6 Σεπτεμβρίου 2018

Πνίγηκε 74χρονος στην Παραλία Κατερίνης



Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε πρωινές ώρες χθες, 74χρονος αλλοδαπός, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Πιερίας.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Ο άντρας με τις μεγαλύτερες συζυγικές υποχρεώσεις στον κόσμο έχει το μυστικό του

Ο άνθρωπος με τις μεγαλύτερες συζυγικές υποχρεώσεις στον κόσμο ζει στην Ινδία και το όνομά του είναι Ζιόνοε Τσιαν. Έχει 95 παιδιά, 40 συζύγους και 37 εγγόνια. Ο 69χρονος άντρας παρόλο την τεράστια κρεβατομουρμούρα που προφανώς έχει κάθε βράδυ έχει μία συσπειρωμένη οικογένεια η οποία και ζεί όλη μαζί σε μία πολυκατοικία. Καταναλώνουν 110 κιλά ρύζι ημερήσιος και έχουν 14 μπάνια και 8 μοναστηριακές τραπεζαρίε.

Κατερίνη: Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ



Την Κυριακή 9 και τη Δευτέρα 10 Σεπτέμβρη 2018 θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στο θέατρο του πάρκου Κατερίνης.

Αγιασμός στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κορινού



Γίνεται γνωστό ότι στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Κορινού η τελετή του αγιασμού για το νέο σχολικό έτος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 στις 9 το πρωί. Μετά την ολοκλήρωση της τελετής θα γίνει διανομή των βιβλίων στους μαθητές/-τριες και επίδοση του προγράμματος διδασκαλίας για τις επόμενες ημέρες.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΙΕΚ ΤΟΥ ΓΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΄΄ ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ



Στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) με ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας», του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης θα λειτουργήσει Α΄ και Γ΄ Χειμερινό Εξάμηνο εκπαιδευτικού έτους 2018-2019 σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση με αριθ. πρωτ. Γ6α/ΓΠ 39625/16-6-2018 ΦΕΚ Β 2482.

Ο Γιώργος Δίντσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου



Κοντά στον Θανάση Λιακόπουλο αποφάσισε να θέσει για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης ο δικηγόρος Γιώργος Γ. Δίντσης. Εκφράζει τη νέα γενιά των δικηγόρων της πόλης μας, που έχουν ήδη δώσει θετικά διαπιστευτήρια με τη δουλειά τους. Ο Γιώργος Δίντσης μπαίνει με όρεξη και διάθεση για να προσφέρει στα κοινά και να συμβάλλει στις μεγάλες αλλαγές και τομές που θα υλοποιήσει ο νέος δημοτικός συνδυασμός.

Φυτεία με πάνω από 1.100 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης



Εντοπίστηκε φυτεία με πάνω από 1.100 δενδρύλλια κάνναβης σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Μία μαγική κρέμα που σβήνει ουλές, σημάδια και ρυτίδες

Η κρέμα Rejuvence της Namleen είναι μία κρέμα αναδόμησης εξειδικευμένης δράσης για το σώμα και το πρόσωπο. Προσφέρει τόνωση και προστασία στο ταλαιπωρημένο δέρμα και έχει καταπραϋντική δράση. Περιέχει εκχυλίσματα των φυτών Alkanna tinctoria, Calendula officinalis, Picea excelsa, Betula Pubescens και την παντοδύναμη δράση των προβιοτικών.

Έναρξη εγγραφών για μαθήματα Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Iεράς Μητρόπολης Κίτρους



Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, για τη σχολική χρονιά 2018–2019, θα λειτουργήσει και για τη φετινή σχολική χρονιά, Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές E' και ΣΤ' Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, το οποίο ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου.

