10 Ιουλίου 2016

Καβουροβραδιά στη Μεθώνη


ΒΡΑΔΙΑ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΛΕΑΡΧΟ ΓΩΤΤΑ







Με αφορμή την θεατρική παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, μια παράσταση με ιδιαίτερη σημειολογία για την ιστορική διαδρομή του Φεστιβάλ Ολύμπου, η διοίκηση του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, επίλεξε τη συγκεκριμένη βραδιά να τιμήσει τη μνήμη του εμπνευστή του, του αείμνηστου Κλέαρχου Γώττα.

39χρονος συνελήφθη στο Λιτόχωρο για καταδικαστικές αποφάσεις


Συνελήφθη χθες (9-7-2016) το βράδυ στο Λιτόχωρο , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου, 39χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 14 μηνών, για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

21χρονος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 73χρονη στην Κατερίνη


Χθες (9-7-2016) το απόγευμα στην Κατερίνη ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 73χρονη πεζή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Ζητούνται Διερμηνείς/Μεταφραστές για τα hotspot Αλεξάνδρειας και Γιαννιτσών

Η International Rescue Committee Hellas προσλαμβάνει Caretakers, οι οποίοι θα ασχοληθούν με παιδιά και εφήβους, καθώς και Διερμηνείς/Μεταφραστές (αραβικά) για τα hotspot της Αλεξάνδρειας και των Γιαννιτσών. 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΕΝ-ΤΕΧΝΩΣ…»ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 
Ένα ακόμα μουσικό ποιοτικό αφιέρωμα μας επιφυλάσσει η χορωδία και η ορχήστρα της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης. Αυτή τη φορά στο πλαίσιο του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου και με την τιτλοφορούσα αναφορά, «εν-τέχνως…»,  σταχυολογήματα μιας μουσικής διαδρομής.

Σκοτώθηκε 47χρονος στη Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης

  • Πρώτες πρωινές ώρες της 10-07-2016, στην Νέα Μεσήμβρια, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 47χρονος, εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Σκοτώθηκε 44χρονος σε τροχαίο στο 14ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών

  • Ξημερώματα, σήμερα (10-07-2016), στο 14ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών (ρεύμα προς Θεσσαλονίκη), δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 44χρονος, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε στις μεταλλικές μπάρες και στη συνέχεια ανετράπη στο

Απεγκλωβισμός λουομένων από κολπίσκο στην Ιερισσό Χαλκιδικής

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Ιερισσού για περιστατικό εγκλωβισμού τεσσάρων (04) ημεδαπών σε κολπίσκο πλησίον Ακρωτηρίου Αρκούδα Σιγγιτικου κόλπου Ιερισσού, λόγω απότομης ανόδου της στάθμης της θάλασσας καθώς και του υψηλού κυματισμού.

Μετανάστες επιτέθηκαν με τσεκούρια σε αστυνομικούς στο hotspot της Λέρου

Μετανάστες που βρίσκονται στο hotspot της Λέρου επιτέθηκαν με τσεκούρια στους λίγους αστυνομικούς που βρίσκονται στο νησί, το απόγευμα της Πέμπτης. Όλοι ήταν μουσουλμανικού θρησκεύματος καθότι είναι κυρίως Αφγανοί και Πακιστανοί.

Τραγωδία στην Κύπρο: Λεωφορείο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα-16 Τραυματίες

Νεκρός ο οδηγός του λεωφορείου και 16 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος που έγινε λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι της Πέμπτης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μεγάλο λεωφορείο αφού απέκοψε το κεντρικό κιγκλίδωμα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε διαδοχικά με πέντε ιδιωτικά οχήματα και ακολούθως ακινητοποιήθηκε στο τσιμεντένιο διαχωριστικό.

Εθελοντικός καθαρισμός του δημοτικού πάρκου Νάουσας

Εθελοντική δράση καθαρισμού του Δημοτικού Πάρκου Νάουσας οργανώνει για την Κυριακή ο δήμος. Καλούνται όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν είτε ατομικά είτε ως ομάδες να βρίσκονται στην πύλη του πάρκου στις 10.30 το πρωί, «ώστε να κάνουμε το πάρκο μας να αστράψει από καθαριότητα», όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, αναφερόμενο προφανώς στο πρανές του πάρκου προς τον κάμπο που συνεχίζει να βρομίζει από τους συνδημότες!