23 Νοεμβρίου 2020

Πιερία: Μπούκαραν σε κατάστημα, έκλεψαν τηλεόραση και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω !




Από περιπολούντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες (22 Νοεμβρίου 2020) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, 2 ημεδαποί άνδρες, καθώς διέρρηξαν χώρο καταστήματος και αφαίρεσαν μία τηλεόραση και προκάλεσαν φθορές αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη.

Διευκρινίσεις από το περιφερειακό τμήμα φυσικοθεραπευτών Πιερίας




Η ετοιμότητα των ιδιωτικών εργαστηρίων φυσικοθεραπείας καθόλη την διάρκεια του covid19 στην πρώτη και δεύτερη φάση,ήταν πραγματικά αξιέπαινη.Τα μέτρα προστασίας στο έπακρο, με γνώμονα φυσικά το κοινό συμφέρον.Ας φανταστούμε τι θα συνέβαινε στα δημόσια νοσοκομεία ελέω Κορωνοϊού,αν τα φυσικοθεραπευτήρια παρέμεναν κλειστά όλο αυτό το διάστημα και οι ασφαλισμένοι έπρεπε να εξυπηρετηθούν εκεί.

Πρόσληψη 4 εργατών καθαριότητας στο Δήμο Αλμωπίας




Ο Δήμος Αλμωπίας ύστερα από την υπ’ αριθ. 267/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και την με αρ. πρωτ. 21577/20-11-2020 Βεβαίωση του Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών περί ύπαρξης των σχετικών πιστώσεων στον προϋπολογισμό τρέχοντος οικονομικού έτους και επομένου, ανακοινώνει ότι
θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δυο [2] μηνών, μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών , με τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες:

Οι Διασώστες του ΕΚΑΒ Πιερίας προσπαθούν κάτω από αντίξοες συνθήκες




Τον τελευταίο καιρό, με την έξαρση της πανδημίας (covid-19) και τον κλιμακούμενο πανικό να ξεπερνά τα όρια της λογικής, παρατηρούνται φαινόμενα διασποράς ειδήσεων που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Θεσσαλονίκη: Την Πέμπτη θα είναι έτοιμο το υπερσύγχρονο κινητό νοσοκομείο στο 424




Στη δημιουργία κινητής υγειονομικής μονάδας εκτάκτων αναγκών στο πάρκινγκ του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη προχωρά το Γενικό Επιτελείο Στρατού, μετά από απόφαση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας. Η μονάδα θα διαθέτει 50 κλίνες νοσηλείας και ακτινολογικό εργαστήριο, το οποίο είναι απαραίτητο για τη διάγνωση επιπτώσεων του κορονοϊού στον θώρακα.