5 Απριλίου 2018

Ασφαλτοστρώσεων συνέχεια….Αλλάζει όψη η Λεπτοκαρυά



Συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Δίου – Ολύμπου και οι παρεμβάσεις οδοποιίας. Πιο αναλυτικά, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο τμήμα της βόρειας εισόδου της Λεπτοκαρυάς, από τον παράπλευρο άξονα των σιδηροδρομικών γραμμών και παραδίδεται το τμήμα 400 μέτρων με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές.

Συνελήφθη 36χρονος στη Νάουσα με περισσότερο από 1 κιλό κάνναβης



Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας συνελήφθη χθες (4 Απριλίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, 36χρονος ημεδαπός για κατοχή κάνναβης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Πυλαία: Διανομή τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε άπορες οικογένειες



Επισιτιστική βοήθεια που χάρισε χαμόγελα και ελπίδα σε περισσότερες από 200 άπορες οικογένειες χορήγησε ενόψει των εορτών του Πάσχα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».

Έλεγχοι υγειονομικού ενδιαφέροντος στην αγορά της Πιερίας ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα



Εντατικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος της Πιερίας διενεργούνται από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, ενώ συμμετέχει και σε κλιμάκια ελέγχου συναρμόδιων υπηρεσιών της Π.Ε.Πιερίας (Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων και με την Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής,

σας προσκαλούν

στην εκδήλωση με θέμα «Το νέο περιβάλλον λειτουργίας που θέτει για τις Επιχειρήσεις και τους Φορείς