7 Φεβρουαρίου 2021

"Έφυγε" από τη ζωή ο ο πρόεδρος του Sakura Judo Club Κατερίνης Ιωάννης Μελετίδης




Έφυγε" σήμερα Κυριακή 7/2/2021 από τη ζωή ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, Ιωάννης Μελετίδης.


Ο Προεδρός μας, Ιωάννης Μελετίδης, πάνω απ’ όλα υπήρξε άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια, συνέπεια και βαθύ το αίσθημα της ευθύνης.

"Αποχαιρετώντας το φίλο Αλέξανδρο Μήτσαινα"




Ο στρατηγός Αλέξανδρος Μήτσαινας ήταν ένας πολύ νοήμων και χαρισματικός άνθρωπος και είχε πολλά προτερήματα. Ήταν διακριτικός, φιλόστοργος, αλληλέγγυος, ειλικρινής, συμπαθής και πολύ περήφανος. Διακατέχονταν από συνέπεια, από κοινωνικές ευαισθησίες, από ήθος.

Θλίψη στη Λάρισα για το 'χαμό" του 16χρονου Αποστόλη




Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 16χρονου Αποστόλου Κανατά, πόσο στην τοπική κοινωνία του αμπελώνα όσο και στη Λάρισα.

Κινητοποίηση υγειονομικών με καίρια αιτήματα στο Κ.Υ. Ελασσόνας




Κινητοποίηση ιατρών και υγειονομικών χθες το πρωί στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, με την παρουσία του προέδρου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Λάρισας(Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ.) Νίκου Νταφούλη.

Χαλκιδική : Έρευνες Για Τον Εντοπισμό 75χρονου

 



Ένας 75χρονος αγνοείται στη Στρατονίκη όταν το πρωί της Κυριακής πήγε σε εκκλησάκι κοντά στο σπίτι του και έκτοτε αγνοείται.



Οι συγγνείς του ενημέρωσαν στις 6 το πρωί την Αστυνομία, όταν διαπίστωσαν την απουσία του.



Στην περιοχή ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 75χρονου, από κλιμάκια της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και διασωστών της ΕΟΔ και του ΟΦΚΑΘ




halkidikinews

Προσλήψεις διαμεσολαβιτών για Αλβανούς μετανάστες σε Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Ημαθία




Σε 16 προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προβαίνει η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε. προκειμένου να ενισχυθούν οι υπηρεσίες διαπολιτισμικής μεσολάβησης σε Κέντρα Κοινότητας/ Κέντρα Ένταξης Μεταναστών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

12ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης -Ερωτήματα μετα το κρούσμα σε μητέρα μαθητή




Η Λαϊκή Συσπείρωση Κατερίνης επισκέφτηκε το 12ο Δημοτικό σχολείο Κατερίνης για να ενημερωθεί για της ενέργειες του δήμου μετά την παρουσίαση κρούσματος σε γονέα παιδιού του σχολείου.

Εγκρίθηκε η ανέγερση νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα




Εγκρίθηκε το «Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο» για την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα του Δήμου Θεσσαλονίκης κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Μητροπολιτικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Δ. Κατερίνης: ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας η εξυπηρέτηση των πολιτών




Με υπευθυνότητα όλα τα απαραίτητα και επικαιροποιημένα μέτρα για την προστασία των πολιτών, καθώς και των εργαζομένων στον Δήμο από τον κορωνοϊό λαμβάνει - με τον συντονισμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου - ο Δήμος Κατερίνης, σε διαρκή συνεργασία και εναρμόνιση με τις εγκυκλίους του υπουργείου εσωτερικών, τις οδηγίες του υπουργείου υγείας και όλων των αρμόδιων φορέων και αρχών.

Συνελήφθη 23χρονη με σχεδόν 3 κιλά ηρωίνης




Στη σύλληψη μέλους ενός πολύ καλά οργανωμένου κυκλώματος κατοχής, μεταφοράς, αποθήκευσης και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια, προχώρησαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.