17 Ιανουαρίου 2021

Βρέθηκε οβίδα στην παραλία Μακρυγιάλου -Μεταφέρθηκε Λιτόχωρο για εξουδετέρωση




Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σκάλα Κατερίνης, για εντοπισμό πυρομαχικού υλικού (οβίδα) στην περιοχή της παραλίας Μακρυγιαλού .
Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε η αρμόδια Υπηρεσία και το υλικό μεταφέρθηκε στο πεδίο βολής Στρατοπέδου Λιτόχωρου για την καταστροφή – εξουδετέρωσή του.

Αγανακτισμένοι πολλοί γονείς για την αυριανή 'εναρξη των σχολείων στις 09:30 το πρωί




Η αυριανή έναρξη των σχολείων στις 09.30 το πρωί έχει προκαλέσει την αγανάκτηση αρκετών γονέων της Κατερίνης, οι οποίοι "ξεσπούν" μέσω της σελίδας του Δήμου Κατερίνης . Τα σχόλια πολλά και κυρίως αρνητικά για την απόφαση αυτή . Το Katerinipress τα συνέλεξε και τα παρουσιάζει:

Με χρώμα''. Το καινούριο Cafe-Bar των Γιαννιτσών

 '


'Με χρώμα''. Το καινούριο Cafe-Bar των Γιαννιτσών, που ήρθε για να σας εκπλήξει από κάθε άποψη και να αλλάξει τη γνώμη σας, τόσο για την έννοια του Cafe-Bar, όσο και για το κρασί.

Συλλήψεις και πρόστιμα για κορονοπάρτυ… στην Θεσσαλονίκη




Δύο νέα κορωνο-πάρτι διοργανώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Θεσσαλονίκη από νεαρούς που… δεν καταλαβαίνουν από περιορισμούς.

Το πρώτο πραγματοποιήθηκε σε σπίτι στην περιοχή της Νεάπολης. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης γύρω στις 23.30 κι εκεί εντόπισαν τον 30χρονο διοργανωτή στον οποίο φόρεσαν χειροπέδες.

Τουλάχιστον 10 οικογένειες χωρίς ρεύμα σήμερα το βράδυ στην Επανομή Θεσσαλονίκης




Χωρίς ρεύμα στο τσουχτερό κρύο αναμένεται να μείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας κάτοικοι της Επανομής του Δήμου Θερμαϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΔΕΗ στο GRTimes.gr τα σημεία βλάβης βρίσκονται σε περιοχές που είναι αδύνατη η πρόσβαση για τη ΔΕΗ λόγω του χιονιά.

Κούρεμα οφειλής ύψους 345.480 € από το Ειρηνοδικείο Βόλου




Εσωσε την κύρια κατοικία της από πλειστηριασμό και διατήρησε το κατάστημα, που εκμισθώνει σε τρίτους, για να αντεπεξέρχεται στα προς το ζην και τις οικονομικές της υποχρεώσεις. Τ

Πολυχώρος Καταρράκτες - Εστιατόριο, Café/Bar στην Έδεσσα




Στην πανέμορφη πόλη της Έδεσσας, στο πάρκο των Καταρρακτών, ακριβώς δίπλα στους φημισμένους Καταρράκτες της πόλης βρίσκεται το ανακαινισμένο και πλέον ιδιωτικό Πολυχώρος Καταρράκτες - Εστιατόριο, Café/Bar Καταρράκτες.

ΔΕΥΑ Ελασσόνας: «Σε 24ωρη επιφυλακή λόγω παγετού»


Σε 24ωρη επιφυλακή θα βρίσκεται η ΔΕΥΑ Ελασσόνας λόγω του παγετού, προκειμένου να ανταποκριθεί σε ζημιές που μπορεί να προκύψουν στο δίκτυο της ύδρευσης και σε υδρευτικές γεωτρήσεις. Σε περίπτωση εντοπισμού προβλήματος λόγω παγετού, τηλεφωνήστε στα εξής τηλέφωνα: 6980466887 Σαχινίδης Χαράλαμπος (Υδραυλικός ΔΕΥΑ Ελασσόνας) 6977703237 Γκουντής Σπύρος (Μηχανολόγος μηχανικός – Υπεύθυνος Τηλεμετρίας)

 Πηγή: www.elassonanews.gr ...

Ξεκινούν την Τετάρτη (20/01) οι εμβολιασμοί στην Ελασσόνα




Μετά από επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φ. Σερέτη έγινε γνωστό ότι την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου


στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας θα πραγματοποιηθούν οι πρώτοι εμβολιασμοί σε άτομα ηλικίας άνω των 85 ετών κατόπιν ηλεκτρονικού ραντεβού.

Φανή Γκούντρα: Η Κατερινιώτισα Ιστορικός -Αρχαιολόγος που επέλεξε .....το κέντημα




Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Σπούδασε Ιστορία-Αρχαιολογία, όμως η αγάπη της για την παράδοση και το κέντημα την οδήγησε στη δημιουργία έργων που μεταφέρουν το χθες μέσα στο σήμερα.

