25 Ιουνίου 2015

Πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα, στην περιοχή “Ν.ΠΑΡΑΛΙΑΣ” Θεσσαλονίκης.
Άμεσα στο σημείο, μετέβησαν περιπολικό σκάφος και περιπολικό όχημα Λ.Σ.ΕΛ.ΑΚΤ.

Μουσική βραδιά στον Μοσχοπόταμο


Χρυσά Μετάλλια για τους Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη και Χρήστο Μπαλαούρα


Στις 21 Ιουνίου 2015 διεξήχθη στην Ιθάκη το 23ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Goju Ryu.
Σε ένα φιλικό- με αθλητικό πνεύμα περιβάλλον Ο Γ.Α.Σ Ολύμπιος Μαχητής Κατερίνης με την συμμετοχή δύο αθλητών κατάφερε να γυρίσει πίσω με δύο Χρυσά Μετάλλια .

Μουσικές εκδηλώσεις στη Μεθώνη


Έρευνα – σοκ: 27% των Ελληνίδων καταφεύγει στο χάπι της επόμενης μέρας

Πρωταθλήτρια στις εκτρώσεις παραμένει η Ελλάδα σημειώνοντας τον αριθμό ρεκόρ των 80.000 εκτρώσεων ετησίως, όσες δηλαδή είναι και οι γεννήσεις.
Το πιο ανησυχητικό όλων είναι ότι το 50% των αμβλώσεων γίνεται από ανήλικες κοπέλες.

Έκλεψαν 800.000 ευρώ από ηλικιωμένη!

Σύμφωνα με το hxonews.gr, σήμερα το μεσημέρι άγνωστοι αφαίρεσαν 800000 ευρώ από ηλικιωμένη στην Ιεράπετρα με τη μέθοδο της απασχόλησης.
Η αστυνομία αναζητάει τους δράστες.

Woman of the Year (1942)

114 min - Comedy | Romance | Sport - 19 January 1942 (USA)
Άλλη σκανδαλώδης ταινία, αλλά για διαφορετικό λόγο απ` ότι φαντάζεστε. Δεν προκαλεί για τις σκηνές της, αλλά για το δίδυμο

Μαχαίρωσαν φοιτητή στον ΟΣΕ Λάρισας

Μαχαιριά που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία ακόμα και για τη ζωή του, δέχτηκε προχθές, λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα, στο σταθμό του ΟΣΕ ένας Αθηναίος σπουδαστής του ΤΕΙ Λάρισας.

Συλλήψεις σε Αλεξάνδρεια και Πιερία

  • Συνελήφθη χθες (24-06-2015) τα ξημερώματα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας 30χρονος ημεδαπός διότι εκκρεμούν σε βάρος του: α) ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Ροδόπης για κυκλοφορία

Εκτός ύλης η Γενοκτονία των Ποντίων από το μάθημα Ιστορίας της Γ Λυκείου !

Σχολιάζοντας την αφαίρεση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από την εξεταστέα ύλη της Γ’ Λυκείου στο μάθημα της Ιστορίας, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Έδεσσα: Αφιέρωμα στον Τσιτσάνη


Διήμερο jazz festival στο Ανοικτό Θέατρο Πάρκου

Ο Δήμος Κατερίνης - συνδιοργανωτής του 44ου Φεστιβάλ Ολύμπου, ενός θεσμού με πανελλήνια και διεθνή ακτινοβολία και αναγνώριση θέτει σε προτεραιότητα τον Πολιτισμό θεωρώντας ότι αποτελεί επένδυση για μια κοινωνία, για το επίπεδο ζωής και τις αναζητήσεις των ανθρώπων της.

Πρώτη μούρη οι συνταξιούχοι της Πιερίας στην πανελλήνια συγκέντρωση στην Αθήνα


Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η πανελλήνια συγκέντρωση συνταξιούχων όλων των Ταμείων στην Αθήνα την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015, για την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης και των νέων μέτρων που θα αποφασιστούν αλλά και για την αξιοπρεπή υγειονομική και ασφαλιστική τους περίθαλψη.

Σκοπιανοί έκλεβαν καταστήματα στην Πιερία

Η μεθοδική και ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 3 περιπτώσεων κλοπής χρηματικών ποσών από εμπορικά καταστήματα στην Πιερία.

27χρονος έκλεψε ηλεκτρονικό εξοπλισμό από πολιτιστικό σύλλογο των Γιαννιτσών

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδευμένες και συστηματικές έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, κλοπή ηλεκτρονικού εξοπλισμού από πολιτιστικό σύλλογο σε περιοχή της Πέλλας.

Η φώκια της Σάμου κάνει ηλιοθεραπεία !

Η MOm, η εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας, έχει ανεβάσει στη σελίδα της στο facebook μια φωτογραφία μιας νεαρής φώκιας, της Αργυρώς, η οποία όχι μόνο κάνει μπάνιο μαζί με τους λουόμενους σε  αλλά κάνει και ηλιοθεραπεία μαζί τους!

Νέος Προπονητής του Αιγινιακού ο Γιώργος Φοιρός

Ο Αιγινιακός ανακοινώνει την πρόσληψη του Γεωργίου Φοιρού, ο οποίος αναλαμβάνει και επίσημα την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2015-2016. Συνεργάτης του θα είναι ο κ. Γιώργος Λιόλιος από τη θέση του Γυμναστή. 
Η διοίκηση του Αιγινιακού τους καλωσορίζει και εύχεται καλή επιτυχία 

1ο Φεστιβάλ Βελβεντού

Ένα μοναδικό φεστιβάλ αφιερωμένο στη μουσική και στη τέχνη, με επώνυμους καλλιτέχνες και μπάντες. Ένα φεστιβάλ που έλειπε. Ένα φεστιβάλ γεμάτο καλλιτεχνική ενέργεια που θα γεμίσει το καλοκαίρι σας.

