8 Μαρτίου 2018

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΣ Τιτάνες Δράμας





Ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται τους Τιτάνες Δράμας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 14:00, σε αγώνα για τη 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Μηχανιώνα


Νεκροί 25χρονος και 63χρονος σε τροχαία στην Πέλλα



 Χθες (7-3- 2018) το βράδυ στο 49 ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού

Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε

25χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε

τσιμεντένια κολώνα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του

25χρονου οδηγού.

Συνελήφθη 41χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος με "Φρουτάκια"



Συνελήφθη χθες (7-3- 2018) το απόγευμα στην Κατερίνη, από

αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 41χρονος

ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, καθώς σε έλεγχο

που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, διαπιστώθηκε να έχει θέσει

σε λειτουργία 24 ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αντιλαμβανόμενος

τον αστυνομικό έλεγχο μετέτρεψε με τη χρήση ειδικού λογισμικού τις

οθόνες των υπολογιστών σε νόμιμες ιστοσελίδες.

Θρήνος σε Λάρισα και Νάουσα για τον χαμό της 30χρονης Πωλίνας



Θρήνος στη Λάρισα για το χαμό ενός νέου ανθρώπου και πάλι σε τροχαίο. Πρόκειται για την ηλικίας μόλις 30 ετών Πωλίνα Τσαπακίδου.

Οικολογική και επιστημονικά ενδεδειγμένη μέθοδος για την καταπολέμηση της πευκοκάμπιας



Μία επιστημονικά ενδεδειγμένη απλή, οικονομική και οικολογική μέθοδο για την καταπολέμηση της πευκοκάμπιας - κυρίως στα πάρκα και σε σχολικά συγκροτήματα –εφαρμόζει όπως είναι γνωστό, τα τελευταία επτά χρόνια, η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.

Δήμος Κατερίνης: Προσφορά βιβλίων και παιχνιδιών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους



Βιβλία και παιχνίδια, τα οποία, με σύνθημα «Χάρισε ένα δώρο στον άγνωστο φίλο σου», ο Δήμος Κατερίνης και ο Περιφερειακός Σύνδεσμος Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας συγκέντρωσαν για φιλανθρωπικό σκοπό (στη διάρκεια λειτουργίας του Πάρκου των Χρωμάτων), παραδόθηκαν χθες στο Εκκλησιαστικό Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος «Ο Τροφοδότης».

Νέο Κινηματογραφικό Αφιέρωμα



Η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης συνεχίζοντας την συνεργασία της με το ΤΕΙ Κατερίνης (Τμήμα Διοίκησης Εφοδιασμού / ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας) διοργανώνει ένα ιδιαίτερο κινηματογραφικό αφιέρωμα.

Συνελήφθη 51χρονος με 108 γραμμάρια κάνναβης στην Πιερία



Συνελήφθη προχθες (6-3- 2018) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από

αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης

Ασφάλειας Κατερίνης, 51χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας

του διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 108

γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Αυτοί είναι οι τέσσερις της Λεπτοκαρυάς που κατηγορούνται για ασέλγεια



Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 4 ημεδαπών, που συνελήφθησαν στην Πιερία την 28 Φεβρουαρίου 2018 από

Πλήρως ανακαινισμένο ανοίγει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών



Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών του δήμου Νεάπολης-Συκεών, και μάλιστα πλήρως ανακαινισμένο, κάνει… πρεμιέρα και παραδίδεται στη διάθεση των κολυμβητών και κολυμβητριών για την εαρινή περίοδο.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Κατερίνης για την 8η Μαρτίου



Η 8η Μαρτίου είναι η ημέρα του παγκόσμιου εορτασμού της Γυναίκας. Θεσμοθετήθηκε το 1977 από τον Ο.Η.Ε., ο οποίος κάλεσε όλες τις χώρες του κόσμου να γιορτάσουν την ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών. Είναι μία ημέρα κινητοποιήσεων σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη της ισότητας και της θέσης των γυναικών στην κοινωνία, ενώ αποτελεί επέτειο – σύμβολο των αγώνων, των θυσιών και των κατακτήσεων των γυναικών του κόσμου.

Δήμος Κατερίνης: «Πράσινη αυλή» στο Βρεφονηπιακό Σταθμό του ΒΑΤΑΝ



Η δενδροφύτευση, η επαφή με τη φύση, η υιοθέτηση του σχολικού χώρου ως πεδίου δράσης και ευαισθητοποίησης, για τη βελτίωση του περιβάλλοντος συνιστούν παρεμβάσεις, οι οποίες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς υλοποιούνται σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς, από την αντιδημαρχία περιβάλλοντος & πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.

Ευρεία σύσκεψη για τις κτιριακές υποδομές και λειτουργικές ανάγκες του 3ου Γυμνασίου



Η επίλυση των λειτουργικών αναγκών του σχολικού συγκροτήματος του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Κατερίνης αντίστοιχα, με έμφαση στις κτιριακές υποδομές τέθηκαν στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης, η οποία παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων.

Κοζάνη: Καταβολή προνοιακών επιδομάτων Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2018


Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι η καταβολή των επιδομάτων πρόνοιας για το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018.

ΣΥΛΛΗΨΗ 35ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ






Συνελήφθη, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης, άτομο που ενέχεται σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή πλατείας Αγίου Γεωργίου.