7 Μαρτίου 2018

Δήμος Κατερίνης: Διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ



Ο Δήμος Κατερίνης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνει, ότι την Πέμπτη, 08/03/2018 και την Παρασκευή, 09/03/2018, θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής (ελαιόλαδο, ζυμαρικά, τοματοπολτός, ζάχαρη, σαμπουάν, υγρό πιάτων και υγρό καθαρισμού γενικής χρήσης, πάνες) στους ωφελούμενους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» που επέλεξαν να είναι ωφελούμενοι και του προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή» του ΤΕΒΑ.

Τελικός Κυπέλου Νέο Κεραμίδι-Καρίτσα


ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ 2,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Τέσσερις σημαντικές παρεμβάσεις στην πόλη της Νάουσας θα υλοποιηθούν μέσω της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την υπογραφή της ένταξης των συγκεκριμένων έργων στο ΕΣΠΑ από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Πολύχρωμα παγκάκια στη νέα πλατεία Δημοκρατίας



Τη δική τους πινελιά στην υπό ανάπλαση πλατεία Δημοκρατίας (Ευκαρπίδη) δίνουν τα πολύχρωμα παγκάκια, τα οποία τοποθετήθηκαν ήδη από συνεργεία του Δήμου Κατερίνης.Τα παγκάκια, που με το στυλ και τα χρώματά τους άλλαξαν την όψη πολυσύχναστων σημείων αναφοράς, για την καθημερινότητα των πολιτών στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης δίνουν πλέον μία ευχάριστη διάσταση και στο περιβάλλον της νέας πλατείας.