31 Δεκεμβρίου 2017

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Τελευταία προπόνηση για το 2017



Οι αθλήτριες των Πιερίδων Μουσών έχουν και πρόγραμμα και στόχο! Για να φτάσουν όμως σ αυτόν – το ξέρουν – πως πρέπει να κάνουν θυσίες και προσπάθεια. Έτσι όταν αυτό γίνεται συνείδηση η προπόνηση της τελευταίας μέρας του χρόνου είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 23Ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΟ ΔΙΟΝ ΠΙΕΡΙΑΣ



Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Δίου, μετά το πέρας της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας, μέλη του μεγάλου τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Ολύμπιος Ζευς» έψαλλαν τα παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ως είθισται κατά το έθος πρώτα στον θρησκευτικό άρχοντα του τόπου, στον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Δίου, π. Δημήτριο Κουτσιμάνη.

Ευχές Γιώργου Α. Παπανδρέου για τη νέα χρονιά


Πολιτιστικός σύλλογος Ράχης Πιερίας: Μουσική εκδήλωση και κοπή πίτας


Τα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος



Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν δύο Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στο πλαίσιο των δράσεων του Γραφείου Νεότητας για παιδιά που συμμετέχουν στις Κατηχητικές Συνάξεις.

Φωτογραφίες από τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στο Μέγαρο Μαξίμου






Εορταστικές νότες πλημμύρισε το «Πάρκο των Χρωμάτων»


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ ΠΛ. ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ



Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα (31-12-2017) το πρωί, ειδική εκδήλωση προς τιμήν του ρυθμιστή τροχονόμου, στην Πλατεία Λευκού Πύργου.




Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης αντάλλαξε ευχές και προσέφερε εθιμοτυπικά δώρα στο ρυθμιστή τροχονόμο της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη 17χρονος στον Δήμο Δίου -Ολύμπου για κλοπή μοτοσικλέτας



Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου – Ολύμπου

σε βάρος 17χρονου υπηκόου Αλβανίας, καθώς διαπιστώθηκε να

κατέχει δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την

14-11- 2017 από περιοχή της Θεσσαλονίκης. Η κλεμμένη δίκυκλη

μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

ΦΙΛΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ


ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ. Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗ ΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ Κ. ΠΟΥΡΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΦΙΛΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

"Ήμαστε εδώ, ακόμα ζωντανοί. Λαβωμένοι αλλά υπάρχουμε."

Πάει και το 2017. Ποιός θα το πίστευε άραγε κάπου εκεί στο 2012 ότι θα φτάσουμε στο σήμερα... Οι άνθρωποι της αγοράς με καταλαβαίνουν. Και όμως. Ήμαστε εδώ, ακόμα ζωντανοί. Λαβωμένοι αλλά υπάρχουμε. Με βαρίδια του παρελθόντος αλλά ακόμη έχουμε την θέληση να τα «καθαρίσουμε». Δεν παραδώσαμε...δεν πέσαμε. Γίναμε σοφότεροι.

Προβολές βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους από το Φεστιβάλ Δράμας



Η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης καλωσορίζει το νέο έτος φέρνοντας στην πόλη μας το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας και μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας του παγκοσμίου φήμης Διευθυντή Φωτογραφίας, Γιώργου Αρβανίτη, σε συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας Παλαιού Παντελεήμονα.