19 Νοεμβρίου 2018

H "ΟΛΥΜΠΙΑ ΩΔΗ" τραγούδησε Γιάννη Σπανό



Μία εξαιρετική συναυλία - αφιερωμένη στον Γιάννη Σπανό, τον μεγάλο αυτό Έλληνα συνθέτη, τον εμπνευσμένο δημιουργό με την σπουδαία προσφορά στην ελληνική μουσική πραγματοποίησε χθες το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο, στο πλαίσιο των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ», η «Ολύμπια Ωδή», μία χορωδία εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και φίλων της μουσικής.

Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών: ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ



Πλατεία Ελευθερίας

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου

Ώρα 10:00 π.μ. έως 14:00




Η βία κατά των γυναικών δεν κάνει διαχωρισμό μεταξύ συνόρων, πολιτισμών, θρησκείας, οικονομικής τάξης ή πλούτου.

5ο διενοριακό σκακιστικό πρωτάθλημα του Γραφείου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους




Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «Ο Άγιος Φώτιος» το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου, το 5ο διενοριακό σκακιστικό πρωτάθλημα του Γραφείου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Διαμαρτυρία εναντιον εγκαταστασης ανεμογεννητριων στα Πιέρια ορη

Η 4η Κοινή ανάβαση των ορειβατικών συλλόγων τέλειωσε .
Οι ορειβατικοί σύλλογοι Πιερίας ,αγνοώντας τα καιρικά φαινόμενα ,πιστοί στο ραντεβού με ογδόντα και πλέον ορειβάτες συμμετείχαν στη διαμαρτυρία κατά την εγκατάσταση Ανεμογεννητριών στους 5 Πύργους.

Παρεμβάσεις αισθητικής αναβάθμισης στην πάροδο Λαζαίων



Αλλάζει όψη και βελτιώνεται αισθητικά η εικόνα του αστικού περιβάλλοντος σε κομβικά σημεία και γειτονιές της Κατερίνης, καθώς σημαντικά έργα ανάπλασης και ανάδειξης περιοχών του Δήμου είναι σε εξέλιξη.

Ο απόστρατος Πολύκαρπος Καρυπίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου



Ένας από τους πιο χαμογελαστούς δημότες της Κατερίνης, ο απόστρατος αξιωματικός του Στρατού Ξηράς Πολύκαρπος Καρυπίδης, θα είναι υπόψηφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Άνθρωπος με θετική αύρα, ο Πολύκαρπος είναι παντρεμένος με 2 παιδιά, έναν φοιτητή και έναν επαγγελματία της ποντιακής λύρας.

Ολιγοήμερη διακοπή κυκλοφορίας από σήμερα στο 3.5 χλμ της Παραλιακής Οδού Κατερίνης – Κορινού



Η Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης γνωστοποιεί ότι λόγω εκτέλεσης εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας επί της Παραλιακής Οδού Κατερίνης – Κορινού και ειδικότερα στο 3.5 χλμ, θα υπάρξει από σήμερα ολιγοήμερη διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο.



Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου ζητά την κατανόηση των πολιτών και ενημερώνει ότι το εν λόγω τμήμα της παραλιακής οδού θα αποδοθεί και πάλι στην κυκλοφορία, αμέσως μετά το πέρας των παρεμβάσεων.

Τρεις αθλήτριες του Ορφέα Κατερίνης στο βόρειο κλιμάκιο της Εθνικής Κορασίδων



Τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του βορείου κλιμακίου της Εθνικής κορασίδων, υπό τις οδηγίες του Αλέξανδρου Ταρινίδη.

Ανάμεσα στις αθλήτριες που κλήθηκαν και έδωσαν το παρών ήταν και οι Σουμέλα Κουτσιμάνη, Αναστασία Κακάνη και Μαρία Μητσάλα του Ορφέα Κατερίνης.

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "ΟΛΥΜΠΟΣ": ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


Δήμος Κατερίνης: Συντονισμένες ενέργειες για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων στις ορεινές περιοχές



Mε κάθε διαθέσιμο μέσο, στην ασφάλεια των πολιτών και στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων σε ορεινές περιοχές (δρόμος προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου, Άνω Μηλιά κ.α.), όπου τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται, συνδράμουν από το απόγευμα του Σαββάτου έως και αυτή την ώρα, οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ με επίκεντρο το Αιγίνιο

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με την προκαταρκτική αυτόματη λύση του Ευρωπαϊκού - Μεσογειακού Σεισμολογικού Ινστιτούτου (EMSC), σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (19/11), στις 06:47, σε  περιοχή του νομού Πιερίας.

Δημήτριος Π. Κεραηλίδης Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης