18 Ιανουαρίου 2021

Aroma Cafe στη Νίκαια Λάρισας


Στο Aroma Cafe, που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της Νίκαιας Λάρισας, μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ του όλες τις ώρες, τσίπουρο με εκλεκτούς μεζέδες το μεσημεράκι και το βράδυ παγωμένα ποτά και μπύρες. Διαθέτει επίσης οθόνη 50 ιντσών όπου προβάλονται αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ κλπ. Κατα την περίοδο του καλοκαιριού, η ειδικά διαμορφωμένη αυλή του Aroma Cafe, με τον χαμηλό φωτισμό και τα κεράκια, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για κάποιον που αναζητά χαλαρή μουσική και ηρεμία.

Φαρσάλων 151 
241 092 1051
Λάρισα

Συνέχιση λειτουργίας των Ξενώνων Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών σε Θεσσαλονίκη και Εύοσμο




Δυο σημαντικά έργα κοινωνικής πρόνοιας, με στόχο την ενίσχυση των δομών υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών, στους Δήμους Θεσσαλονίκης και Κορδελιού – Ευόσμου χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την υπογραφή των σχετικών αποφάσεων από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Δωρεά tablet από τον Μορφωτικό Σύλλογο Νέων Κορινού στο Γυμνάσιο της περιοχής




Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι Μαθητικές Κοινότητες του Γυμνασίου Κορινού αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου Νέων Κορινού, για τη δωρεά προς το σχολείο μίας συσκευής tablet η οποία θα αξιοποιηθεί για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης.


Ανάρτηση δασικού χάρτη όλων των προ – Καποδιστριακών Ο.Τ.Α. της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας




Από την Διεύθυνση Δασών Πιερίας, ανακοινώνεται ότι με την 129/15-1-2021 (ΑΔΑ:906ΛΟΡ1Υ-ΙΑΩ) ταυτάριθμη απόφασή μας, αναρτήθηκε στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας της Ελληνικό Κτηματολόγιο (https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx), ο δασικός χάρτης της Π.Ε. Πιερίας.

Φορέα Διαχείρισης για τα Μύδια Μακρυγιάλου-Πύδνας ζητά η Μπέττυ Σκούφα






Απαντήσεις για την στασιμότητα που παρατηρείται στην λειτουργία του Φορέα Διαχείρισης της Π.Ο.Α.Υ. με την επωνυμία «Περιοχή οργανωμένης ανάπτυξης υδατοκαλλιεργειών Θερμαϊκού κόλπου-Μύδια Μακρυγιάλου Πύδνας ανώνυμος εταιρεία» με διακριτικό τίτλο «Π.Ο.Α.Υ. Μύδια Μακρύγιαλου - Πύδνας Α.Ε.», ζητά

Ταβέρνα το Αρχοντικό στα Αμπελάκια Λάρισας

 


Εργαζόμαστε σκληρά τα τελευταία δέκα χρόνια, ώστε να έχουμε χαρούμενους και ικανοποιημένους πελάτες!


Ένας μαγικός προορισμός για τις κοντινές αποδράσεις από την καθημερινότητα.

Επιχείρηση καθαρισμού στον «Αθλητικό Πυρήνα» στην περιοχή Ευαγγελικών




Σε νέα μεγάλης κλίμακας επιχείρηση καθαρισμού και ευταξίας δημοτικής έκτασης 45 στρεμμάτων προχώρησαν οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης. Ο λόγος για τον «Αθλητικό Πυρήνα», ένα χώρο ενταγμένο στο Σχέδιο Πόλεως,

Φοιτήτρια καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από καθηγητή του ΑΠΘ




Οι αποκαλύψεις της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου και η καταγγελία της για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από μέλος της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας Ελλάδος φαίνεται ότι έσπασε ένα απόστημα που ξεπερνά τον χώρο του αθλητισμού. Όπως φαίνεται αρκετές γυναίκες που έχουν υποστεί βία βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν ανοικτά για την περιπέτειά τους.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθη ένα άτομο με κοκαΐνη




Συνελήφθη χθες (17 Ιανουαρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κώστας Κουκοδήμος για Νίκο Τσιαμπέρα "Καλή Τύχη Νίκο"




Σήμερα, στην προγραμματισμένη συνάντηση της δημοτικής μας ομάδας, συζητήθηκε μεταξύ άλλων, η ανεξαρτητοποίηση του κ. Τσιαμπέρα. Κυρίως δε, ο τρόπος και το ύφος που επέλεξε να το κάνει.

Η δημοτική μας ομάδα, ενωμένη όσο ποτέ άλλοτε, στέλνει ένα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες. Ο καθένας από μας και όλοι μαζί ως ομάδα, δηλώνουμε κατηγορηματικά και απόλυτα πως ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

Ξενοδοχείο GOLDEN BEACH στον Αγιόκαμπο Λάρισας




Το ξενοδοχείο GOLDEN BEACH βρίσκεται στα παράλια του νομού Λάρισας, στον Αγιόκαμπο του Δήμου Αγιάς. Η παραλία μας είναι αμμώδης με πολύ μικρά βότσαλα, κρυστάλλινα νερά και βραβευμένη με τη Γαλάζια Σημαία.