23 Απριλίου 2018

Παρεμβάσεις της τεχνικής υπηρεσίας εν όψει της τουριστικής περιόδου στην παραλιακή ζώνη



Με εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε περιοχές της παραλιακής ζώνης συνεχίστηκαν από συνεργεία της αντιδημαρχίας τεχνικών έργων του Δήμου Κατερίνης, οι παρεμβάσεις αποκατάστασης των ζημιών, που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου.

Οι «Πιερίδες Μούσες» παρούσες στο Φεστιβάλ Προβολής του γυναικείου ποδοσφαίρου



Μια μεγάλη γιορτή με στόχο την προβολή του γυναικείου ποδοσφαίρου οργάνωσε, την περασμένη εβδομάδα (11 με 14 Απριλίου 2018), η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στη Θεσσαλονίκη με την συνεργασία σωματείων, επιστημόνων, βετεράνων αθλητριών, παραγόντων και φορέων της Θεσσαλονίκης. Το τριήμερο φεστιβάλ περιείχε:

Το ελληνικό μέλι και η αξία του. Ημερίδα στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης



Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας φιλοξενεί τον καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Θρασυβούλου, έναν από τους πλέον ειδικούς επιστήμονες στον τομέα της Μελισσικομίας.

Προσκυνηματική εκδρομή στην Πιερία με μεγάλη συμμετοχή



Μονοήμερη προσκυ­νη­ματική εκδρομή σε Μοναστήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος πραγμα­τοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος την Τρίτη 17 Απριλίου.

Αλεξάνδρεια: Συνελήφθησαν με όπλα και 253.820 ευρώ




Συνελήφθησαν στις (20 Απριλίου 2018) το πρωί στην Αλεξάνδρεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας 48χρονος ημεδαπός και ο 26χρονος γιος του, για παράνομη οπλοκατοχή.

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Πιερία για απάτη σε ηλικιωμένη



Συνελήφθησαν στις (20 Απριλίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 2 ημεδαποί ηλικίας 35 και 58 ετών, για απάτη σε 82χρονη ημεδαπή στην Κατερίνη.

Παρατείνεται η λειτουργία της Ανθοκομικής Έκθεσης Κατερίνης



Μετά από κοινή απόφαση των παραγωγών και της συντονιστικής επιτροπής παρατείνεται η λειτουργία της Ανθοκομικής Έκθεσης στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης μέχρι την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018.

Πολιτική πρόταση της ΕΟΔνΠ για τη δημιουργία Αντιδημαρχίας Αληλλεγγύης στον Δήμο Κατερίνης



Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καταθέτει πολιτική πρόταση προς όλες τις υποψήφιες παρατάξεις των επόμενων δημοτικών εκλογών

Μετά από δημόσιο κάλεσμα, την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση με θέμα την ενδεχόμενη συμμετοχή της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Σκοτώθηκε 41χρονος στη Βουρβουρού Χαλκιδικής

Χθες (22 Απριλίου 2018) το πρωί σε Δημοτική Οδό στην περιοχή Βουρβουρού Χαλκιδικής, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε περίφραξη οικίας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 41χρονου. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας.

Ζητείται σερβιτόρος και βοηθός κουζίνας από εστιατόριο στο Νέο Παντελεήμονα



Απο παραλιακό εστιατόριο στην Παραλία Νέου Παντελεήμονα (Πιερία) ζητούνται:

1 Σερβιτόρος-α Εστιατορίου και

1 Βοηθ.Κουζίνας (παρασκεύη σαλατών)

Έως 50 ετών

Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της συντακτικής ομάδας «ΚΟΡΙΝΟΣ ON THE WEB»



Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της συντακτικής ομάδας της ηλεκτρονικής εφημερίδας του Γυμνασίου Κορινού «ΚΟΡΙΝΟΣ ON THE WEB» στα Ιωάννινα. Ακολουθώντας ένα πυκνό πρόγραμμα επισκέψεων και δραστηριοτήτων οι μαθητές και οι μαθήτριες επέστρεψαν έχοντας αποκομίσει έναν τεράστιο πλούτο εμπειριών και παραστάσεων, που είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει ανεξίτηλος στη μνήμη τους!

TIMΗΘΗΚΑΝ OI ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ



Έγινε την Κυριακή 22-4-2018 η προγραμματισμένη εκδήλωση ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (Παράρτημα Κατερίνης) για τους μαχητές του ΕΛΑΣ που έπεσαν στη μάχη κατά των γερμανών κατακτητών στα Ταχνιστα στις 18-4-1943.

Σκοτώθηκε 27χρονος στον Ανισόπεδο Κόμβο Γρίτσας Λιτοχώρου


Στις (20 Απριλίου 2018) τα ξημερώματα, στον Ανισόπεδο Κόμβο Γρίτσας Λιτοχώρου Πιερίας, στο 423ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός, με συνοδηγό 27χρονο ημεδαπό,

Οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Κατερίνης & Κορινού συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης






Με αφετηρία συνάντησης τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, το Σάββατο 05 Μαΐου και προορισμό την 15η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (περίπτερο 13, stand 109, ώρα 17:00), οι δημοτικές βιβλιοθήκες Κατερίνης και Κορινού συμμετέχουν από κοινού στο πρόγραμμα: «Όνειρα...από τους εφιάλτες στην επιθυμία».

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων 20.04.2018



Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων του Νομού Πιερίας, όπως αυτή υλοποιήθηκε στις 20 Απριλίου 2018 και ώρα 11 π.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης από :



Το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας,

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας

Το Σωματείο Συνταξιούχων Λιτοχώρου

Ζητείται γραμματέας σε ιατρείο στην Παραλία Κατερίνης



Ζητείται γραμματέας σε ιατρείο στην Παραλία Κατερίνης. Απαραίτητη η γνώση σερβικής και αγγλικής γλώσσας.



Πληροφορίες:6972701130