1 Δεκεμβρίου 2016

Με μια ώρα καθυστέρηση αύριο τα μαθήματα στα δημοτικά του Λιτοχώρου




Αύριο Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 στο Λιτόχωρο, λόγω καιρικών συνθηκών, στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τα μαθήματα θα ξεκινήσουν με μία ώρα καθυστέρηση.

Στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΥ




Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου εορτάστηκε στην Κατερίνη η Εορτή Ανακομιδής του ι. Λειψάνου του Αγίου Μάρτυρος Αγαθονίκου από την Καβάλα στην Κατερίνη.

Την ημέρα αυτή είχε επιλέξει ως ημέρα των Ονομαστηρίων του, εδώ και πολλά χρόνια, ο Σεβασμιώτατος Γέροντας μας Μητροπολίτης πρ. Κίτρους κ. Αγαθόνικος.

Ετήσιος χορός "Δήμητρας" Αιγινίου


Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα στην Έδεσσα



Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Έδεσσα.


Ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 62χρονος παρέσυρε 74χρονη πεζή που διέσχιζε το οδόστρωμα,

Διανομή τροφίμων, προϊόντων καθαριότητας και οπωρολαχανικών σε Λιτόχωρο και Λεπτοκαρυά


Ο Δήμος Δίου - Ολύμπου, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνει, ότι την Παρασκευή 02/12/2016 θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων (ζάχαρη, τοματοπολτός, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, φασόλια, φακές, μακαρόνια), προϊόντων καθαριότητας (υγρό γενικής χρήσης, σαμπουάν) και οπωρολαχανικών (λάχανα, μήλα, πορτοκάλια) στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ.

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά και των τελευταίων προσφύγων απο την Πέτρα Ολύμπου

Σύμφωνα με τον κ. Νίκο Ράγκο, τον Περιφερειακό Συντονιστή Βορείου Ελλάδος και Ηπείρου του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, οι τελευταίοι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια της ημέρας από τον καταυλισμό της Πέτρας Ολύμπου σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και άλλων γειτονικών πόλεων. Κάποιοι από αυτούς μεταφέρθηκαν και στην Αθήνα.

Που χρειάζονται αλυσίδες σε Πιερία, Ημαθία, Πέλλα, Χαλκιδική



Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ:

Ο τηλεμαραθώνιος αγάπης της UNICEF και η ΕΡΤ στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης



Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος «Τηλεμαραθώνιος αγάπης» της UNICEF από την ΕΡΤ, ο οποίος φέτος είναι αφιερωμένος στην παιδική φτώχεια.

Οι κοινωνικές δομές του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου