16 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Με αυξημένα μέτρα προστασίας η λειτουργία της λαϊκής αγοράς



Με το 50% εκθετών, με την ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών να ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα και γενικότερα με αυξημένα μέτρα προστασίας (μάσκες από όλους, χρήση γαντιών, με τα αντισηπτικά και το οινόπνευμα να βρίσκονται σε κάθε πάγκο), λειτουργεί σήμερα και αναμένεται να λειτουργήσει και το Σάββατο η λαϊκή αγορά στην Κατερίνη, όπως άλλωστε προβλέπει νέα απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ.

Κάθε Κυριακή στο "Κεντρί" όλα όσα συμβαίνουν στην Πιερία και....ενδιαφέρουν

Καλημέρα σε όλες και όλους τους Αναγνώστες μας. Μετα από 3 χρόνια, το "Κεντρί" επιστρέφει στο Katerinipress.....Κάθε Κυριακή μέσα απ΄αυτή τη στήλη θα σχολιάζουμε τα καλώς και κακώς κείμενα του νομού Πιερίας αλλά και γειτονικών νομών με στόχο να συμβάλλουμε από την πλευρά μας στην επίλυσή τους.

Εως και 8μήνες για ένα ραντεβού στο Νοσοκομείο Κατερίνης !

Έχουμε εκφράσει τις ευχαριστίες μας προς το προσωπικό για την υπερπροσπάθεια στην αντιμετώπιση της Α φάσης της πανδημίας. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία έπαιξε η ενίσχυση του νοσοκομείου σε προσωπικό, χρήματα και μηχανήματα στην περίοδο 2015 ως το 2019.

Eργασίες διαγράμμισης διαβάσεων σε Τρίλοφο και Κολινδρό


Αποπερατώθηκαν, οι εργασίες διαγράμμισης, διαβάσεων, σε Τρίλοφο και Κολινδρό, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο πλαίσιο εργολαβίας, για τη συντήρηση του οδικού δικτύου του νομού, αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.