1 Απριλίου 2018

Ευχές από τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης


Συλλογή Τροφίμων εν όψει του Πάσχα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους



Στα πλαίσιο της ηθικής και υλικής υποστήριξης των οικονομικώς ασθενέστερων πολιτών και με γνώμονα την αγάπη και την αλληλεγγύη, εν όψει της Εορτής του Πάσχα,το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος θα προβεί σε συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία θα διανεμηθούν στις εκατοντάδες άπορες οικογένειες της Πιερίας, τα μοναχικά και τα ηλικιωμένα άτομα που εξυπηρετεί.

-Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΜΑΣ-



Η ζωή μας όλη, μοιάζει άδειο πορτοφόλι,

Σε άδειους δρόμους περπατάμε

Και όλο, πίσω μας κοιτάμε,

Ψάχνουμε να βρούμε φίλους,

Αδέσποτους ,βλέπουμε σκύλους,

Με συμπόνια, μας κοιτάνε,

Μόνοι τους και αυτοί, περνάνε.

Ποινική δίωξη κατα του φυσικοθεραπευτή Γεωργίου Τοπή στη Βέροια



Ανακοινώνεται ότι μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη δίνεται στη δημοσιότητα ότι σε βάρος του ΤΟΠΗ Γεωργίου του Κωνσταντίνου κατοίκου Βέροιας, επαγγέλματος φυσικοθεραπευτή, οδός Τρεμπεσίνας 8, ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας για τα αδικήματα της αντιποίησης του ιατρικού λειτουργήματος κατ’ εξακολούθηση και της εκβίασης κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑΣ & ΣΕΒΑΣΤΗΣ



Στην επισκευή, αποκατάσταση και βελτίωση του οδικού δικτύου στις Τοπικές Κοινότητες Κάτω Μηλιάς και Σεβαστής αντίστοιχα, έπειτα από τις ζημιές, που είχαν προκληθεί από τις πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου, επικεντρώνονται στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, οι παρεμβάσεις συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Ζητούνται υπεύθυνος ταμείων και βοηθός αποθήκης από το JUMBO Κατερίνης




ΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ JUMBO
ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ








υπεύθυνο ταμείων
υπεύθυνο στησίματος
βοηθό αποθήκης

Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για το Πάσχα


Κορινός: οληπτική ιατρική για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης



Με μεγάλη προσέλευση δημοτών πραγματοποιήθηκε το διήμερο 29 και 30 Μαρτίου στη Δημοτική Κοινότητα Κορινού (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του παλιού διδακτηρίου), η εκδήλωση δωρεάν προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση, που διοργάνωσαν ο Δήμος Κατερίνης και ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα».

ΑΥΞΗΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ



Από την Ιερά Μητρόπολη ανακοινώνεται, ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πιστών, διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας του Ιερού Κοιμητηριακού Ναού Αγίου Λαζάρου Κατερίνης.

Συγκεκριμένα, εκτός από τα απογεύματα, ιερέας θα βρίσκονται και τα πρωινά, ώρα 10.00-11.00, από Δευτέρα-Σάββατο, προκειμένου να ψάλει τα τρισάγια των κεκοιμημένων.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας διεκδικεί τον Καπνικό Σταθμό



Την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, μετά από πρόσκληση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χαράλαμπος Κασίμης, επισκέφθηκε τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης για να γνωρίσει τις κοινωνικές δομές του οι οποίες λειτουργούν από το 2012 μετά από την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στους “Γιατρούς του Κόσμου”.

ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ;



Αντώνη Ι. Ζαρκανέλα
π. Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης
της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.



Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε στο Λιτόχωρο, από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ν. Πιερίας με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού άλλων οργανώσεων από ολόκληρη την Ελλάδα και πλήθους κόσμου, το ετήσιο μνημόσυνο της επίθεσης ένοπλων κομμουνιστών στο Λιτόχωρο.

Πασχαλινά δώρα σε σημεία της Κατερίνης, του Λιτοχώρου, του Αιγινίου, του Κολινδρού



Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο στήριξης της τοπικής αγοράς, με συνδιοργανωτές την Αντιπεριφέρεια Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης, διοργανώνουν τη δράση «Πάσχα στον τόπο μας».

«Let’s do it Greece» σε σχολεία της Κατερίνης και της Παραλίας



Στη μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού της χώρας μέσα σε μία μέρα με τον γενικό τίτλο «Let’s do it Greece», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 συμμετέχει και φέτος ο Δήμος Κατερίνης.