6 Σεπτεμβρίου 2019

Απετράπη εισαγωγή ηρωίνης στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης



Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης κατά την διάρκεια ελέγχου, απέτρεψαν την εισαγωγή ηρωίνης στο αστυνομικό κρατητήριο, που επιχειρήθηκε για λογαριασμό κρατουμένου.

Ζητείται εργαζόμενος από τα πλυντήρια-καθαριστήρια ο ΣΤΑΘΜΟΣ



Από τα πλυντήρια-καθαριστήρια ο ΣΤΑΘΜΟΣ,

ζητείται άνδρας για μόνιμη πρωινή εργασία.

Απαραίτητα προσόντα: Απόφοιτος λυκείου,δίπλωμα αυτοκινήτου.

Ώρες επικοινωνίας: 19:00-21:00

Τηλέφωνο: 2351029224

Πιερία: Ζητείται πωλητής-πωλήτρια



Ζητείται εξωτερικός πωλητής-τρια έως 30 ετών με εμπειρία στο χώρο των καταστημάτων τροφίμων και super market για πωλήσεις στον νομό Πιερίας, μόνιμος κάτοικος της περιοχής.

Στο Πανεπιστήμιο " UnionCollege " της Νέας Υόρκης η Καραδήμου Μαριλένα

Άξια εκπρόσωπος της περιοχής μας η Καραδήμου Μαριλένα αφού εξασφάλισε πλήρη Υποτροφία καθ’ όλη τη διάρκεια των 4 ετών σπουδών της στο Αμερικανικό κολλέγιο "UnionCollege" στη Νέα Υόρκη,, ξεκίνησε ήδη το 1ο έτος των σπουδών της.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ Δ.Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.), με ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης...

θα λειτουργήσει Α΄ και Γ΄ Χειμερινό Εξάμηνο εκπαιδευτικού έτους 2019-2020, σύμφωνα με την αριθ. πρωτ. Γ4α/Γ.Π.οικ.62149/11-8-2016 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2742/Β΄/31-8-2016).

Ανακοινώθηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αλεξάνδρειας

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κος Παναγιώτης Γκυρίνης ανακοίνωσε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, τους νέους Αντιδημάρχους που αναλαμβάνουν κατά το πρώτο διάστημα της δημαρχιακής περιόδου 2019-2023, τις θέσεις ευθύνης στη λειτουργία του Δήμου.

Μαθήματα "Μακεδονικής γλώσσας" στην Αριδαία !

Είδηση που αναμένεται να προκαλέσει κύμα επικρίσεων βλέπει το φως: Φροντιστήριο «μακεδονικής» γλώσσας στην Αριδαία Πέλλας, θα λειτουργήσει τον Οκτώβριο η φιλοσκοπιανή Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ), που ιδρύθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Αφαίρεση παράνομα τοποθετημένης πινακίδας στην πιάτσα των ταξί,πλατεία Ελευθερίας



Με αφορμή δημοσίευμα σε μερίδα του τοπικού ηλεκτρονικού Τύπου (blogs), σχετικά με αφαίρεση πινακίδας στην πιάτσα των ταξί, η οποία ήταν τοποθετημένη παράνομα στην (κεντρική) πλατεία Ελευθερίας, και προκειμένου οι δημότες να ενημερωθούν υπεύθυνα, ενημερώνουμε για τα εξής:

Ενημέρωση για τη συγκομιδή και εμπορία ακτινιδίων στην Π.Ε. Πιερίας



Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας ενημερώνει όλους τους συναλλασσόμενους στον κλάδο εμπορίας των ακτινιδίων (παραγωγούς, εμπόρους, συσκευαστήρια, κλπ) της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ότι, σε εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 9475/136897/10-10-2018 ΥΑ (ΦΕΚ Β’4728/22.10.2018) προβλέπονται τα εξής:

«Γεμίζουμε τις τσάντες χαμόγελα»: Καμπάνια αλληλεγγύης του Κοινωνικού Παντοπωλείου



Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί η δράση «Γεμίζουμε τις τσάντες χαμόγελα» που υλοποιεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Τροφοδότης» σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, το Δήμο Κατερίνης, και την ηλεκτρονική εφημερίδα «Κapa-Νews», με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών-μαθητών αλλά και των οικογενειών τους για τη σχολική χρονιά 2019-2020.

Οι Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Μία θεατρική παράσταση την οποία δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Μία ξεκαρδιστική κωμωδία από τις εθελόντριες και τους εθελοντές του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης σκηνοθετημένη από την Μαριάννα Γιαννακίδου.
Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 20:00.