Φιλανθρωπικό τουρνουά από τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου

Το φιλανθρωπικό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε χθες (Τετάρτη, 24/6) στο Δημήτρης Κοντικάκης πέτυχε το στόχο του, ο οποίος ήταν η συγκέντρωση μίας μεγάλης ποσότητας τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται.

Το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης σε στέλνει Τζάμπα....στο αγαπημένο σου νησί !

Διακοπές σε νησάκι, με το φίλο ή τη φίλη σου και ΟΛΑ τα μεταφορικά πληρωμένα; Πάρε μέρος τώρα στο ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ!!
✓ Κάνε Like στην σελίδα της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε. 

Άννα Ροδίτη 1948 με τους Λάμπρο Κωνσταντάρα, Καίτη Πάνου, Δήμο Σταρένιο

Λάμπρος Κωνσταντάρας-Καίτη Πάνου-Γιάννης Πρινέας-Λάλας Ιακωβίδης-Δήμος Σταρένιος-Αλίκη Άλφα-Πέρσα Βλάχου-

Η Ιωάννα από τη Λάρισα έπιασε 19.010 μόρια και μένει....Ελλάδα !

Ιωάννα Φάκα: «Θέλω να μείνω στη χώρα μου. Ποιοι θα μείνουν εάν φύγουμε οι νέοι;»
Η Ιωάννα Φάκα είναι μία χαρακτηριστική περίπτωση μαθήτριας, που κατάφερε να αριστεύσει, έχοντας πρόγραμμα και σύστημα στο διάβασμά της. Η 18χρονη από το 5ο Γενικό Λύκειο Λάρισας κατάφερε να συγκεντρώσει 19.010 μόρια παρακολουθώντας την Τεχνολογική Κατεύθυνση

Οι αριστούχοι στο 4ο Λύκειο Κατερίνης

Τάξη: A
Α/Α Επώνυμο μαθητή Όνομα μαθητή Όνομα πατέρα Μέσος Όρος Χαρακτηρισμός μέσου όρου
1 ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 20,0 Άριστα
2 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 20,0 Άριστα
3 ΓΑΤΣΙΟΥ ΦΑΝΗ ΧΡΗΣΤΟΣ 20,0 Άριστα

Παλαίμαχοι Πιερικού-Βετεράνοι ΠΑΟΚ παίζουν για τη μικρή Ηλιάνα

Φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων ποδοσφαιριστών θα γίνει στις 29 Ιουνίου (ώρα έναρξης 6.30΄ μ.μ.), με στόχο την ενίσχυση της οικογένειας ενός μικρού παιδιού που αντιμετωπίζει πρόβλημα και κατάγεται απο την περιοχή μας.
 
Παλαίμαχοι Πιερικού και Βετεράνοι ΠΑΟΚ, θα παίξουν για την μικρή Ηλιάνα που πάσχει απο εγκεφαλίτιδα, σε

KAΛΛΙΣΤΕΙΑ 2015 MISS CHERRY στον Κολινδρό

Το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού στο χώρο της ομορφιάς, για πρώτη φορά στον Κολινδρό. Η  εκπομπή SURVIVOR σε συνεργασία με την Ακαδημία Μοντέλων MODELS ACADEMY θα φιλοξενήσουν τις υποψήφιες του  Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ομορφιάς και

Συνελήφθη 44χρονος έμπορος ναρκωτικών στην Πολίχνη

Στο πλαίσιο καθημερινών ελέγχων που διενεργούνται από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (25-06-2015), 44χρονος ημεδαπός, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι 45 Αριστούχοι του 1ου ΓΕΛ Κατερίνης

1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
Τελική επίδοση μαθητών

Καινούργια παγκάκια στον πεζόδρομο της Κατερίνης


Στα καινούρια παγκάκια που τοποθετήθηκαν στους πεζοδρόμους της πόλης θα μπορούν να ξεκουράζονται πλέον, όσοι διέρχονται το κέντρο της Κατερίνης.

Σε παρέμβαση χωρίς κόστος προχώρησαν τα συνεργεία της Τεχν. Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης

Ασφαλτοστρώσεις στη συνοικία του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης

Συνεχίζονται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης οι ασφαλτοστρώσεις στη Δημοτική Ενότητα Κατερίνης, στην περιοχή του Σ.  Σταθμού.

Πιο συγκεκριμένα, ασφαλτοστρώθηκαν από το Δήμο Κατερίνης 3.600 τ.μ. στις οδούς  Πεισιστράτου και Ηλέκτρας γύρω από το κλειστό γυμναστήριο Τ9.

1st Olympus Pangration στον Πλαταμώνα


Ο Πρώτος των πρώτων με 19.880 μόρια από τη Λαμία !

Ήταν λίγο καλύτερο από αυτό που περίμενα» παραδέχεται μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο Φαίδωνας Ανδρεαδάκης, μαθητής του 6ου Λυκείου Λαμίας που συγκέντρωσε 19.880 μόρια, γράφοντας:
  • -20 στα Μαθηματικά
  • -20 στη Χημεία