1 Νοεμβρίου 2018

Θερινό Victoria Cinema....στους Νέους Πόρους

Θερινό Victoria Cinema: η απόλυτη καλοκαιρινή κινηματογραφική εμπειρία!

Τα Victoria Cinemas πηγαίνουν…παραλία με τις καλοκαιρινές αίθουσες. Οι καλύτερες ταινίες και οι πιο πετυχημένες θεατρικές παραστάσεις παίζουν εδώ.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018: Agenda 02 έως 07 Νοεμβρίου



•02.11 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Ώρα 21:30: "TANGO OLYMPO": "Milonga της Κατερίνης". Χορεύουν οι Ηλίας Οικονόμου και Μαρία Κοτσαλή. Μουσική επιλογή από τον Ηλία Οικονόμου (ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ).

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση ανέγερσης του νέου Μουσικού Σχολείου Κατερίνης



«Όταν επιτρέπουμε σε παιδιά να κάνουν μάθημα σε κλουβιά έχουμε όλοι κοινωνική ευθύνη» επεσήμανε χαρακτηριστικά η βουλεύτρια Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα, μιλώντας σήμερα στη ραδιοφωνική εκπομπή «κίτρινη κάρτα» της Εύης Μιχωλού, ανακοινώνοντας παράλληλα με ιδιαίτερη ικανοποίηση την απόφαση για την ανέγερση του νέου μουσικού Σχολείου Κατερίνης, από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη.

DOLPHIN SOUVENIR στους Νέους Πόρους

DOLPHIN SOUVENIR NEOI POROI PIERIAS
OLYMPOY 69 TEL: 0030.6932.423.161 ΚΑΙ 23520.43596

Συνελήφθη 38χρονος με 580 πακέτα λαθραίων τσιγάρων στην Πιερία


Συνελήφθη χθες (31 Οκτωβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 38χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 580 πακέτα τσιγάρων

Εστιατόριο το Κύμα στους Νέους Πόρους


Εναέριοι εμβολιασμοί σε Κατερίνη, Λιτόχωρο, Αιγίνιο, Λεπτοκαρυά, Κορινό



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΕΡΙΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ ΑΠΟ 02/11/2018 ΕΩΣ ΚΑΙ 08/11/2018 ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:

Απίστευτο δείτε τι έπαθε μία γυναίκα από μία απλή μυκητίαση το 2017

Γεια σας, το όνομα μου είναι Σοφία και είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Πριν τρία χρόνια ο άντρας μου έγινε θύμα μιας φαινομενικά ακίνδυνης ασθένειας γνωστής ως μύκητες νυχιών!

Κατερίνη: 27χρονος πλήρωσε 760 ευρώ για κινητό που δεν παρέλαβε ποτέ



Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε

δικογραφία σε βάρος 51χρονης ημεδαπής, καθώς σύμφωνα με

καταγγελία 27χρονου ημεδαπού, μετά από επικοινωνία μέσω

ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης για αγοραπωλησία κινητού

τηλέφωνου, τον έπεισε να καταβάλλει σε τραπεζικό λογαριασμό το

χρηματικό ποσό των 760 ευρώ, χωρίς ποτέ να παραλάβει το κινητό

τηλέφωνο.

Τη Δευτέρα 05 Νοεμβρίου η δημοπρασία για το «ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ»



Φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία εκμίσθωσης κοινόχρηστων εκτάσεων, οικίσκων θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, θέσεων καλλιτεχνικής φύσεως κ.ο.κ. στο πλαίσιο λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου «Πάρκου των Χρωμάτων» του Δήμου Κατερίνης,

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ στα Σέρβια Κοζάνης



Η Κοιν.Σ.Επ. (Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση) Σερβίων ΤΟΠΟΣ προχωρά, κατά την προσεχή περίοδο των εορτών, στη διοργάνωση και λειτουργία ενός «χριστουγεννιάτικου εμπορικού πάρκου» στο «ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» που θα περιλαμβάνει: διάφορα παιχνίδια για το κοινό, παραρτήματα καταστημάτων της περιοχής μας και συγχρόνως έκθεση τοπικών προϊόντων.