Στις 9:30 π.μ. η προσέλευση μαθητών στα σχολεία αύριο Δευτέρα του Δ. Πύδνας-Κολινδρού




Ενημερώνονται οι κάτοικοι του δήμου Πύδνας-Κολινδρού ότι λόγω των ειδικών συνθηκών λειτουργίας των Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και εξ αιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν τη Δευτέρα 18-1-2021, η προσέλευση των μαθητών στα σχολεία να γίνει την 09:30.

Στις 09:30 η προσέλευση των μαθητριών & μαθητών αύριο Δευτέρα στα Σχολεία του Δήμου Δίου-Ολύμπου




Με απόφαση του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου, λόγω του ισχυρού παγετού που αναμένεται να επικρατεί αύριο το πρωί (Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021), έπειτα και από συνεννόηση με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, η προσέλευση των μαθητριών και μαθητών Παιδικών Σταθμών, Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων θα γίνει στις 09:30.

Παρακαλούνται οι μαθήτριες, μαθητές, γονείς και κηδεμόνες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους.

Στις 9.30 το πρωί η προσέλευση των μαθητών αύριο Δευτέρα 18/1 στα σχολεία του Δ. Κατερίνης


Ανακοινώνεται ότι τα σχολεία πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 με ώρα προσέλευσης των μαθητών 09.30 το πρωί.

4 νέα κρούσματα στην Πιερία - 4 και στην Ημαθία -2 στη Χαλκιδική

 


Σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει 237 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κοροναϊού (COVID-19), εκ των οποίων τα 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατερίνη: Εξαφανίστηκε ο 28χρονος Γιώργος Πολυζόπουλος




Στις 19/12/2020 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κατερίνης ο Γεώργιος Πολυζόπουλος, 28 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του στις 15/01/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, και κατόπιν εγκρίσεως της Αστυνομίας, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Οδηγίες και ωράριο καταστημάτων από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας




Mέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών εντός: 4 άτομα για καταστήματα έως 100 τ.μ. Για καταστήματα άνω των 100 τ.μ. 1 άτομο για κάθε 25 τ.μ. επιπλέον (από 1 άτομο/ανά 15 τ.μ. που ίσχυε προηγουμένως).

Κλειστά τα Σχολεία τη Δευτέρα στο Δήμο Βέροιας


Με απόφαση του Δημάρχου, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, όλες οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία) καθώς και τα Σχολεία Ειδικής Αγωγής του Δήμου Βέροιας, αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, θα παραμείνουν κλειστά λόγω των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών που σε συνάρτηση με την υποχρέωση αερισμού των σχολικών μονάδων στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, καθιστούν την εκπαιδευτική διαδικασία επισφαλή για μαθητές και διδάσκοντες.

Αυτοκτόνησε 75χρονος στην Κρύα Βρύση Πέλλας




Τραγωδία λίγη ώρα μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου στην Κρύα Βρύση, όταν ένας 75χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του. Τον αυτόχειρα, ο οποίος ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά, βρήκε η σύζυγός του.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά.
Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας.


https://www.karatzova.com/

Απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε σημεία της Ημαθίας -Χαλκιδικής-Πέλλας

 



Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας λόγω χιονόπτωσης - παγετού είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στα εξής σημεία:
Ημαθία
▪από το 88 έως το 98 χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Κοζάνης (διασταύρωση Σελίου έως όρια με νομό Κοζάνης)

Le Bistro Cafe στη Σκύδρα Πέλλας

 


Το Le Bistro ειναι ένας χώρος διασκέδασης, χαλάρωσης και ψυχαγωγιας! Στο bistro μπορέιτε να απολαύσετε εκτός απο τον καφέ και το ποτό σας, τα 50 είδη μπύρας μας καθώς και μια ποικιλία εύγευστων πιάτων!

Saframpolis 12 Σκύδρα

Τα Δρομολόγια του ΚΤΕΛ Πιερίας από Κατερίνη για Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Λιτόχωρο

 


Κλειστά τη Δευτέρα τα Σχολεία σε Κοζάνη και Κιλκίς




Κλειστά αύριο Δημοτικά Σχολεία, Νηπιαγωγεία και Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου θα μείνουν

κλειστά τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κιλκίς, τα Νηπιαγωγεία και οι Δημοτικοί Παιδικοί –

Βρεφονηπιακοί Σταθμοί λόγω της επικράτησης χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού.

Κλειστά τη Δευτέρα τα Σχολεία του Δήμου Σερβίων Κοζάνης




ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΛΟΓΩ ΙΣΧΥΡΟΥ ΠΑΓΕΤΟΥ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ18-01-2021 ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ανοίγει η αγορά στα Γιαννιτσά




Στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας του συνόλου των λιανεμπορικών επιχειρήσεων από Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, γνωστοποιούμε το πρόγραμμα λειτουργίας των καταστημάτων του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών.

Απουσιάζει η Πιερία από καμπάνια προβολής των αστικών κέντρων της Κεντρικής Μακεδονίας




Σε μια περίοδο που ο τουρισμός αναπροσαρμόζεται υπό το πρίσμα πρωτόγνωρων συνθηκών, οι προορισμοί ανακαλύπτουν εκ νέου τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα.

