29 Ιανουαρίου 2016

Επιχείρηση εξάρθρωσης οργανωμένου κυκλώματος εμπορίας – διακίνησης ναρκωτικών

Κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης

Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ Ι.Μ.ΚΙΤΡΟΥΣ


Η Σύναξη των Τριών Ιεραρχών εορτάστηκε και στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. 
Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό του πανηγυρίζοντος Ιερού Ναού Τριών Ιεραρχών Νέας Εφέσσου. 

Το πρόγραμμα της Σχολής Γονέων τον Φλεβάρη και τον Μάρτη του 2016


Κοπή Πίτας του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαταμώνα


Κοπή Πίτας του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαταμώνα 2016.
Το ΔΣ του Συλλόγου εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά με υγεία, αισιοδοξία, δύναμη κ υπομονή!!!

Κοπή βασιλόπιτας της Δημοτικής χορωδίας Λιτοχώρου “Ι.Σακελλαρίδης”


Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο χώρο προετοιμασίας των χορωδιακών τμημάτων, η καθιερωμένη τελετή κοπής της βασιλόπιτας της Δημοτικής χορωδίας Λιτοχώρου “Ι. Σακελλαρίδης”.

Συκιές : Έργα ασφαλτόστρωσης στην οδό Επταπυργίου


Μια μεγάλη και κρίσιμη παρέμβαση, όπως είναι αυτή της αναβάθμισης του κεντρικού οδικού άξονα της οδού Επταπυργίου στη Δ.Ε. Συκεών του δήμου Νεάπολης-Συκεών, έφθασε στην αφετηρία της υλοποίησής της.

Αυτοί είναι οι μισθοί και τα bonus των οδηγών της Formula 1 !

Γνωστοί έγιναν οι μισθοί αλλά και τα bonus των οδηγών της Formula 1 για το 2016!
Ζαλιστήκαμε λίγο με τα ποσά από τα λεγόμενα πρωτοκλασάτα ονόματα της F1 πρωτοκλασάτων ονομάτων…

Επίσκεψη της Σχολής Γονέων - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκε στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, η Σχολή Γονέων - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης. Συγκεκριμένα, η κ. Σοφία Μαυρίδου

Κύστη κόκκυγα: Οριστική θεραπεία της κύστης και των υποτροπών της, με Laser

Η κύστη κόκκυγα ή τριχοφωλεϊκό συρίγγιο, αποτελεί μία από τις συνηθισμένες παθήσεις ιδιαίτερα στους άνδρες ηλικίας 15-60 ετών.
Μπορεί να εκδηλώνεται απλά με μία απλή μικρή διόγκωση της στον υποδόριο ιστό της ιεροκοκκυγικής περιοχής, ή να σχηματίζει μία μεγάλη επώδυνη

Εκδήλωση βράβευσης Πρωτευσάντων Μαθητών σε γράμματα, τέχνες και αθλητισμό

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας μέσω του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεών της διοργανώνει τιμητική εκδήλωση των πρωτευσάντων μαθητών στα γράμματα, τις τέχνες και τον αθλητισμό για το σχολικό έτος 2014-2015 το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:30 π.μ. στο

Διακοπή νερού την Κυριακή πέριξ των οδών Βύρωνος και Ζαλόγγου λόγω βλάβης



Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Κυριακή 31/1/2016 κατά τις ώρες 8:00 π.μ. μέχρι 12:00 θα υπάρχει διακοπή νερού στην περιοχή που περικλείεται πέριξ των οδών Βύρωνος και Ζαλόγγου, λόγω βλάβης ύδρευσης στην οδό Βύρωνος.


Βασίλης Λεβέντης: “Η χώρα χρειάζεται σοβαρή κυβέρνηση που θα κάνει μεταρρυθμίσεις”


                                    
Στην πρώτη του επικοινωνία με την πόλη της Θεσσαλονίκης, μετά την είσοδο στη Βουλή, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης πραγματοποίησε ομιλία για τον απολογισμό 100 ημερών κοινοβουλευτικού έργου, στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του κόμματος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης (27 Ιανουαρίου),  στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Capsis Hotel Thessaloniki.

Λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου στην Αριδαία

Ο Δήμος Αλμωπίας στα πλαίσια  της Κοινωνικής του Πολιτικής πρόκειται  να  λειτουργήσει το πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα είναι οι δημότες και μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αλμωπίας.

Εκδήλωση για την γιορτή της Μητέρας στη Θεία Ανάληψη


36χρονος από Έδεσσα κατηγορείται για πολλαπλές περιπτώσεις απάτης

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 36χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 14-01-2016, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της

Ψήφισμα συμπαράστασης στους αγρότες

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (ΣΕΠΕΠ) συμπαραστέκεται στους αγρότες, αλιείς και κτηνοτρόφους, ανθρώπους του μόχθου, στον αγώνα τους ενάντια στην οικονομική αφαίμαξη και κοινωνική εξαθλίωση, που οδηγείται κυρίως η μικρή και μεσαία αγροτιά, αλλά και όλες οι εργαζόμενες τάξεις, με το νέο φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Δήμος Κατερίνης -Διανομή νωπού κοτόπουλου



Δωρεάν διανομή νωπού κοτόπουλου στους δημότες, που είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)» και τους έχει εκδοθεί κάρτα σίτισης πραγματοποίησε το διήμερο 28/29 Ιανουαρίου, ο Δήμος Κατερίνης.

Σκοτώθηκε 47χρονος σε τροχαίο στην δημοτική οδό Γαλατάδων -Εσωβάλτων Πέλλας


  • Χθες (28-01-2016) το απόγευμα στο 2ο χιλιόμετρο της Δημοτικής οδού Γαλατάδων – Εσωβάλτων στην Πέλλα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών.

«Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» στην Κατερίνη

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και της εταιρίας "Μέθεξις" παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κατερίνη το αριστούργημα του Όσκαρ Ουάιλντ, «Ο ευτυχισμένος Πρίγκιπας» σε μια ολοκαίνουρια διασκευή και σκηνοθεσία της Τζόυς Εΰείδη. Μια παράσταση με πολύ τραγούδι, εντυπωσιακά κοστούμια, χορό και την μουσική υπογραφή της Μαρίας Ρεμπούτσικα.

Δίκαιος ο Αγώνας των Αγροτών

Γράφει:  ο Κων/νος  Προδρόμου


Το συλλαλητήριο των Αγροτών την Τετάρτη 27η Ιανουαρίου ήταν πάνδημο, ηχηρό. Αποτέλεσε συνέχεια της αλησμόνητης εκδήλωσης της  27η Απριλίου ΄87 στην ίδια πλατεία “Ελευθερίας„ Κατερίνης 

Συνελήφθη 42χρονος στην Πιερία με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για ένοπλη ληστεία

Στο πλαίσιο συνεχών και στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διωκτικά έγγραφα, συνελήφθη το απόγευμα της 26-01-2016 σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 42χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών της π.Γ.Δ.Μ., για ένοπλη ληστεία από κοινού, πράξη που έγινε το 2007 σε περιοχή της π.Γ.Δ.Μ.

Κέντρο δια Βιου Μάθησης Ελασσονας

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Ελασσόνας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ελασσόνας, στο οποίο υλοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Χημικά και ξύλο στη συγκέντρωση των αγροτών στη Θεσσαλονίκη

Χθες (28-01-2016) το απόγευμα, έξω από το Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», όπου είχαν προγραμματιστεί τα εγκαίνια της έκθεσης «AGROTICA», πραγματοποιήθηκε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με πρωτοβουλία των συνδικαλιστικών οργάνων αγροτών, κτηνοτρόφων, αλιέων και μελισσοκόμων.