12 Απριλίου 2018

Από την Sky Express το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Κέρκυρα



Από τη Sky Express εξυπηρετείται από την Πέμπτη (12 Απριλίου) το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Κέρκυρα, ενώ η εταιρεία συνεχίζει να εξυπηρετεί επίσης σε αποκλειστικότητα και το δρομολόγιο Αθήνα - Κάλυμνος.

Νεκρός ο πιλότος του Μ2000-5 Γιώργος Μπαλταδώρος



Την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 και ώρα 12:15, μονοθέσιο αεροσκάφος M2000-5 της 114ΠΜ/331Μ, στη φάση προσέγγισης για προσγείωση μετά την ολοκλήρωση επιχειρησιακής αποστολής και σε απόσταση εννέα (9) ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Νήσου Σκύρου, προσέκρουσε στη θάλασσα με συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη του αεροσκάφους, Σμηναγού (Ι) Γεώργιου Μπαλταδώρου.





Συγκροτήθηκε αρμόδια επιτροπή για την διερεύνηση του δυστυχήματος.

Γιατρός χωρίς πτυχίο στο Νοσοκομείο Πρέβεζας




Την πόρτα της εξόδου βλέπει γιατρός του Νοσοκομείου Πρέβεζας, η οποία εργάζονταν χωρίς πτυχίο στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου προχώρησε στην καταγγελία της σύμβασης, μετά από τον σχετικό έλεγχο που ολοκληρώθηκε.

Παντρεύτηκαν μέσα στις φυλακές της Λάρισας!



Το ότι ο έρωτας δε γνωρίζει από όρια και περιορισμούς, επιβεβαιώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο την Τρίτη ημέρα του Πάσχα στις φυλακές της Λάρισας, εκεί όπου ένας κρατούμενος νυμφεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του.

45χρονος κτηνοτρόφος από την Ελασσόνα κέρδισε 100.000 ευρώ στο Λαϊκό Λαχείο



Για έναν άνθρωπο του μόχθου, έναν 45χρονο κτηνοτρόφο από την περιοχή της Ελασσόνας, φαίνεται πως χαμογέλασε για τα καλά η τύχη την Τετάρτη, στην κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, εκεί όπου κέρδισε το ποσό των 100.000 ευρώ!

Πτώση αεροσκάφους M2000-5 ανοιχτά της Σκύρου



Σε εξέλιξη οι έρευνες που διεξάγονται για τον εντοπισμό αεροσκάφους M2000-5, ανοιχτά της Σκύρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας σήμερα στις 12:15, υπήρξε απώλεια επαφής αεροσκάφους M2000-5, εννέα (9) ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Νήσου Σκύρου.

Στην έρευνα συμμετέχουν πλοία του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και ελικόπτερα Super Puma ενώ έχει δοθεί εντολή σε όλα τα παραπλέοντα σκάφη να προσεγγίσουν το σημείο όπου κατέπεσε το αεροσκάφος.

PamePreveza.gr

Ανάσταση με το ραδιόφωνο έκαναν τρία ορεινά χωριά της Κόνιτσας



Το πρόβλημα με τον αριθμό ιερέων οι οποίοι δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες σε όλα τα χωριά είναι γνωστό.

Κάθε φορά γίνεται πιο έντονο τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχa.

Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης για το πρόγραμμα Παιδικών Κατασκηνώσεων

Κάνουμε γνωστό στους εργαζόμενους του Ν. Πιερίας ότι ξεκινάει την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών.... σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2018. Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις υποβάλλονται από όλους τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους, μέχρι την 1η Μαϊου 2018.

Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου ο Δημήτρης Μυλωνέρος



Αγαπητοί συνδημότες σας προσκαλώ στην εναρκτήρια ομιλία την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων ΜΠΟΕΜ (Λεπτοκαρυά-Δίπλα στο γήπεδο)...
με θέμα την ανακοίνωση υποψηφιότητας μου για την θέση υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Δίου-Ολύμπου.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!

‘‘ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2018’’

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ‘‘ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ’’ σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις ‘‘ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2018’’....
με την συνεργασία των τοπικών φορέων και του σκακιστικού Ομίλου Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Τραπεζούντα από την Τετάρτη 11 έως Κυριακή 22 Απριλίου 2018.

Ρίψεις εμβολίων για αλεπούδες στην Ημαθία



Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος της ‘’εναέριας ρίψης - διανομής εμβολίων-δολωμάτων κατά της λύσσας, για την από του στόματος ανοσοποίηση των άγριων ζώων’’ στις 11/04/2018 έως και 21/04/2018, θα πραγματοποιηθούν ρίψεις εμβολίων – δολωμάτων από αέρος σε όλες τις περιοχές της Π.Ε. Ημαθίας.

Δωρεάν σπιρομετρήσεις από το δήμο Θεσσαλονίκης



Με στόχο την έγκαιρη διάγνωση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας, το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με κλιμάκιο πνευμονολόγων, διενεργεί δωρεάν σπιρομετρήσεις για καπνιστές ή πρώην καπνιστές ή άτομα με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, άνω των 40 ετών.

Ἁφήστε τα διόδια και φτιάξτε επιτέλους αυτοκινητόδρομο στο τμήμα Πολύκαστρο-Χαλάστρα



Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, απέστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε.) κ. Άρη Ξενόφο με θέμα την κατασκευή του τμήματος της ΠΑΘΕ από τα Μάλγαρα μέχρι το Πολύκαστρο αλλά και το θέμα των διοδίων.

Να αποδεσμευτεί το 20% των αστυνομικών που φυλάσσουν τα γραφεία της ΝΔ



Η ασφάλεια του πολίτη αποτελεί προτεραιότητα, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος επικοινώνησε με τον αρχηγό της αστυνομίας και ζήτησε να αποδεσμεύσει την Ομάδα ΔΙΑΣ που φυλάσσει τα γραφεία του κόμματος.

«Οι σύγχρονες ανάγκες της εργαζόμενης γυναίκας και οι προϋποθέσεις ικανοποίησής τους »



Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ, η ΤΟ Πιερίας του ΚΚΕ, πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα: «Οι σύγχρονες ανάγκες της εργαζόμενης γυναίκας και οι προϋποθέσεις ικανοποίησής τους», την Δευτέρα 16 Απρίλη, στις 7:00 μ.μ, στο πνευματικό κέντρο του δήμου Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ»

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Κουρίτα Κατερίνα, μέλος της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ.