5 Νοεμβρίου 2018

Ζαφειράκης Νάουσας - ΑΟΚ Αιγινιακός 56-61



Ο Αιγινιακός επικράτησε με 56-61 του Ζαφειράκη Νάουσας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάουσας, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Αμφίρροπο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν το σκορ και τη λήξη του να βρίσκει τον Ζαφειράκη να προηγείται με 15-13.

Τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του συμπατριώτη μας Ελευθέριου Ελευθεριάδη



Ο Ελευθέριος Ελευθεριάδης γεννήθηκε στο χωριό Λαραχανή της Ματσούκας του Πόντου, το έτος 1910.

Το 1925 μετά τον υποχρεωτικό ξεριζωμό και μετά από πολλές περιπλανήσεις και περιπέτειες, μοναδικός επιζών από την οικογένειά του η οποία ξεκληρίστηκε, μαζί με άλλους ανταλλάξιμους πρόσφυγες μεταφέρεται αρχικά στη Θεσσαλονίκη.

Άλογο βγήκε βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης



Δεν πίστευαν στα μάτια τους περαστικοί και οδηγοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν είδαν το πρωί ένα άλογο να… κόβει βόλτες αμέριμνο στους δρόμους.

«ΤΑ ΣΟΥΜΑΔΕΜΑΤΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ



«Τα Σουμαδέματα» του Ι. Κοσμίδη, σε σκηνοθεσία Γ.Σαββίδη παρουσιάζει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018», η Ποντιακή Θεατρική Σκηνή Πιερίας, την Παρασκευή 09 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Κατερίνης (συνεδριακό κέντρο).




Είσοδος ελεύθερη.

Ανακοίνωση Δ/νσης Δασών Πιερίας



Η Δ/νση Δασών Πιερίας ενημερώνει, όσους έχουν υποβάλει αίτηση για εξαγορά κλπ εκτάσεων (άρθρα 47 και 47β του Ν.998/79), ότι θα πρέπει να προσκομίσουν τοπογραφικό διάγραμμα των εκτάσεων σε ψηφιακή μορφή (ΕΓΣΑ 87, dxf 2000) το αργότερο έως τις 14/11/2018.

Επίσκεψη της κινητής μονάδας Μαστογράφου στον Δήμο Πύδνας Κολινδρού



Ο Δήμος Πύδνας – Κολίνδρου σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας, συμμετέχουν στο πρόγραμμα Δωρεάν Μαστογραφικού Ελέγχου, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας που στηρίζεται από την Κ.Ε.Δ.Ε.

Εύοσμος: Όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες - Δύο τραυματίες



Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες, στην προέκταση Μαιάνδρου, στον Εύοσμο, αφού εξετράπη της πορείας του.

Θεσσαλονίκη: Πτώση γυναίκας στη θάλασσα

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες , η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για πτώση ατόμου στη θαλάσσια περιοχή παλαιάς παραλίας Θεσσαλονίκης.

ΕΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Πρόσκληση ενημέρωσης ενδιαφερομένων