12 Φεβρουαρίου 2019

Ενημερωτικές συναντήσεις για το ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ σε Κάτω Μηλιά, Λόφο, Μοσχοπόταμο



Συνεχίζονται αύριο Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, οι ενημερωτικές συναντήσεις από τον Δήμο Κατερίνης και αρμόδιους μηχανικούς της εταιρείας που έχει αναλάβει τη σύνταξη του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ, σε Δημοτικές & Τοπικές Κοινότητες, οι οποίες δεν έχουν ενταχθεί και εντάσσονται σε αυτή τη φάση (στην σύνταξη του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ).

Αιτήσεις για την έκδοση των αδειών απλής παραχώρησης αιγιαλού



Όσοι ενδιαφέρονται για την έκδοση των αδειών απλής παραχώρησης αιγιαλού , με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, καλούνται ενόψει της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου , να υποβάλουν αίτηση στο Δήμο Κατερίνης εφ’ όσον είναι ιδιοκτήτες όμορων με αιγιαλό ξενοδοχειακών εν γένει επιχειρήσεων ή καταστημάτων αναψυχής, που βρίσκονται στην Ολυμπιακή Ακτή, Κορινό, Παραλία, Περίσταση και Καλλιθέα.

Δυο χρόνια λειτουργίας της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης



Την ικανοποίηση του εξέφρασε μεταξύ άλλων ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης για τα εντυπωσιακά πραγματικά αποτελέσματα της λειτουργίας της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, που φέτος συμπλήρωσε δυο χρόνια λειτουργίας.

Η Σταθμιώτισσα ιδιωτική υπάλληλος και εικαστικός Έλσα Σταματίου υποψήφια δημοτική σύμβουλος



Μία νέα γυναίκα που έχει ήδη πολλά χρόνια δουλειάς στον ιδιωτικό τομέα και πολυσχιδείς δραστηριότητες, η Ελισάβετ (Έλσα) Σταματίου θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κατερίνης στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου.

Κατερίνη: Αναζητούν συγγενείς τους που δήθεν τραυματίστηκαν σε τροχαία ατυχήματα



Στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης τη , Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, προσήλθαν συμπολίτες μας και αναζητούν συγγενείς τους που δήθεν τραυματίστηκαν σε τροχαία ατυχήματα.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης 54-50



Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 54-50 στην παράταση του Άρη Θεσσαλονίκης, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για τη 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Δενδροφυτεύσεις στον αύλειο χώρο του αρχοντικού – πρώην οικία Τσαλόπουλου



Σε προγραμματισμένες εργασίες δενδροφύτευσης προχώρησαν σήμερα το πρωί, οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης στον αύλειο χώρο του αρχοντικού – πρώην οικία Τσαλόπουλου.

Χάλκινο πανελλήνιο μετάλλιο ο Γκιρνης των Ολυμπίων Κατερίνης

Σφήνα μπήκε, αν και μόλις 17 χρονων ο Κατερινιώτης Γκιρνης Γιώργος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης ανδρών, που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο basket του ΠΑΟΚ , παλεύοντας με μεγαλύτερους

Περισσότερα χωριά της Πιερίας στο νέο χάρτη μειονεκτικών περιοχών



Το «πράσινο φως» από την Ε.Ε πήρε ο νέος χάρτης μειονεκτικών περιοχών της Ελλάδας, που κατέθεσε προς έγκριση το Υπουργείο αγροτικής Ανάπτυξης.