4 Μαΐου 2018

4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δήμου Κορδελιού Ευόσμου



Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Κατοίκων Νέας Πολιτείας σε συνεργασία με τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου διοργανώνουν την Κυριακή 6 Μαΐου τον 4ο ΛΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ εκτός Σταδίου σε Δημόσια οδό.

Ενημέρωση για τις εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης



Τα Μουσικά Σχολεία ιδρύθηκαν το 1988 και αποτελούν μια αναβάθμιση του ελληνικού δημόσιου σχολείου. Στα Μουσικά Σχολεία διδάσκονται όλα τα μαθήματα που προβλέπει το Αναλυτικό Πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας για τα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας.

Συμπληρωματικά έργα προστασίας διαβρούμενων ακτών Τ.Κ. Παραλίας



Πρόταση για τη χρηματοδότηση του έργου με τίτλο: «Συμπληρωματικά έργα προστασίας διαβρούμενων ακτών Τ.Κ. Παραλίας Δήμου Κατερίνης» υπέβαλε στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο Δήμος Κατερίνης.

Αυτοκτόνησε 42χρονος στην οδό Πιερίων στη Βέροια

Σε θλίψη έχει βυθιστεί η πόλη της Βέροιας, στην ξαφνική είδηση ότι ένας άνδρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έβαλε σήμερα το πρωί τραγικό τέλος στην ζωή του.

Εξακριβώθηκε η δράση σπείρας που διέπραττε κλοπές οχημάτων και στη συνέχεια τα πουλούσε



Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας εξακριβώθηκε η δράση σπείρας 4 ατόμων, που διέπρατταν κλοπές οχημάτων, στα οποία παραποιούσαν τα στοιχεία κυκλοφορίας τους και τα πουλούσαν σε ανυποψίαστους αγοραστές.

Αφίσα 19ου Χορωδιακού φεστιβάλ


Ζητείται Ζευγάρι γενικών καθηκόντων για camping στο Λιτόχωρο



Ζευγάρι γενικών καθηκόντων ζητείται για εργασία σε camping στο Λιτόχωρο για την καλοκαιρινή σεζόν 2018.



Προσόντα:



Σχετική εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις



Επαγγελματική συμπεριφορά

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Θεσσαλονίκη με 1,5 κιλό ηρωίνη



Συνελήφθησαν στις (2 Μαΐου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, μία 28χρονη ημεδαπή και ένας 29χρονος υπήκοος Μαρόκου, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκε πάνω από 1,5 κιλό ηρωίνη.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Περί ανέμων και υδάτων» στις δημοτικές βιβλιοθήκες Κατερίνης & Κορινού



Δεκάδες μαθητές σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής μας συμμετέχουν δημιουργικά και διαδραστικά στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Περί ανέμων και υδάτων» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το οποίο φιλοξενούν στο χώρο τους την Πέμπτη 03 και Παρασκευή 04 Μαΐου, οι δημοτικές βιβλιοθήκες Κατερίνης και Κορινού.

Προσφορά υλικοτεχνικού υγειονομικού εξοπλισμού στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών



Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Τοπικού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης για την προσφορά υλικοτεχνικού υγειονομικού εξοπλισμού.

Επιστημονική – Πολιτιστική Εσπερίδα για την Ιστορία και τα Μνημεία της Επανομής



Μία γιορτή θεσμός στην περιοχή της Επανομής, τα Αργύρια, ανοίγουν τις πόρτες τους και φέτος, υποδέχοντας για 31η φορά τους επισκέπτες, με ένα πλήθος εκδηλώσεων, πολιτιστικού και θρησκευτικού χαρακτήρα και ποικίλες ψυχαγωγικές συνοδευτικές δράσεις.

Σκοτώθηκε 24χρονος στην επαρχιακή οδό Μουδανιών – Κασσάνδρας



Χθες (3 Μαΐου 2018) και ώρα 11.20 περίπου στο 1,5 χιλιόμετρο της

παράπλευρης Επαρχιακής Οδού Μουδανιών – Κασσάνδρας, δίκυκλη

μοτοσικλέτα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας

και προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο

τραυματισμό του 24χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια

του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

ΕΝΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

Ήταν μοναδικό αυτό που έζησαν οι νέοι της Ορχήστρας Νέων Δίου, στο τριήμερο ταξίδι τους, 29,30 Απριλίου και 1 Μαΐου, στη Σερβία. Ποτέ δεν περίμεναν πως σε μια άλλη χώρα, αγαπούν τόσο πολύ την ελληνική μουσική, την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Βάζουν πλώρη τα «Καραβάκια» στο Θερμαϊκό! Νέα δρομολόγια, νέα καραβάκια



Νωρίτερα από κάθε προηγούμενη χρονιά, τα αγαπημένα πλέον «Καραβάκια» της Θεσσαλονίκης, θα αρμενίζουν στο Θερμαϊκό κόλπο από τις αρχές Μαΐου.

Τα δημοφιλή και αγαπητά «Καραβάκια», τόσο στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης όσο και της Περαίας και των Νέων Επιβατών, και βεβαίως, στους ολοένα και αυξανόμενους τουρίστες στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή, ξεκινούν τα δρομολόγια τους, το Σάββατο 5 Μαΐου. Με καθημερινά δρομολόγια από / προς Θεσσαλονίκη για Περαία και Νέους Επιβάτες.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 1ο ΤΜΗΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ Η/Υ ΑΠΟ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δωρεάν σεμινάριο εκμάθησης Η/Υ για αρχάριους χρήστες στη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας, στο πλαίσιο των υπηρεσιών υποστήριξης των επιχειρήσεων - μελών καθώς και των εργαζομένων σε αυτές, που υλοποιείται από το Επιμελητήριο Πιερίας.

«Βελτίωση καταστρώματος οδού κατά τμήματα στην 5η ΕΠΟ, Κ10 και Δ6 οδούς



Ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση καταστρώματος οδού κατά τμήματα στην 5η ΕΠΟ, Κ10 και Δ6 οδούς αρμοδιότητας Π.Ε. Πιερίας» προϋπολογισμού 380.300,00 € ( με Φ.Π.Α. 24% ).

Προκήρυξη 4ου Αγώνα Δρόμου «Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου»



H Iερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα δρόμου 9.700μ με την επωνυμία «Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου». Ο αγώνας υποστηρίζεται από τoν Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ».

Ανακοίνωση για βλάβη δικτύου ύδρευσης Βελβεντού



Σχετικά με τη βλάβη που παρουσιάστηκε στο δίκτυο ύδρευσης της Δ.Κ. Βελβεντού ενημερώνουμε τους κατοίκους ότι η αποκατάσταση πραγματοποιήθηκε από το αρμόδιο συνεργείο του δήμου που επί δύο ημέρες εργάστηκε για την αποκατάσταση αυτής της βλάβης.

Με επιτυχία υλοποιήθηκε το 1ο Σχολείο Τουρισμού OnTour-ΟΛΥΜΠΟΥ



Στην Πιερία αλλάζουμε και μαζί μας αλλάζει η τύχη του τόπου μας.

Αυτό συνειδητοποίησαν και συνομολόγησαν οι 280 επιχειρηματίες και

εργαζόμενοι του τουρισμού που με παροιμιώδη ενθουσιασμό και

ενδιαφέρον παρακολούθησαν το διήμερο συνέδριο που υλοποίησε το

Σχολείο Τουρισμού On Tour Ολύμπου.

Διανομή νωπών κρεάτων από το Δήμο Σερβίων - Βελβεντού



Διανομή νωπών κρεάτων (χοιρινό και μοσχάρι) θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Σερβίων - Βελβεντού στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ).