21 Δεκεμβρίου 2017

Ευχές από τους ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΕΥΧΕΣ Χάρη Τζαμακλή


Πρωταθλητής Κορασίδων ΕΚΑΣΚΕΜ 2017/8 ο Πιερικός Αρχέλαος



Οι Κορασίδες του Πιερικού Αρχέλαου επικράτησαν με 39-42 της ΑΓΕ Πιερίας, στο Β' Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, στον αγώνα που έριξε την αυλαία του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ 2047/8 και στέφθηκαν Πρωταθλήτριες με συνολικό απολογισμό δέκα νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

27 θέσεις εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας



Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι επτά (27) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων της Ν.Μ Έδεσσας του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλαςου εδρεύει στην Έδεσσα του Ν. Πέλλας και συγκεκριμένα τον εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμό ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

Προσλήψεις στο νεο κατάστημα του Jumbo στην Κατερίνη



Για τo NEO καταστήματα JUMBO που θα ανοίξει στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ η εταιρεία επιθυμεί να προσλάβει, δυναμικά άτομα με όρεξη για δουλειά, για θέσεις


υπεύθυνου καταστήματος
υπεύθυνου ταμείων
υπεύθυνου αποθήκης
υπεύθυνου στησίματος

Πάνω από 15.000 βιοτεχνίες έκλεισαν στη Θεσσαλονίκη



Τουλάχιστον 15.000 είναι οι βιοτεχνικές επιχειρήσεις που κατέβασαν ρολά στη Θεσσαλονίκη, την περίοδο της επταετούς διάρκειας της οικονομικής κρίσης.

Την ίδια ώρα, οι νέες επιχειρήσεις δεν αγγίζουν ούτε το 50% του αριθμού αυτών που έβαλαν λουκέτο, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος,προσθέτοντας, ότι την ίδια περίοδο, περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους.

Απέδρασε κρατούμενος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό κρατούμενου, που απέδρασε από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς η απόδραση έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί.

Πρόκειται για υπήκοο Αλγερίας, 41 χρόνων, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 6,5 ετών για ληστρική κλοπή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, σύμφωνα με την απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Βορείου Αιγαίου, χρονολογούμενη από τον Δεκέμβριο του 2016. Ο 41χρονος δραπέτης βρισκόταν στις φυλακές Κασσάνδρας από τον Ιούνιο του 2017.

Έκοψαν κλήση σε ασθενοφόρο στη Θεσσαλονίκη

Η τροχαία έκοψε κλήση χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που στάθμευσε για να παραλάβει έπειγον περιστατικό!

Κατερίνη: Ζητούνται μάγειρες, γυναίκες για κουζίνα και σερβιτόροι από εστιατόριο

Από εστιατόριο ζητούνται: μάγειρες, βοηθοί μαγείρων, γυναίκες για κουζίνα (κρύα κουζίνα-λάντζα), σερβιτόροι/ες με γνώσεις ξένων γλωσσών. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6906571091 κυρία Όλγα. Ώρες επικοινωνίας 9:30πμ-17:30μμ.

Στον υφυπουργό Αθλητισμού η Μπέττυ Σκούφα και η Συμέλα Σιδηροπούλου

Τον Υφυπουργό Αθλητισμού
​κ.​Γεώργιο Βασιλειάδη επισκέφτηκαν σήμερα η βουλεύτρια Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα και η Γραμματέας της Ε.Π.Σ Πιερίας κ.Συμέλα Σιδηροπούλου.Κατά την διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν τα σοβαρά θέματα αθλητικών υποδομών που αντιμετωπίζει η Ε.Π.Σ και εξετάστηκε η δυνατότητα χρηματοδότησης για επέκταση και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ν.Έφεσο.

Που χρειάζονται αλυσίδες σε Πιερία, Χαλκιδική και Πέλλα



Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού,

διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

 Στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής:

 στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου από το 52 ο

χιλιόμετρο (Άγιος Πρόδρομος) έως τον Πολύγυρο,

Δήμος Κατερίνης: ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ ΣΤΟ 21ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ



Σε μια όμορφη μουσική γιορτή, μια συνάντηση πολιτισμού, η οποία λειτουργεί ως γέφυρα επικοινωνίας και ανάπτυξης δεσμών φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των πόλεων, που οι συμμετέχουσες χορωδίες εκπροσωπούν εξελίχθηκε το 21ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Κατερίνης.


Ο Δήμος Κατερίνης παρών στο δίκτυο ευαισθητοποίησης των νέων



Η ενημερωτική ημερίδα – εκδήλωση του Δήμου Κατερίνης, για τις εκστρατείες ECOMOBILITY & FREE MOBILITY ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, το πρωί της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου, στο Δημαρχείο Κατερίνης, παρουσία του αντιδημάρχου Νίκου Παπαζιώγα.

ΠΑΡΚΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 22-12



Απαραίτητες οι αλυσίδες στο Χιονοδρομικό και στον οδικό άξονα Κατερίνης – Αγίου Δημητρίου



Με εντολή της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας βρίσκονται σε επιφυλακή εξαιτίας της χιονόπτωσης που ξεκίνησε. Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκεται και ο διαθέσιμος μηχανολογικός εξοπλισμός της Π.Ε.Πιερίας για τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς κίνησης των οχημάτων στο οδικό δίκτυο ευθύνης της.

Στη φυλακή όσοι εμποδίζουν πλειστηριασμούς



Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία με την οποία προβλέπεται αυτεπάγγελτη δίωξη σε όποιον προκαλεί απλή σωματική βλάβη ή απειλή με βία ή άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη υπάλληλο πλειστηριασμού που διενεργείται κατά τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΝΟΪΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ



Ενημερωτικές δράσεις σε συνεργασία με το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ανοϊκών Ασθενών Κατερίνης, στο πλαίσιο της πρόληψης και προαγωγής της υγείας των μελών των ΚΑΠΗ του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης υλοποιήθηκαν το διήμερο 29, 30/11, καθώς και στις 20/12.

Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας μετά τα ορειβατικά ατυχήματα στον Όλυμπο



Με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα ορειβατικά ατυχήματα, μετά τα σοβαρά και συνεχόμενα περιστατικά που έλαβαν χώρα πριν από λίγες ημέρες με τραγική κατάληξη το θανάσιμο τραυματισμό έμπειρων ορειβατών – οδηγών βουνού.

Τα κριτήρια για το ειδικό πρόσθετο κοινωνικό μέρισμα



Στα σημερινά επίπεδα θα παραμένει ο ΦΠΑ στα 5 νησιά του Αιγαίου (Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω και Λέρο) που δέχονται το κύριο βάρος των προσφυγικών / μεταναστευτικών ροών. H Κυβέρνηση αναγνωρίζοντας τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά παρατείνει περαιτέρω τους ειδικούς συντελεστές ΦΠΑ.

ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ


Αυστηροί και συνεχείς έλεγχοι από το Τμήμα Εμπορίου της Π.Ε Πιερίας



Το Τμήμα Εμπορίου & Ανωνύμων Εταιρειών, της Διεύθυνση Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας θα εντείνει τους ελέγχους κατά την εορταστική περίοδο για να διαφυλάξει την ασφάλεια του καταναλωτικού κοινού.

ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Νεκρός 48χρονος στον δρόμο Παραλίας -Κατερίνης



Νεκρός ανασύρθηκε ένας 48χρονος από το αυτοκίνητό του, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε, χθες το απόγευμα, στην Κατερίνη.




Το συμβάν καταγράφηκε στις 18.00 το απόγευμα της Τετάρτης στο 2ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Παραλίας Κατερίνης.




Το αυτοκίνητο του 48χρονο εξετράπη της πορείας του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε στο προστατευτικό στηθαίο.




Πηγή: https://voria.gr/

Κάλαντα Χριστουγέννων στο Επισκοπείο Κατερίνης

Εν όψει της επερχόμενης μεγάλης εορτής της του Χριστού Γεννήσεως η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ανακοινώνει ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος θα δέχεται επισκέψεις για τις ευχές και τα κάλαντα των Χριστουγέννων στο Επισκοπείο, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 6μ.μ.-7μ.μ., το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 4μ.μ-5μ.μ και την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου από τις 12 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Η αποκομιδή των απορριμμάτων κατά τις εορτές των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς



Από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνεται, ότι, ανήμερα των Χριστουγέννων (Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου) και της Πρωτοχρονιάς (Δευτέρα 01 Ιανουαρίου), δεν θα γίνει αποκομιδή των απορριμμάτων.




Παρακαλούνται οι δημότες, να βοηθήσουν το έργο των συνεργείων καθαριότητας τηρώντας το πρόγραμμα, που έχει καταρτιστεί για τις γιορτινές ημέρες. Ειδικότερα, καλούνται να συνδράμουν στην εικόνα της καθαριότητας της πόλης, αποθηκεύοντας προσωρινά τα απορρίμματα τους και να μην τα κατεβάζουν στους κάδους, κατά τις εν λόγω αργίες.

-ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ-



Ένα ρολόι, που όλο το χρόνο χτυπάει ασταμάτητα, κρατάει τον ρυθμό της ζωής μας, καθορίζει το στίγμα στις στιγμές μας.

Κάθε μέρα που περνάει και την διαγράφουμε από το ημερολόγιο της ζωής μας, μας κάνει να περιμένουμε με αγωνία, την επόμενη μέρα, χωρίς να ξεχνάμε όμως ,τι μας έδωσε η προηγούμενη, είτε στιγμές ευχάριστες, είτε δυσάρεστες ήταν αυτές.