6 Δεκεμβρίου 2020

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό




Μετά την δημόσια έκκληση βοήθειας που έκανε το Ελληνικό Παιδικό χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, για τρόφιμα και προϊόντα πρώτης ανάγκης, ο Σύλλογος Κόρες Πιερίων οι Κατερινιώτισσες πήρε την πρωτοβουλία να στηρίξει και να καλύψει τις ανάγκες του παιδικού χωριού.

Η Μαρία, η Παυλίνα, η Ρένα, η Στέλλα, η Ιωάννα, η Φανή απλώνουν το χέρι σε σας.....




Μια παρέα, μια αγκαλιά……


Η Μαρία, η Παυλίνα, η Ρένα, η Στέλλα, η Ιωάννα, η Φανή απλώνουν το χέρι σε σας, ζητώντας να βοηθήσετε το Ελληνικό χωριό στο Φίλυρο.

Μια κραυγή αυτών των ανθρώπων δεν θα μπορούσε να μας αφήσει όλους αμέτοχους.

Πιερία: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία άνδρα που προσπάθησε να διαρρήξει κατάστημα τον Μαΐο




Μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ημεδαπού άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για υπόθεση απόπειρας διάρρηξης καταστήματος στην Πιερία.

Πιερία: Συνελήφθη με περισσότερα από 1,3 κιλά κάνναβη


 Συνελήφθη προχθες (4 Δεκεμβρίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, για κατοχή ναρκωτικών.

Ο Άγιος Νικόλαος στην παλαιά Λεπτοκαρυά




Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς χτίστηκε η παλαιά Λεπτοκαρυά. Ίσως να χτίστηκε ανάμεσα στα 1580 - 1620. Οι παλιές παραδόσεις του χωριού μας λένε πως πριν από εξακόσια περίπου χρόνια, το χωριό ήταν χτισμένο στη θέση “Λεφτοκαρυές”.