1 Φεβρουαρίου 2021

BIOTROPOS Βιολογικά Προϊόντα στη Σφενδάμη Πιερίας




Το 1985 η οικογένεια του Ευστάθιου Δαμιανού Παχόπουλου αποφάσισε να επενδύσει στην αγορά και αξιοποίηση ενός αγροκτήματος 150 στρεμμάτων, στον Κούκκο Κατερίνης.

Η απόφαση αυτή ήταν το καταστάλαγμα μιας ζωής που για τον Ευστάθιο ξεκίνησε το 1915 στη Τραπεζούντα του Πόντου και συνέχισε με τις δυσκολίες της προσφυγιάς και της συμμετοχής στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Πασχαλίδης -Ecoenergenius στη Σφενδάμη Πιερίας




Η εταιρεία Πασχαλίδης Δ. και ΣΙΑ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο Ecoenergenius, αποτελεί μια νεοσύστατη οικογενειακή επιχείρηση, η οποία πρωτοπορεί στην φθηνή και οικολογική θέρμανση παρουσιάζοντας σόμπες, λέβητες και καυστήρες pellet και άλλων στερεών καυσίμων.

Χωματουργικές εργασίες Αφοί Κουτλουμπάση στην Κάτω Μηλιά Πιερίας




Η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΛΟΥΜΠΑΣΗ Κ. ΟΕ εδρεύει στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ- ΠΙΕΡΙΑ και δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών δομικών υλικών, με μεγάλη επιτυχία.

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Αναλάβουμε την διεκπεραίωση χωματουργικών εργασιών και τα σύγχρονα μηχανήματα μας , μας δίνουν την δυνατότητα για μικρά και μεγάλα έργα, με εγγυημένο αποτέλεσμα στον προκαθορισμένο χρόνο και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Διαβατά Θεσσαλονίκης: Μπήκαν με καραμπίνα σε αρτοποιείο και πήραν...20 ευρώ !




Ληστεία με καραμπίνα σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή των Διαβατών στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες μπήκαν λίγο μετά τις έξι στο αρτοποιείο της συγκεκριμένης περιοχής και με την απειλή καραμπίνας ζήτησαν από τον υπάλληλο τις εισπράξεις του ταμείου.

Οι δράστες πήραν μόλις είκοσι ευρώ που υπήρχαν στο ταμείο και διέφυγαν με μηχανή. Πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: iefimerida.gr