17 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ α. ΑΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ



Με αφορμή μια πινακίδα στο Κουτσοχερο της Λάρισας

Είναι γνωστό ότι οι εθνικιστές παρουσιάζονται ως πατριώτες (δεν πολυχρησιμοποιούν τη λέξη εθνικιστής, γιατί παραπέμπει στον εθνικοσοσιαλισμό του Χίτλερ που άφησε 400.000 νεκρούς στην πατρίδα μας) .

Τα φθηνότερα πρατήρια βενζίνης στην Κατερίνη



1.317€
ΧΡ. ΦΩΤΙΑΔΗΣ - ΑΝΝΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΣΙΑ Ο.Ε.
5 χιλ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ -ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Πρώτος και στον χορό ο Δήμαρχος Πύδνας -Κολινδρού Ευάγγελος Λαγδάρης !


Απαγορεύονται αυστηρά τα κινητά τηλέφωνα στα σχολεία

Παρελθόν θα αποτελούν πλέον για τους μαθητές τα κινητά, tablets, laptops στα σχολεία αφού το υπουργείο Παιδείας απαγορεύει δια ροπάλου τη χρήση τους .
Την οδηγία έστειλε η γενική γραμματεία του υπουργείου σε όλες τις σχολικές μονάδες της χώρας ύστερα από εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Συναυλία με την Αρετή Κετιμέ, το Γιάννη Τσιάμη και του «Ιχνηλάτες της παράδοσης»


Πραγματοποιήθηκε  χθες 16  Σεπτεμβρίου 2016 στο Αιγίνιο,  εορταστική συναυλία   με την Αρετή Κετιμέ, το Γιάννη Τσιάμη  και  του  «Ιχνηλάτες   της παράδοσης»   στο χώρο εκδηλώσεων της   90ης  Εμποροπανήγυρης με ιδιαίτερη επιτυχία. Mε   την   παρουσία   του   δημάρχου   Πύδνας   –   Κολινδρού,   του   αστυνομικού διευθυντή   Πιερίας,   ιερέων, 

Σκοτώθηκε 34χρονος στο δρόμο Νέων Μουδανιών -Παλιουρίου


  • Σήμερα (17-09-2016) τα ξημερώματα στο 27ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανίων - Παλιουρίου Χαλκιδικής, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 34χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε κράσπεδο και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Νέων Μουδανίων.

Συνελήφθη 32χρονος στην Κατερίνη με μαχαίρι και σιδερογροθιά


Συνελήφθη χθες (16-09-2016) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι 18 εκατοστών και μία σιδερογροθιά. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.

Συνελήφθη 35χρονος στη Χαλκιδική για καλλιέργεια κάνναβης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 35χρονου στη Χαλκιδική, για καλλιέργεια κάνναβης.

Πρόστιμο 10.000€ σε σούπερ-μάρκετ στο Αγρίνιο για ληγμένα προϊόντα

Με απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, επεβλήθη πρόστιμο 10.000€ σε επιχείρηση ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ στο Αγρίνιο, επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από ελεγκτές του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου την Δευτέρα 12/9/2016 στην παραπάνω επιχείρηση

Ζητούνται Πωλήτριες – Πωλητές από Πολυκατάστημα καλλυντικών στη Βέροια

Πολυκατάστημα καλλυντικών αναζητά
Πωλήτριες – Πωλητές με δημιουργικό πνεύμα και επικοινωνιακές δεξιότητες
για την πόλη της Βέροιας

Συνελήφθη ζευγάρι στην Ημαθία που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση κάνναβης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 68χρονου και μιας 69χρονης, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση και την καλλιέργεια κάνναβης στην Ημαθία.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε πορτοφόλια στη Θεσσαλονίκη

Εξαρθρώθηκε ύστερα από ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εγκληματική ομάδα, η οποία ενέχεται στη διάπραξη κλοπών πορτοφολιών από ανυποψίαστους επιβάτες συγκοινωνιακών μέσων.

