26 Δεκεμβρίου 2017

Κρεμασμένα ελάφια έξω από κρεοπωλείο στα Ψαχνά Ευβοίας



Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία δύο σκοτωμένων ελαφιών, που ήταν κρεμασμένα σε τσιγκέλια έξω από κρεοπωλείο στα Ψαχνά Ευβοίας.

Το περιστατικό προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις. «Δεν βγάζεις έτσι ένα νεκρό ζώο στο δρόμο. Ότι ζώο αν είναι αυτό. Άσχετα αν είναι άγριο ή όχι» είπε στον ΑΝΤ1 ο Χρήστος Τάκλης, εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρίου Βιοποικιλότητας.

Ετήσιος Χορός Λυκείου Λεπτοκαρυάς

Την βραδιά των Θεοφανείων,
Η Γ' Λυκείου Λεπτοκαρυάς σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό της, που διοργανώνει για να καλωσορίσουμε μαζί το νέο έτος.

Σε πλειστηριασμό το Σεμέλη Mountain Resort και το κτήμα Mπέλλου»



Tο «σφυρί» για τα ξενοδοχεία έχει ήδη χτυπήσει και από εδώ και πέρα θα αρχίσει να χτυπάει όλο και συχνότερα. «Kαταιγίδα» και με το έμπα της νέας χρονιάς. H «DealNews» φέρνει σήμερα στο φως τα 41 ξενοδοχεία που βγαίνουν σε πλειστηριασμό, σε όλη την Eλλάδα μέχρι και τα μέσα Iουλίου του 2018.

Οι εκδηλώσεις στο Πάρκο των Χρωμάτων την Τετάρτη 27/12


Σε έναν ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο προορισμό έχει μεταμορφωθεί το Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης, που προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να δημιουργήσουν εορταστικές στιγμές, με ένα πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα εκδηλώσεων και ελεύθερη είσοδο. Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παιχνιδιάρικα ξωτικά, ήρωες παραμυθιών και πολλές χαρούμενες εκπλήξεις περιμένουν καθημερινά τους χιλιάδες επισκέπτες του πιο χρωματιστού Πάρκου.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ


Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, μεταφέροντας και τις ευχές του προέδρου του Γεώργιου Κοκαβίδη. Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της «μελανόλευκης» οικογένειας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ επισκέφθηκαν την ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και μοίρασαν δώρα, χαρά, αγάπη και ευχές στα παιδιά που εκπαιδεύονται στο ίδρυμα για τις χριστουγεννιάτικες ημέρες που ακολουθούν.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, μετά τον Πανηγυρικό Εσπερινό των Χριστουγέννων, ομάδα πρωταθλητών στίβου, μέλη Εθνικών Ομάδων Ανδρών-Γυναικών, επισκέφθηκε το Επισκοπείο Κατερίνης με την ευκαιρία των Αγίων Εορτών.

Ψησταριές και μουσικές γέμισαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης



Ανεξάντλητα αποθέματα καλής διάθεσης και υπομονής φαίνεται πως «δώρισε» το… πνεύμα των Χριστουγέννων στους χιλιάδες Θεσσαλονικείς, που αποφάσισαν την Κυριακή να γιορτάσουν την παραμονή στο κέντρο της πόλης.

Οδηγός λεωφορείου στην Αθήνα οδηγούσε ντυμένος....Άγιος Βασίλης

Χαμόγελα προκάλεσε στους επιβάτες της λεωφορειακής γραμμής 220 Ακαδημία-Άνω Ιλίσια ο οδηγός του την παραμονή των Χριστουγέννων.

Φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου, το γνωστό κόκκινο σκουφάκι με την άσπρη φούντα και τη γνώριμη σε όλους μακριά γενιάδα ο οδηγός έγινε ο Άγιος Βασίλης, κάνοντας το κλίμα γιορτινό μέσα στο λεωφορείο!

Καρίτσα: Σήμερα στις 15:00 η κηδεία του γνωστού επιχειρηματία Ζήση Ζησιού


Σήμερα στην Καρίτσα στις 15:00 η ώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του γνωστού Καριτσιώτη επιχειρηματία Ζήση Ζησιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών.
Ο εκλιπών ήταν ιδιοκτήτης του καφέ "BETTER" στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη, αλλά και ιδιοκτήτης καταστημάτων επί σειρά ετών στην Αθήνα.

lefteria

Πέθανε από αιμορραγία, παίζοντας επί ώρες virtual reality game



Την υπερβολική αφοσίωσή του σε παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας πλήρωσε ένας 44χρονος στη Μόσχα, καθώς αιμορραγούσε επί ώρες χωρίς να το αντιληφθεί, με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Το άψυχο σώμα του άνδρα βρέθηκε στο διαμέρισμά του την Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Κοτόσουπα και φυλλωτά σήμερα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου



ήμερα Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017, η Ένωση Ποντίων Πιερίας με τη χορωδία και το χορευτικό της, θα βρεθεί στην κεντρική εξέδρα του Καπνικού Σταθμού. Μετά το πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα οι γυναίκες της Ένωσης Ποντίων Πιερίας θα έχουν ετοιμάσει φυλλωτά τα οποία θα προσφέρουν στους επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Θανατηφόρο τροχαίο στo 447ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Αθηνών



Απογευματινές ωρες χθες (25-12-2017), στo 447.400 χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Αθηνών (κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη), Ι.Χ.Φορτηγό που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 49χρονης ημεδαπής – επιβάτιδας του οχήματος και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού.




Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ.