11 Ιουνίου 2015

Τουρνουά GRASS ROOTS 2015 στη Νέα Έφεσο



Στα πλαίσια του UEFA EURO UNDER 19 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Κατερίνης – Βέροιας – Λάρισας από 6 έως 19 Ιουλίου 2015, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Πιερίας διοργανώνει την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 και ώρα 6:00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο τουρνουά Grass Roots.

Δεκάδες κενά στο Νοσοκομείο Κατερίνης -Κλειστή εδώ και 5 χρόνια η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Στις 80 ανέρχονται οι κενές οργανικές θέσεις (από τις 120 συνολικά) στο Νοσοκομείο Κατερίνης, σύμφωνα με τους βουλευτές του ΚΚΕ Σάκη Βαρδαλή και Ελένης Γερασιμίδου.
Την κάλυψη των κενών θέσεων σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και τη γενναία χρηματοδότησή του, ζητούν για το Νοσοκομείο Κατερίνης, οι βουλευτές Ελένη Γερασιμίδου και Σάκης

Εθελοντική Αιμοδοσία στην Καστοριά

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς ανακοινώνει στα μέλη και φίλους του ότι θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία λόγω εορτής της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, στις16/6/15 στα γραφεία του συλλόγου Αθανασίου Διάκου 1 (Πιάτσα Ταξί)

Εμποροπανήγυρη στον Κοπανό Νάουσας

Με πολλές προσδοκίες και στόχο τη θεσμοθέτησή της ξεκινά την Πέμπτη 11 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία του Κοπανού η εμποροπανήγυρη του Δήμου Νάουσας και της Τοπικής Κοινότητας, που θα διαρκέσει ως και την Κυριακή 14

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΟΥ ΑΠΟ Α΄ΔΑΚ ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ


Ολοκληρώθηκε από τα συνεργεία του  Δήμου Κατερίνης η  συντήρηση και η ασφαλτόστρωση ενός  κομματιού του οδικού δικτύου της πόλης, που οδηγεί από την οδό Εθνικού Σταδίου Α΄ΔΑΚ, στην έξοδο της Κατερίνης προς την Εθνική οδό.

ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ

Ολοκληρώνεται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης το έργο της διάνοιξης οδού στην περιοχή της επέκτασης του Εθνικού Σταδίου μεταξύ των οδών Αγράφων και Εθνικού Σταδίου.

Η εικόνα του Άστεγου της Βέροιας που Συγκλονίζει

Εικόνες που τις είχαμε συνηθίσει μόνο στην Αθηνα και στις άλλες μεγάλες πόλεις, δυστυχώς έφτασαν πλεον και στην «πόρτα» μας. Άστεγοι και οικονομικά εξαθλιωμένοι συμπολίτες μας, κοιμούνται τα βραδιά έξω από τις εκκλησίες. Η

Συλλήψεις για κλοπές στην Κατερίνη

  • Συνελήφθη χθες (10-06-2015 το απόγευμα στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ένας 20χρονος ημεδαπός για κλοπή. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την έρευνα απογευματινές ώρες της 09-06-2015 στην Κατερίνη αφαίρεσε χωρίς να γίνει αντιληπτός 2 κινητά τηλέφωνα. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Προσοχή στον ιό με το πορνογραφικό βίντεο στο Facebook

Επανεμφανίστηκε κακόβουλο λογισμικό (Backdoor Trojan) με τη μορφή ανάρτησης πορνογραφικού βίντεο στο Facebook, με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να συνιστά προσοχή στους χρήστες της σελίδας.

Πληρώστε τις οφειλές σας στη ΔΕΗ σε περισσότερες δόσεις

Ανάσα σε ένα εκατομμύριο νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αλλά και ανακούφιση στη ρευστότητά της, επιχειρεί να δώσει η ΔΕΗ φέρνοντας την επόμενη εβδομάδα στο Διοικητικό της Συμβούλιο νέο πρόγραμμα διακανονισμών για τις ανεξόφλητες οφειλές, που σήμερα φτάνουν τα 1,9 δισ. ευρώ.

Ετήσια Εκδήλωση για τη Μάχη των Βασιλικών στον Πολύγυρο


Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωση Τιμής και Μνήμης της Μάχης των Βασιλικών, στο 32ο χλμ ΕΟ. Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, στο χώρο του Μνημείου του καπεταν Χάψα και ώρα 20:00

Συνέντευξη τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων Αθλητών

Περισσότεροι από 400 βετεράνοι (άνω των 35 ετών), αθλητές στίβου από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουνίου στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης. Το πρωτάθλημα διοργανώνουν ο ΟΠΠΑΠ του Δήμου Κατερίνης, η Ομοσπονδία και ο τοπικός Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου.

Δώρισαν 189 νέα βιβλία στη Δημοτική βιβλιοθήκη Αιγινίου


Ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Λαγδάρης Ευάγγελος ευχαριστεί θερμά την Προϊσταμένη της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Α.Π.Θ. κ. Νάστα Αικατερίνη, τα μέλη της επιτροπής δωρεών της Κ.Β. κ. Αρσένη Αλεξάνδρα και κ. Χουχουλιδάκη Αναστασία για την διάθεση 189

Καλοκαιρινή γιορτή του 1ο Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού


6η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Νάουσας

Ξεκινά την Παρασκευή 12 Ιουνίου η 6η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Νάουσας θα διοργανωθεί στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου, η οποίαθα διαρκέσει έως  την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015.

Η πρώην σύζυγος του Πούτιν ισχυρίζεται ότι είναι Νεκρός !

Σε συνέντευξή της στη γερμανική εφημερίδα Die Welt η πρώην σύζυγος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Λουντμίλα, προχώρησε σε ισχυρισμούς που ξεπερνάνε κάθε λογική και φαντασία.
Όπως υποστηρίζει η πρώην σύντροφος του Ρώσου προέδρου, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ σήμερα στην Κατερίνη


Εκδήλωση για τα Φωτοβολταϊκά των Νομών Πιερίας – Ημαθίας στην Κατερίνη

Το Επιμελητήριο Πιερίας και ο Σύλλογος Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά Νομών Πιερίας – Ημαθίας
σας προσκαλούν
σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

Λαϊκή -Δημοτική βραδιά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού


Λάρισα: Προσλήψεις 21 οδηγών στην Καθαριότητα

Στην πρόσληψη 21 οδηγών απορριματοφόρων προχωράει ο Δήμος Λαρισαίων.
Ανακοινώνει
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι ενός (21) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου

Tέλος τα «βύσματα» στον Ελληνικό Στρατό

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση τέθηκε το σχέδιο νόμου «Ρύθμιση Θεμάτων Μεταθέσεων Οπλιτών και Άλλες Διατάξεις περί Μέριμνας Προσωπικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας» με το οποίο επιχειρεί να εισάγει για πρώτη φορά νομικό πλαίσιο καθορισμού μεταθέσεων των οπλιτών και να ρυθμίσει θέματα αναφορικά με τη μέριμνα και εκπαίδευση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πώς θα καταλάβετε αν το στήθος μιας γυναίκας είναι ψεύτικο

Περισσότερες από 290.000 γυναίκες στις ΗΠΑ επέλεξαν να κάνουν αυξητική στήθους το 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αμερικανικής Εταιρίας Αισθητικής Χειρουργικής. Σε όλο τον κόσμο, αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που επιλέγουν να αυξήσουν το στήθος και την αυτοπεποίθησή τους. 

Με τρένο από Θεσσαλονίκη προς Σκόπια, Βελιγράδι και Βουδαπέστη

Αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική κυκλοϕορία των διεθνών επιβατικών αμαξοστοιχιών από τη Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό τα Σκόπια, το Βελιγράδι και αντίστροϕα.
Παράλληλα, για τη θερινή περίοδο (με ισχύ από 5/6/2015 έως 28/9/2015), οι ταξιδιώτες που ξεκινούν από το

Στη Μεθώνη και τη Νέα Αγαθούπολη Αγαπούν τα χωριά τους και το Αποδεικνύουν !



Μετά από πρόταση του Γεωργίου Ζαμάνη, αποφάσισαν ο Αντώνης Μπούμπουρας και ο Πασχάλης Παπαδόπουλος, πρόεδροι της Μεθώνης και της Ν. Αγαθούπολης Πιερίας, αντίστοιχα, να ξεκινήσουν με 2-3 φίλους τους μια σειρά δράσεων με μοτίβο » Αγαπώ το χωριό μου και το φροντίζω, φρόντισε και εσύ ».

Βρείτε τις Διαφορές..........Περιπολικό στην Ελλάδα και στο Άμπου Ντάμπι !

Πιθανότατα να μην έχετε ακούσει για το μοντέλο αυτοκινήτου Lykan HyperSport. Είναι ένα σπάνιο αυτοκίνητο και το μόνο μέρος που μπορεί να το έχετε δει είναι στη ταινία ''Fast and Furious 7'', όταν ''πήδηξε'' μεταξύ κτιρίων. Το  Lykan HyperSport είναι το πρώτο ''υπέρ-αυτοκίνητο'' της Μέσης Ανατολής. Στο κόσμο υπάρχουν μόνο 7 τέτοια αυτοκίνητα.

Του έκλεψε "μέσω facebook" 676 ευρώ !

Μια... αθώα επικοινωνία στο Facebook ενός 50χρονου Καλαματιανού με μια Βουλγάρα είχε σαν αποτέλεσμα ο τραπεζικός λογαριασμός του Ελληνα να αδειάσει κατά 676 ευρώ. Ενας ομοεθνής της παρουσιάστηκε από το πουθενά και μέσω τηλεφώνου ζητούσε τα χρήματα αυτά για να μπορέσει η Βουλγάρα να έρθει στην Ελλάδα.

"Η εκδίκηση της Ιφιγένειας"

Γράφει ο Λυκούργος Π. Χατζάκος



Η διαπραγμάτευση εξελίσσεται σε ορεινό Μαραθώνιο με μη ορατή κατάληξη και οι αστοχίες ή εξαλλοσύνες στελεχών του κυβερνητικού κόμματος ή της Κυβέρνησης, βρίσκονται σε ημερήσια βάση. Παρ’ όλα αυτά, ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις χαίρει σε πρωτοφανή βαθμό της εμπιστοσύνης των πολιτών.

Πάνω από 80.000 εκτρώσεις κάθε χρόνο στην Ελλάδα

Τουλάχιστον 80.000 εκτρώσεις γίνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, μία στις τέσσερις γυναίκες που κάνουν άμβλωση είναι έφηβη, ενώ η οικονομική κρίση οδηγεί ολοένα και περισσότερα ζευγάρια να βάζουν τέλος στις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, αναφέρουν οι διοργανωτές του 1ου Πανελλήνιου Σεμιναρίου Ψυχοσωματικής στην Μαιευτική Γυναικολογία με θέμα "Προσεγγίζοντας την ψυχική διάσταση της γυναίκας” που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλεξάνδρειας


Ανακοινώνεται ότι η προθεσμία για την εγγραφή των βρεφών και νηπίων στους  Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλεξάνδρειας αρχίζει την 11η Ιουνίου και τελειώνει στις 11 Ιουλίου                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  2015.

Αγώνας Δρόμου το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου -Μεθώνη -Μακρύγιαλος -Αρχαία Πύδνα


αΦΙΈΡΩΜΑ ΣΤΟΝ μΆΡΚΟ βΑΜΒΑΚΆΡΗ ΣΤΟ σΤΈΚΙ πΟΛΙΤΏΝ


Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ !


ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

4ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ» ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΦΥΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΧΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΕΝΙ & ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ.