΣ



Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ευχαριστεί θερμότατα τον νέο  Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης κύριο Ευάγγελο Φαλάρα, ο οποίος με ευχαρίστηση αποδέχτηκε την πρόσκληση του Τμήματος και αφού