1 Φεβρουαρίου 2019

4ο ανάμεσα σε 280 το Βιοχημικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης



Την 4η θέση ανάμεσα σε 280 εργαστήρια κατέλαβε το Βιοχημικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, στον εξωτερικό ποιοτικό έλεγχο του ΕΣΕΑΠ (Διεργαστηριακό Σχήμα Ελέγχου Ικανότητας Διαγνωστικών Εργαστηρίων) για το 2018.

Συντηρήσεις – επισκευές στο 12/Θ ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας



Η δημιουργία σύγχρονων και ποιοτικών συνθηκών στην εκπαιδευτική διαδικασία, που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σχολικής κοινότητας και να αξιοποιούνται με επιτυχία από εκπαιδευτικούς και μαθητές αποτελεί διαχρονικά πρώτη προτεραιότητα για τον Δήμο Κατερίνης.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟ



Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση - ομιλία, που συνδιοργανώνεται από την Ομάδα Επιστημόνων Κολινδρού, τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού, τον Μ.Γ.Σ. "Αναγέννηση" Κολινδρού και τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Νικ. Λούσης" Κολινδρού:

Απάντηση στον κ. Φίλη που είπε ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική










Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου


Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρουν τι λέει η επιστήμη ή είναι τυφλωμένοι από τις αθεϊστικές εμμονές τους και δεν βλέπουν τι λέει η επιστήμη; Πέρασαν τον νόμο για αλλαγή φύλου στα 15, ενώ τους έλεγαν πολλές ενώσεις Παιδοψυχιάτρων ότι είναι επιστημονικώς απαράδεκτο, έχουν εκφράσεις απολυτότητας στη Βιολογία της Γ΄ Λυκείου, ενώ τους είπαμε ότι είναι επιστημονικώς απαράδεκτο στις Φυσικές Επιστήμες.

Η «ΠΡΩΤΗ 11ΑΔΑ» ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Π. ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ



Υποσχέθηκα, πως μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσω την πρώτη ομάδα φίλων Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ



Την υποψηφιότητα του Γιώργου Τσαχουρίδη με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα» για τον Δήμο Κατερίνης ανακοίνωσε ο επικεφαλής Γιώργος Νταντάμης. Ο κ. Τσαχουρίδης είναι υπάλληλος του ΕΚΑΒ και έχει σημαντική εθελοντική δράση σε διάφορες κοινωνικές και πολιτιστικές οργανώσεις της Πιερίας.

Αιγίνιο: Ανοικτή Επιστολή σχετικά με την απομάκρυνση του πατρός Βασιλείου

Ως ενορίτες του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα Αιγινίου Πιερίας, ως κάτοικοι Αιγινίου και Έλληνες πολίτες πιστεύουμε πως ο διάλογος αποτελεί το πιο δημοκρατικό μέσο για τη διευθέτηση ή επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος.