27 Οκτωβρίου 2018

Νόστιμα κεράσια Μοσχοποτάμου !

Όπου ακούς πολλά κεράσια... πάρε μεγάλο καλάθι! Στην περιοχή του Μοσχοπόταμου Πιερίας μια ομάδα παραγωγών αγροτικών προϊόντων δημιούργησε μια συνεταιριστική δύναμη οθούμενη από την αγάπη προς το πιο γλυκό φρούτο της άνοιξης, το κεράσι.

LEONIDIS Tools&Plastics στη Μεθώνη



Κατασκευάζουμε το ιδανικό καλούπι για πλαστικό σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Δώστε μας την ιδέα σας είτε σε απλό σχέδιο είτε σε μηχανολογικό σχεδιαστικό πρόγραμμα CAD και δείτε τη να γίνεται πράξη ακόμη και αν απαιτεί ένα ή τρία διαφορετικά υλικά σε μία διατομή.

Λευτέρης και Μπάμπης Ραφαηλίδης στο Street cafe bar στον Κορινό


Στις πιο ακίνδυνες πόλεις για σεισμό, Κατερίνη, Βέροια, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Νάουσα



Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με τη σεισμικότητα του ελληνικού εδάφους και με το ποιες περιοχές είναι οι πλέον επικίνδυνες. Αν και κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να πει πότε θα γίνουν σεισμοί, σε τι εστιακό βάθος και τι καταστροφές θα μπορούσαν να φέρουν, μελέτες που έχουν γίνει προσπαθούν να δώσουν πληροφορίες για τις πόλεις που βρίσκονται στο «κόκκινο».Ασφαλώς τα Ιόνια νησιά είναι στις επικίνδυνες περιοχές λόγω των πολλών ενεργών ρηγμάτων που διαθέτει.

Mytilos : Εμπόριο ζωντανών οστρακοειδών στο Κίτρος



Η Mytilos ειδικεύεται στο εμπόριο ζωντανών οστρακοειδών και καρκινοειδών. Ως εταιρεία με πολυετή εμπειρία, αναβαθμίζει συνεχώς τις διαδικασίες που πραγματοποιούνται από την επιλογή εώς και την παράδοση των προϊόντων, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Βέροια για διακίνηση και καλλιέργεια κάνναβης



Συνελήφθησαν χθες (26 Οκτωβρίου 2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 2 ημεδαποί ηλικίας 37 και 38 ετών, για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης.

2 Νοεμβρίου - Δωρεάν τεστ ΠΑΠ στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας



Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα Ρομά, του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού στοχεύοντας στην πρόληψη κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας , διοργανώνει σε συνεργασία με το Μαιευτικό Τμήμα του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας δωρεάν εξετάσεις ΤΕΣΤ Παπανικολάου.

Πιερικός Αρχέλαος - Αναγέννηση Νέου Ρυσίου

Πρεμιέρα έχουμε σήμερα στην Α2 Μπάσκετ Γυναικών, με τον Πιερικό Αρχέλαο να υποδέχεται την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου στο Κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης στις 15:30.

Ζητείται ERP-WMS Specialist από το κατάστημα Πίτσιας

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τα πιο κάτω προσόντα:

- Γνώσεις σχεσιακών βάσεων δεδομένων.
- Γνώσεις παραμετροποίησης ERP και ειδικότερα SoftOne.
- Γνώσεις παραμετροποίησης WMS.
- Εργασιακή εμπειρία στα ανωτέρω.

Συνελήφθησαν 2 άτομα στην Βέροια για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 45χρονου



Συνελήφθησαν στις (25 Οκτωβρίου 2018) το βράδυ στην Βέροια, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 2 ημεδαποί ηλικίας 39 και 22 ετών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Amaris Wishes Hotel στη Μεθώνη



Το Amaris Wishes Hotel 3 αστέρων βρίσκεται σε τοποθεσία πολύ κοντά σε παραλία.

Αυτό το ξενοδοχείο είναι περίπου 34 χλμ μακριά από Διον. Αρχαιολογικά μέρη και πύργο βρίσκονται κοντά στο ξενοδοχείο.

Συνελήφθη 57χρονος για καταδικαστική απόφαση περι ναρκωτικών



Συνελήφθη στις (25 Οκτωβρίου 2018) το μεσημέρι στην Κατερίνη,

από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης,

57χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική

απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης,

σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών και

χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί

ναρκωτικών.

"Θέλεις ν΄ανοίξει και πάλι το Πλατανόδασος στη Νεοκαισάρεια ;


ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΦΩΚΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15.00

Σήμερα στις 15.00 μμ ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αντιμετωπίζει τον Φωκικό σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα μας. Μετά το διπλό στην Καρδίτσα ένα τρίποντο με τον Φωκικό, θα βοηθήσει την ομάδα ψυχολογικά και αγωνιστικά. Όλοι οι υγιείς Πιερείς στο γήπεδο Α ΔΑΚ !!!

Μουσική διαμαρτυρία από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης



Την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, η Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών Σχολείων διοργανώνει μουσική διαμαρτυρία στις πόλεις που υπάρχουν Μουσικά Σχολεία για να διεκδικήσουμε τα δίκαια αιτήματα των μαθητών. Το 15μελες μαθητικό συμβούλιο και ο Σύλλογος Γονέων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης αποφάσισαν να συμμετέχουν και φέτος σε αυτή την δράση, με τα εξής αιτήματα:

Ο ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ ΕΟΡΤΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ



Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου η ιστορική κωμόπολη του Κολινδρού εόρτασε τη μνήμη του Πολιούχου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου.

Επίκεντρο του εορτασμού ήταν, όπως κάθε χρόνο, ο ομώνυμος Κοιμητηριακός Ναός, βυζαντινό μνημείο της τέχνης και του πολιτισμού και δεκάδες κοιμήλια.

National Can: Οικονομικές λύσεις συσκευασίας στη Μεθώνη Πιερίας



Tο φαγητό σε κονσέρβα έχει συνδεθεί λανθασμένα με οδηγούς επιβίωσης και πρόχειρο φαγητό. Η μεταλική συσκευασία έχει να κάνει με την προστασία και τη φύλαξη -ένα «θησαυροφυλάκιο» που μεταφέρεται εύκολα και κρατά αναλλοίωτο το περιεχόμενό του.