6 Αυγούστου 2015

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ


Η Δεσποτική εορτή Μεταμορφώσεως Σωτήρος εορτάστηκε στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Πλαταμώνα Πιερίας.
Την Τετάρτη 5 Αυγούστου τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός, ενώ ακολούθησε η Λιτανεία και η Αρτοκλασία στην πλατεία του Ιερού Ναού.

Η Αγνή του λιμανιού 1952 με τους Νίκο Ρίζο, Αλέκο Αλεξανδράκη, Άννα Κυριακού

Ελένη Χατζηαργύρη-Νίκος Ρίζος-Αλέκος Αλεξανδράκης-Ελένη Ζαφειρίου-Σμάρω Βεάκη- Άννα Κυριακού-Γιώργος Μούτσιος- Θάνος Τζενεράλης- Γιώργος Βλαχόπουλος-Γιώργος Γληνός- Κώστας Γκουσγκούνης-Λιάκος Χριστογιαννόπουλος-Γιώργος Τζιφός-Λάκης Σκέλλας

Δύο τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ και εννέα της Σπαρτάκ Τρνάβα

Μεγάλη ένταση τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου υπήρξε λίγη ώρα πριν το Σπαρτάκ Τρνάβα – ΠΑΟΚ. Συμπλοκές μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τραυματισμό δύο του «Δικεφάλου του Βορρά» και εννέα Σλοβάκων. Επέμβαση της Αστυνομίας.

125.000 Μετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα μέσα σε 7 μήνες το 2015 !

Η Ελλάδα αναδεικνύεται ως η κυριότερη πύλη εισόδου προσφύγων στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Από τις αρχές του 2015 στην Ελλάδα

Τα 9 είδη σεξ που όλες οι γυναίκες πρέπει να ......

Εσύ πόσα έχεις τολμήσει μέχρι τώρα;
Κατά τη διάρκεια της ζωής σου θα ζήσεις πολλά και διαφορετικά είδη σεξ. Το παθιασμένο σεξ, το σεξ που θες να ξεχάσεις, το σεξ που βασίστηκε σε λάθος επιλογή, το σεξ που σε έκανε να ξεχάσεις το όνομα σου... Να θυμάσαι πως όλα αυτά τα σεξ που υπάρχουν και θα βιώσεις αργά ή γρήγορα θα σου αποκαλύψουν το είδος σεξ που εσύ πραγματικά απολαμβάνεις για αυτό μην πεις ποτέ "όχι"!
Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr


Χάκερ υπέκλεψε στοιχεία 15.000 Ελλήνων χρηστών του ίντερνετ

Έρευνα σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος, για τον εντοπισμό των στοιχείων χάκερ που υπέκλεψε στοιχεία 15.000 Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, διεξάγει ΕΥΠ, μετά από επείγοντα σήματα της Interpol και της Europol.

«Έσκισε» το ΑΠΘ σε διεθνή διαγωνισμό της Microsoft!

Την πρώτη θέση στην κατηγορία Ability Award και την τρίτη θέση στην κατηγορία World Citizenship Competition κατέλαβε η ελληνική ομάδα του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Microsoft "Imagine Cup 2015", που διεξήχθη στο Σιάτλ της Ουάσινγκτον στις 27-31 Ιουλίου.

2 προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δυο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας, που εδρεύει στην Αλεξάνδρεια -οδός Βεροίας-Δημοτικό Κολυμβητήριο και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης,

Λίστα "Απατεώνων" σε Μακεδονία και Θράκη



"Λαβράκια" έβγαλαν για μια ακόμη φορά οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ τον Ιούλιο. Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων, το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος εντόπισε ζευγάρι ηλικιωμένων που απέκρυψε συνολικά 4 εκατ. ευρώ από τη φορολογική του δήλωση αλλά και διευθύνων σύμβουλο εισηγμένης εταιρείας ο οποίος απέκρυψε 700.000 ευρώ.

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου στην Κατερίνη

Χθες, Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015, τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου συναντήθηκαν στην αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης και συζήτησαν για την οργάνωση των φετινών εκδηλώσεων.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ 31η ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Σε σημαντική μείωση του τέλους για την έκδοση άδειας συμμετοχής των εμπόρων στην 31η εμποροπανήγυρηπου θα διεξαχθεί από 29-08-2015 έως 04-09-2015 στον Οικισμό Ανδρομάχης Κατερίνης, προχώρησε ο Δήμος Κατερίνης, προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα τους εμπόρους της περιοχής.

Αυτή την Κυριακή πάμε Όλυμπο!

Πρόσκληση για μια σύντομη, δροσερή ανάβαση σε ένα παρθένο, μαγευτικό τοπίο.
Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας οργανώνουν την Κυριακή 9 Αυγούστου 2015, ανάβαση γνωριμίας στον Όλυμπο (ρέμα Ορλιά) και καλούν οικογένειες με μικρά παιδιά (6-15 ετών) να λάβουν μέρος στην κυριακάτικη αυτή δροσερή απόδραση στο βουνό των Θεών, σε ένα