17 Απριλίου 2018

Δήμος Κατερίνης – Δημοτικό Ωδείο: Μουσικό ταξίδι με «όχημα» το ταλέντο των μαθητών



Έργα κλασικής, σύγχρονης και ελληνικής μουσικής, καθώς και έργα για τέσσερα χέρια ερμήνευσαν οι μαθητές της τάξης πιάνου της Μπέττυς Τσομίδου, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.

Εναέριοι εμβολιασμοί σε Κατερίνη, Λιτόχωρο, Αιγίνιο, Λεπτοκαρυά, Κορινό



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΕΡΙΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ ΑΠΟ 18/04/2018 ΕΩΣ ΚΑΙ 28/04/2018 ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:

Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών ουσιών με περισσότερα από 18 κιλά κάνναβης



Συνελήφθη έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, έμπορος κάνναβης, ο οποίος μεταξύ άλλων χρησιμοποιούσε είδη αλληλογραφίας με σκοπό τη διακίνηση ποσοτήτων στην ελληνική επικράτεια και σε διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πότε επιτέλους θα πληρωθούν τη δεύτερη και τρίτη δόση οι νέοι αγρότες του 2014 ;



Κυριολεκτικά όμηρους κρατάει εδώ και τρία χρόνια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τους νέους αγρότες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ενίσχυσης των Νέων Αγροτών το 2014, αφού δεν τους καταβάλει τη δεύτερη και τρίτη δόση της πριμοδότησης που δικαιούνται.

Ασφαλείς περιηγήσεις στον Όλυμπο – Μαγευτικές καταβάσεις στα φαράγγια του

Γράφει ο Βασίλης Σίμος, οδηγός καταβάσεων φαραγγιών Ολύμπου




Τα ατυχήματα και οι δραστηριότητες στο βουνό είναι έννοιες άμεσα συνυφασμένες. Εκείνο όμως που πρέπει να δούμε είναι πως προκαλούνται τα ατυχήματα, δηλαδή κάτω από ποιες προϋποθέσεις προκαλούνται αλλά και με ποιο τρόπο αντιμετωπίζονται όταν αυτά προκύψουν.

Ξεκινά η αντιμετώπιση της Σφήκας της Καστανιάς και στην Πιερία



Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η υλοποίηση προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την αντιμετώπιση της Σφήκας της Καστανιάς και στην Πιερία

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ



Την Πέμπτη 12 Απριλίου πενήντα νέες, στελέχη των εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, συνοδευόμενες από τον υπεύθυνο Ιερέα των περιόδων κοριτσιών π. Βασίλειο Αδάμ, πραγματοποίησαν ημερήσια εκδρομή σε προσκυνήματα της Πιερίας.