Σύλληψη ατόμου για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη έπειτα από ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ηλικιωμένος ημεδαπός, για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας.

Oι 12 υποψήφιες για το διαγωνισμό ομορφιάς Σταρ Θεσσαλία 2016

Ο Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς κλείνει φέτος τα 3 του χρόνια και μεταφέρετε στην πόλη της Καρδίτσας προς τιμήν της Σταρ Θεσσαλίας 2015 Κατερίνας Μποσκλαβίτη που κατάγεται και διαμένει εκεί.
Οι 12 υποψήφιες είναι πλέον γεγονός και ήδη προετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό στις 20 Νοεμβρίου

Σπίτι εστία μόλυνσης στις εργατικές κατοικίες του Εγγλέζικου

Παρέμβαση της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης σε "σπίτι - εστία μόλυνσης" 72χρονου στις εργατικές κατοικίες της οδού Νικολάου Πλαστήρα (Εγγλέζικος) μετά από καταγγελίες των περίοικων και μετά από αυτοψία των αρμόδιων υπηρεσιών, την παρουσία της αστυνομίας και τη συνεργασία της εισαγγελίας.

Η εταιρία ΚχΚ στον Π. Πρόδρομο Ημαθίας ζητά υπάλληλο γραφείου

Η εταιρία ΚχΚ στον Π. Πρόδρομο Ημαθίας ζητά υπάλληλο γραφείου για μόνιμη εργασία. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΩΝΤΑ: – ΑΡΙΣΤΕΣ ΓΝΩΝΕΙΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

Δωρεάν Wi-Fi σε λίγα χρόνια και στα χωριά της Πιερίας !

 Η Κομισιόν επιθυμεί τη δωρεάν διάθεση ασύρματης πρόσβασης στο Ίντερνετ (Wi-Fi) σε δημόσιους χώρους στις χώρες - μέλη της Ε.Ε. μέσα σε τέσσερα χρόνια.
Ο στόχος αυτός τέθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στο πλαίσιο της ομιλίας του για την κατάσταση της Ένωσης. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC, ο Γιούνκερ επιθυμεί επίσης τουλάχιστον μία

Πινακίδα στο Cambridge γραμμένη στα... αρχαία ελληνικά

Τοποθετήθηκε κοντά στο πανεπιστήμιο του Cambridge προκειμένου να αποθαρρύνει τους δικυκλιστές να παρκάρουν εκεί. Μια πινακίδα.... έχει καταφέρει να βάλει «φωτιά» στο Διαδίκτυο και να γίνει viral.

«Ενθάδε ληφθέντες δυοκύκλοι διαφθαρήσονται» γράφει στα... αρχαία ελληνικά η πινακίδα και ενημερώνει ότι όσα δίκυκλα παρκάρουν εκεί θα καταστρέφονται.

Αρτοκλασία από τον Σύλλογο Τριτέκνων Πιερίας


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 16-9-16ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Βέροιας ζητά εκπαιδευτικούς

Zητούνται κατεπειγόντως για εθελοντική διδασκαλία στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Βέροιας οι παρακάτω ειδικότητες εκπαιδευτικών:

- Δύο μαθηματικοί

Ελληνίδα δημοσιογράφος «Πάσχω από μανιοκατάθλιψη. Μόνο το ηλεκτροσόκ θα με σώσει»

Σοκάρει με post της στο Facebook Ελληνίδας δημοσιογράφος. Αποκαλύπτει το σημαντικό θέμα με την υγεία της. «Πάσχω από μανιοκατάθλιψη. Μόνο το ηλεκτροσόκ θα με σώσει» αναφέρει μεταξύ άλλων.

63η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες» από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016, στον χώρο πάρκινγκ Δικαστηρίων Κατερίνης (οδός Φλέμινγκ), θα πραγματοποιηθεί η 63η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες» από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας. Πρόκειται για την σημαντικότερη διανομή στα 4 χρόνια δράσης της ομάδας, διότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει άμεσα την διάλυση του κινήματος που έχει ανακουφίσει χιλιάδες νοικοκυριά.