Ιδιαίτερη προσοχή στο οδικό δίκτυο της Πέλλας λόγω κακοκαιρίας




To οδικό δίκτυο της ΠΕ Πέλλας παραμένει ανοικτό σε όλους τους δρόμους. Η επικινδυνότητα όμως αυξάνεται, ιδίως κατά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες καθώς, επίσης, και στις ορεινές περιοχές και δρόμους με μεγαλύτερη κλίση και συνεχείς στροφές.

Σοκάρει το βούλευμα για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλας στη Θεσσαλονίκη




Αποφασίστηκε η εξάμηνη παράταση προσωρινής κράτησης της γυναίκας που κατηγορείται για την αρπαγή του κοριτσιού, στην Κάτω Τούμπα. Τα ανατριχιαστικά στοιχεία της υπόθεσης.

Πρόκειται για μία υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο. Στις 13.15 της 11ης Ιουνίου 2020, ένα 10χρονο κορίτσι εξαφανίζεται από την Κάτω Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη.

Συνελήφθη ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στα Νέα Μουδανιά -Επιβλήθηκε πρόστιμο 5000 ευρώ

 



Στη σύλληψη ιδιοκτήτριας κομμωτηρίου σε περιοχή των Ν.Μουδανιών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς διαπίστωσαν ότι λειτούργησε το κατάστημα.



Επιπλέον, οι αρχές επέβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ στην ιδιοκτήτρια για παράβαση των μέτρων ενώ πρόστιμο 300 ευρώ επιβλήθηκε και στην πελάτισσα για παραβίαση του περιορισμού κίνησης.

halkidikinews

Πρόστιμο 30.000 ευρώ για δολοφονία σκύλου στο Κιλκίς




Συνελήφθη στις (14 Ιανουαρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας, πυροβόλησε και θανάτωσε με κυνηγετική καραμπίνα ένα σκύλο ημεδαπού. Η παραπάνω κυνηγετική καραμπίνα βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Ψαροταβέρνα η Αυλή στην Κρύα Βρύση Πέλλας




Με σκοπό να σας ικανοποιήσουμε γευστικά, δημιουργήσαμε έναν άνετο και αισθητικά ανεβασμένο χώρο για να απολαύσετε τις υπέροχες γεύσεις μας. Η ταβέρνα "Αυλή" είναι ένας χώρος ζεστός και φιλόξενος.

Κατάθλιψη: Μια νόσος που αντιμετωπίζεται












Η κατάθλιψη είναι μια κοινή και σοβαρή ιατρική ασθένεια που επηρεάζει αρνητικά τον τρόπο που αισθάνεται κάποιο άτομο, τον τρόπο που σκέφτεται και τον τρόπο που ενεργεί. Η κατάθλιψη προκαλεί συναισθήματα θλίψης, απαξίωσης ή και απώλεια ενδιαφέροντος για τις δραστηριότητες που παλιότερα χαροποιούσαν το άτομο που την έχει.

Γιατί δεν μπορούν να σχεδιαστούν περαιτέρω έργα ανάπλασης της περιοχής του Πέλεκα ;




Μπροστά ακόμα είναι ο χειμώνας.. μπροστά ακόμα είναι η αγωνία μας.

Με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένουμε τις επόμενες μέρες νιώθουμε την ανάγκη να επανέλθουμε στο ζήτημα που καίει την Κατερίνη και όχι μόνο.

Αντιμετώπιση της χιονόπτωσης στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού




Με έγκαιρο και σωστό προγραμματισμό ο δήμος Πύδνας-Κολινδρού αντιμετώπισε τη σημερινή έντονη χιονόπτωση. Παρ´ότι έπεσε αρκετό χιόνι κυρίως στην Καστανιά, στα Ρυάκια και στην Παλαιόστανη, χιόνι που έφθασε μέχρι τους παραλιακούς οικισμούς του δήμου, δεν παρoυσιάσθηκε το παραμικρό πρόβλημα στην κυκλοφορία.

4 Εποχές Hotel Spa στο Λουτράκι Αριδαίας Πέλλας


Το 4 Εποχές Hotel Spa είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων, με υπηρεσίες 5 αστέρων που λειτουργεί όλο το χρόνο και διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν. Βρίσκεται στο όμορφο Λουτράκι Αριδαίας και είναι το ιδανικό μέρος για χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Ούζο Τυρνάβου Κατσαρός




Η ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ βρίσκεται σήμερα σε μια ιδιόκτητη έκταση 6000 τμ όπου η τεχνολογία συνυπάρχει σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία και την παράδοση.

Georgalas Sun Beach Resort στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής




Το Georgalas Sun Beach Resort αποτελείται από το Georgalas Sun Beach Hotel, την Georgalas Sun Beach Villa και τα οικογενειακά διαμερίσματα Georgalas Rest Apartments Με εμπειρία περίπου δύο δεκαετιών στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας, σας προσκαλούμε να περάσετε τις διακοπές σας μαζί μας, μπροστά σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Χαλκιδικής, στην παραλία Γεωπονικών.




Geoponika Beach - 63080 Νέα Καλλικράτεια - Χαλκιδική
23990 35001-3 23990 33425