6 Μαΐου 2020

Έναρξη Εγγραφών στους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Οργανισμού Παιδείας



Έναρξη Εγγραφών στους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης,

για την περίοδο Σεπτέμβριος 2020-Ιούλιος 2021

Δήμος Κατερίνης: Διαρκής φροντίδα στους χώρους πρασίνου



Να εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στους κοινόχρηστους χώρους, σε χώρους πρασίνου, καθώς και κατά μήκος του οδικού δικτύου στην πόλη της Κατερίνης & σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες μεριμνούν καθημερινά τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η λειτουργία των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως επανέρχεται στην κανονική ημερήσια λειτουργία τους, σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες υγιεινής που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, ως προς την ασφαλή και εν υγεία λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών.

Συνελήφθη γυναίκα στην Πιερία για ληστεία και κλοπές



Συνελήφθη χθες (5 Μαΐου 2020) το βράδυ στην Πιερία, από

αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπή

γυναίκα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του

Ανακριτή Αθηνών για ληστεία. Επίσης σε βάρος της εκκρεμούσαν και 3

καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες της επιβλήθηκε

συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών και 9 μηνών, για κλοπές , απόπειρα

επικίνδυνης σωματικής βλάβης, συκοφαντική δυσφήμιση και απειλή.

Ηλίας Μπαζάκος " Θα προτιμούσα να τελείωνε στο γήπεδο το πρωτάθλημα"




"Προσωπικα θα προτιμουσα να τελειωνε στο γηπεδο το πρωταθλημα.Παρ'ολα αυτα διανυοντας πρωτογνωρες στιγμες ολη η ανθρωποτητα,τις οποιες ευχομαι να τις ξεπερασουμε οσο πιο συντομα γινεται,το ποδοσφαιρο περασε σε 2η μοιρα και μετα απο την επισημη αποφαση της ΕΠΟ

Προσλήψεις εποχικού προσωπικού από τον Α.Σ. Μελίκης

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μελίκης σας ενημερώνει ότι δέχεται αιτήσεις για πρόσληψη εποχιακού προσωπικού για τη θερινή σεζόν 2020. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:


Ημαθία : Ο Α.Σ. «Η ΦΡΟΥΤΟΠΗΓΗ» ζητάει προσωπικό

Ο Α.Σ. Δήμου Δοβρά «Η ΦΡΟΥΤΟΠΗΓΗ», που εδρεύει στον Άγιο Γεώργιο Ημαθίας, ανακοινώνει πως, δέχεται αιτήσεις για εποχική εργασία. Η αίτηση προσλήψεως θα πρέπει
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να συνοδεύεται από τα παρακάτω δικαιολογητικά.

Κατερίνη: Κινδυνεύουν 3.000 θέσεις εργασίας που σχετίζονται με τον τουρισμό

Στην Κατερίνη, υπολογίζεται πως υπάρχουν περίπου 3.000 θέσεις εργασίας που σχετίζονται άμεσα με τον τουρισμό. Όπως λέει η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Δέσποινα Κωνσταντίνου «είμαστε επί ξύλου κρεμάμενοι».

Πέλλα: Έβαλαν φωτιά σε ξενοδοχείο που θα φιλοξενούσε πρόσφυγες



Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Άρνισσα Πέλλας με αφορμή τις προσπάθειες εγκατάστασης προσφύγων, κυρίως γυναικών και παιδιών, σε ξενοδοχεία της περιοχής.

Η ένταση άρχισε το απόγευμα της Τρίτης στο χωριό Παναγίτσα Πέλλας όπου κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν από τη Σκύδρα και την Πτολεμαΐδα και έστησαν οδοφράγματα προκειμένου να εμποδίσουν την πρόσβαση στο ξενοδοχείο.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου στις 8 Μαΐου, το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, διοργανώνει εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 4 Μαΐου έως και την Παρασκευή 8 Μαΐου, στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης (6ο χλμ. Κατερίνης – Αρωνά), και κατά τις ώρες 9:00-13:00.

Δήμος Κατερίνης: Απολυμάνσεις & αντισηπτικά σε Γυμνάσια και Λύκεια



Εν όψει της σταδιακής επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων και με στόχο την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών, ολοκληρώθηκαν από ειδικά συνεργεία που διέθεσε ο Δήμος Κατερίνης, οι σχολαστικές απολυμάνσεις τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Κατερίνης.

Παρέμβαση ιατρών της Κατερίνης και του Λιτοχώρου για το άνοιγμα και τη λειτουργία των Ιερών Ναών

Πρός: α)  Τόν Πρωθυπουργόν κ. Κυριάκον Μητσοτάκην
           β)  Τήν Σεβαστήν Σύνοδον τῆς Ἱεραρχίας τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος



Οἱ ὑπογραφόμενοι ἰατροί, λαμβάνοντες ὑπ’ ὄψη καί τά δεδομένα τῆς ἐπίπτωσης τῆς μόλυνσης, τῆς νόσησης καί τῶν ἐπιπλοκῶν τῆς τελευταίας ἴωσης ἀπό τόν κορωνοϊό COVID-19 στή χώρα μας, ἀλλά κυρίως καί τίς τεκμηριωμένες θέσεις ἐξεχόντων Ἑλλήνων καθηγητών ἰατρῶν τοῦ Ἐξωτερικοῦ καί τῆς Ἑλλάδας,