ΕΛ.Π.ΠΙ. ποδηλατοβόλτα 80χλμ:ΚΑΤΕΡΙΝΗ -ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ



Ένας μικρός αλλά πανέμορφος διχαλωτός καταρράκτης, βρίσκεται 4χλμ περίπου μακριά από το Ελατοχώρι, ανηφορίζοντας προς το χιονοδρομικό κέντρο . Απίστευτης ομορφιάς και καλά κρυμμένος μέσα σε πυκνό δάσος από οξιές ,βελανιδιές και πεύκα , δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ,

Ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο για τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης



Περισσότεροι από 200 νεαροί κωπηλάτες έδωσαν τις μάχες τους στην 11η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας στις 01- 02 Σεπτεμβρίου στο κωπηλατοδρόμιο του Πεθελινού Σερρών, στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων (γεν 2004-2005) και Παίδων-Κορασίδων (γεν 2006) για την κατάκτηση των τριών πρώτων θέσεων του βάθρου.

Ο Γιώργος Καμίνης στην Πιερία



Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, κλιμάκιο επισκέπτεται τον Νομό Πιερίας αποτελούμενο από τον Δήμαρχο Αθηνών και μέλος ΠΣ του ΚΙΝ.ΑΛ Γιώργο Καμίνη και από το μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝ.ΑΛ Στέφανο Παραστατίδη. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί το πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και της ομιλίας της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, στις 10 Σεπτεμβρίου .

Η Σωτηρία Ουσταμπασίδου Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης με τον Γιώργο Νταντάμη



Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες.

Ενόψει των Δημοτικών Εκλογών που θα γίνουν την Άνοιξη του 2019, πήρα μια πραγματικά μεγάλη απόφαση να συμμετέχω ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Κατερίνης, με το Ψηφοδέλτιο του γνωστού Αρχιτέκτονα Μηχανικού, Γιώργου Νταντάμη, έχοντας ως συνυποψήφιες και συνυποψήφιούς μου εκλεκτά και επιτυχημένα στελέχη της τοπικής μας κοινωνίας.

Τελικά τι θέλει ένας άντρας για να ξενοκοιταξει;

Τελικά τι θέλει ένας άντρας για να ξενοκοιταξει;
Ένα ωραίο πρόσωπο, λίγο νάζι, ένα ωραίο στήθος και μία καλή οπίσθια όψη. Ε λοιπόν επειδή το πρώτο είναι κάτι σχετικό και επειδή η ομορφιά είναι κάτι που ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο, και επειδή το δεύτερο είναι κάτι που πολλές φορές δεν είναι καν απαραίτητο.

Κολινδρός: Συνάντηση συμμαθητών που γεννήθηκαν το 1960 και αποφοίτησαν το 1977-78



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των εισαχθέντων στο Γυμνάσιο Κολινδρού το 1972 και αποφοίτων το 1978 το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 μμ.Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν πραγματικά μοναδικές και έντονα συναισθηματικές καθώς πολλοί είχαν να συναντηθούν και πάνω από 3 δεκαετίες. Τα συναισθήματα έγιναν ακόμα πιο έντονα με την παρουσία και κάποιων καθηγητών εκείνης της περιόδου και συγκεκριμένα τον κ.κ. Παπανικολάου Αλέξανδρο, Παρισόπουλο Σωτήριοκαι Παπαθανασίου Νικόλαο.

Εργασίες καθαρισμού τάφρου Κατερίνης-Καρίτσας-Δίον έως τη Βροντού




https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6YCwk_jSidDFZ82Q6ECpJE0JZgXlqvMvLDnrE2vbWgFuGZ_xE_t9RxYd7jW64V_IIdJzE_JncudVanMisgSZoFfro13veb6RjCMxNc0RLO93eI8oBtp51nSTIcjgeLoIyc8r5ksVOpDGq/s640/Screenshot_7.jpg

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τη συνδρομή και την αμέριστη υποστήριξη της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κας Σοφίας Μαυρίδου, όπως και του Περιφερειακού Συμβούλου της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ.Δημήτρη Τσιμήτρη καθώς προέβησαν σε άμεση ανταπόκριση

Διαφημιστείτε στο Katerinipress μόλις με 50 ευρώ το τρίμηνο !

Οι οικονομικές τιμές διαφήμισης συνεχίζονται στο Katerinipress. Επικοινωνήστε Τώρα μαζί μας και προβληθείτε μόλις με 50 ευρώ για το τρίμηνο Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2018. Η προσφορά μας ισχύει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2018. Καλέστε μας τώρα στο 6972129627 ή στείλτε email στο katerininews@gmail.com

Πρόσκληση στα Εγκαίνια της Πινακοθήκης Λιτοχώρου



Τα εγκαίνια της Δημοτικής Πινακοθήκης Λιτοχώρου με τη μόνιμη έκθεση έργων του καλλιτέχνη Φιλοποίμενος Κωνσταντινίδη (1909-1992) θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Κωνσταντίνος Δημόπουλος, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, ώρα 12:00 π.μ.

Συνελήφθη 38χρονος στην Πέλλα για ανθρωποκτονία



Συνελήφθη προχθες (4 Σεπτεμβρίου 2018) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 38χρονος ημεδαπός για ανθρωποκτονία σε περιοχή της Πέλλας.

Ζωγραφικές δημιουργίες του Χριστόφορου Φορίδη στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης



Nα μας ταξιδέψει στις εικόνες και τους ήχους που μπορούν να δημιουργήσουν τα χρώματα στον καθένα ξεχωριστά, φιλοδοξεί η ατομική έκθεση ζωγραφικής του συντοπίτη μας εικαστικού – τραγουδοποιού Χριστόφορου Φορίδη με τίτλο «Colours», η οποία θα φιλοξενηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης (αίθουσα τέχνης – Ά όροφος), το χρονικό διάστημα 12 έως 20 Σεπτεμβρίου 2018.

Κι όμως υπάρχει το superfood που σε απαλλάσσει από την γρίπη σε μία μέρα και θωρακίζει τον οργανισμό

Πονάνε τα κόκαλά σας, έχετε πονόλαιμο, πυρετό και βήχα;...τότε έχετε όλα τα συμπτώματα της γρίπης και του κρυολογήματος.
Πόσο εφικτό είναι όμως να απαλλαγείτε από αυτά τα συμπτώματα και να μην αρρωσταίνετε σχεδόν ποτέ;

Ζητείται χειριστής εργαλειομηχανών από την εταιρεία ALEX ABEE

Η εταιρία παραγωγής μεταλλικών εξαρτημάτων ALEX ABEE ζητά να προσλάβει χειριστή εργαλειομηχανών (τόρνων) CNC ηλικίας έως 40 ετών.

Πιερία: 26χρονος παραβίασε τροχόσπιτο και έκλεψε 2000 ευρώ



Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε

δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 28 και 26 ετών, διότι όπως

προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προχθές (3 Σεπτεμβρίου

2018) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, ο 26χρονος με τη συνδρομή

του συνεργού του, ο οποίος επιτηρούσε το χώρο, παραβίασε ένα

τροχόσπιτο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ και ένα

κινητό τηλέφωνο.

«Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος»: Γνωρίζοντας τον μυθικό Όλυμπο



Όλυμπος. Μυθικός. Επιβλητικός. Άγριος και πανέμορφος μαζί. Η κορυφή του κόσμου. Το μπαλκόνι των θεών. Τόπος λατρείας των Μακεδόνων. Ένας φυσικός επίγειος παράδεισος.

Λαϊκή βραδιά απόψε στην 34η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης


Λαϊκή - Παραδοσιακή βραδιά με καλλιτέχνες της Πιερίας αύριο Παρασκευή στην 34η Εμποροπανήγυρη


Βρέθηκε το προϊόν που εκθρόνισε το γνωστό σε όλους μπλε χάπι από την κορυφή.

Βρέθηκε το προϊόν που εκθρόνισε το γνωστό σε όλους μπλε χάπι από την κορυφή.
Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά, και αφού δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν δοκιμάσει το συγκεκριμένο προϊόν, και είναι πλήρως ικανοποιημένη με τα αποτελέσματά του έχουν γίνει φανατικοί αγοραστές του, κυρίως μέσω διαδικτύου. Εκθρονίζοντας έτσι το γνωστό μπλέ χάπι στην δεύτερη θέση των επιλογών.

Βίντεο μαθητών με ανάβαση στην κορυφή του Ολύμπου