Ιταλικό Εστιατόριο «Άγκυρα» στους Νέους Πόρους

Οι προσιτές τιμές συναντούν τις πολυτελείς υπηρεσίες, στον ανακαινισμένο χώρο του «Άγκυρα», του νέου ιταλικού εστιατορίου και καφέ στην παραλία των Νέων Πόρων.

Aλεξάνδρεια: The Tape Echoes Live στο Desperado Bar Παρασκευή 2 Νοεμβρίου



΄΄The Tape Echoes΄΄ acoustic duo : Δύο μέλη των Full Houze, ο Γιώργος Αθάνας και ο Μίλτος Βελούκας, μας ταξιδεύουν με ένα ακουστικό ντουέτο στις ρίζες της αμερικάνικης μουσικής. Blues/Soul/Folk και Country classics διασκευασμένα με έναν ιδιαίτερο τρόπο σε πρωτότυπες ακουστικές εκτελέσεις.

Βετσοπούλου 25, Αλεξάνδρεια 593 00
desperadobar@gmail.com 2333 0 27013

Ατύχημα στον πεζόδρομο: Η κοινωνία της Κατερίνης σε αναβρασμό



Ανάστατη είναι η κοινωνία της Κατερίνης μετά το προχθεσινό συμβάν όπου σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ένα αυτοκίνητο κτύπησε έναν ανυποψίαστο δημότη, στον πεζόδρομο της Κατερίνης. Το περιστατικό αυτό προστίθεται σε μία μακρά σειρά αντίστοιχων συμβάντων, όμως είναι η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής» των δημοτών.

ΘΕΑΤΡΟ «Μώ»: Ξύπνα Βασίλη



ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018 – ΘΕΑΤΡΟ «Μώ»: Ξύπνα Βασίλη




ΤΕΤΑΡΤΗ 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ώρα 19:30

Βρέθηκε η θεραπεία κατά της ακμής και είναι πάμφθηνη

Είναι ευρέως γνωστό ότι η επιστήμη εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και αυτή τη φορά βάζει πλέον οριστικό τέλος στο πρόβλημα της ακμής, που όλοι μας σχεδόν έχουμε περάσει και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο.

ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ & ΟΛΥΜΠΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ: «60 χρόνια NASA»


Ενοικιαζόμενα δωμάτιο Ο Γλάρος στους Νέους Πόρους



Στο παραθαλάσσιο χωριό ΝέωνΠόρων Πιερίας,και μπροστά στηνακτή,θα συναντήσετε ταενοικιαζόμενα δωμάτια ''Ογλάρος''

Εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στην πόλη της Κατερίνης



Με εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στην πόλη της Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα στις οδούς: Δημ.Νίκα (από το ύψος της οδού Π.Τσαλδάρη έως την οδό Θεσσαλονίκης), Κίου, Αμαζόνων και παρόδου Ευριπίδου συνεχίστηκαν από συνεργεία της αντιδημαρχίας τεχνικών έργων του Δήμου, οι εργασίες, που αφορούν συντηρήσεις, ενισχύσεις ή αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα του οδικού δικτύου.

"Ο Ντελάλης"....μια πολύ καλή προσπάθεια ενημέρωσης στο Νομό Πιερίας



Το katerinipress λόγω έδρας, Γερμανία, δεν είναι σε θέση να προσφέρει στους αναγνώστες του άμεση ενημέρωση για τα γεγονότα που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση στο νομό Πιερίας.

Υποβολή Πρότασης Αναβάθμισης Διυλιστηρίου Λιτοχώρου στο Πρόγραμμα Φιλόδημος



Με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου μας, ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Κώστας Δημόπουλος και η δημοτική αρχή, σε συνεργασία με μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας,

Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Vasila στους Νέους Πόρους



Τα Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα Vasila βρίσκονται στους Νέους Πόρους Πιερίας. Είναι στην διάθεση του κοινού τα τελευταία 20 χρόνια.