9 Φεβρουαρίου 2021

Δωρεάν Rapid Test για τον κορονοϊό αύριο στη Χαλάστρα




Δωρεάν Rapid Test για τον κορονοϊό θα μπορούν να κάνουν όσα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης από την περιοχή της Χαλάστρας το επιθυμούν αύριο Τετάρτη από τις 9 το πρωί.

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων προς Χ/Κ Σελίου και 3-5 Πηγαδιών έως τη Δευτέρα

 

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας πάσης φύσεως οχημάτων προς τα Χιονοδρομικά Κέντρα Σελίου και 3-5 Πηγαδιών, έως τις 6 το πρωί της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου 2021, ανακοίνωση η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της διασποράς της νόσου Covid-19.
Πιο αναλυτικά, στις ανακοινώσεις της η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αναφέρει:

Το συσσίτιο απόρων δημοτών του Δήμου Κοζάνης συνεχίζει να στηρίζει τους πολίτες




Το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης εδώ και χρόνια παρέχει σε καθημερινή βάση εκατοντάδες μερίδες φαγητού σε άπορους και μοναχικούς δημότες. Το έργο αυτό διαχρονικά υποστηρίζεται σημαντικά από τις δωρεές επιχειρήσεων, συλλόγων και μεμονωμένων πολιτών.

65 τόνους συνέλεξαν στην Κατερίνη οι ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης ενδυμάτων & υποδημάτων




Σε συνέχιση και επέκταση του προγράμματος μείωσης απορριμμάτων αλλά και εξοικονόμησης χρημάτων, που με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή Κατερίνης, τοποθετήθηκαν στην πόλη δέκα νέοι κάδους συλλογής ενδυμάτων, υποδημάτων αλλά, τώρα, και παιχνιδιών που δεν χρησιμοποιούνται.

Αλεξάνδρεια: Έκλεψαν ηλεκτρικές συσκευές και ανοξείδωτες δεξαμενές με φορτηγάκι




Συνελήφθη προχθες (7 Φεβρουαρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ημεδαπός άνδρας, καθώς νωρίτερα μαζί με ημεδαπό άνδρα και άγνωστο συνεργό τους, αφαίρεσαν από επιχείρηση σε περιοχή της Θεσσαλονίκης 2 ηλεκτρικές συσκευές, 2 ανοξείδωτες δεξαμενές και σιδερένιες βάσεις συνολικής αξίας 10.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν σε όχημα που χρησιμοποίησαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε.

Το Π.τ Φυσικοθεραπευτών Πιερίας, συμμετέχει ενεργά στο εμβολιαστικό κίνημα




Το Π.τ Φυσικοθεραπευτών Πιερίας, συμμετέχει ενεργά στο εμβολιαστικό κίνημα ξεκινώντας πρώτα από τα ίδια του τα μέλη. Ο εμβολιασμός στην συγκεκριμένη περίοδο είναι η μόνη ενδεδειγμένη επιλογή για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε σε μια "καθημερινότητα " που την θεωρούσαμε δεδομένη αλλά δυστυχώς δεν ήτανε.

Rapid Test για COVID-19 την Παρασκευή στο Μακρύγιαλο




Ανακοινώνεται στους κατοίκους του δήμου Πύδνας-Κολινδρού ότι την Παρασκευή 12-2-2021 από 10.00 έως 13.00 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Μακρύγιαλο, στο κτήριο του πρώην Δημαρχείου, προκειμένου να πραγματοποιήσει “rapid test” για τον COVID-19.

Ακόμη, υπενθυμίζεται ότι κάθε Τετάρτη από 08.30 έως 12.30 πραγματοποιούνται αντίστοιχα “test” στην είσοδο της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου.

Ανοίγει την Κυριακή η αυλαία των εκδηλώσεων «Φώτια 2021»




Τα «Φώτια 2021» ανοίγουν την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου την αυλαία τους διαδικτυακά, προσαρμοσμένα στα υγειονομικά μέτρα πρόληψης για τη διασπορά του κορωνοϊού, για να παρουσιάσουν και φέτος εκδηλώσεις υψηλού πνευματικού και πολιτιστικού περιεχομένου, τιμώντας έμπρακτα τις βαθύτερες αξίες της Εκκλησίας και του πολιτισμού.

Εκπομπές με ιστορικά αφιερώματα για τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία του 1821




Η τοπική τηλεόραση PELLA-TV, με τις ευαισθησίες που χαρακτηρίζουν τους διευθυντές, τους τεχνικούς, τους δημοσιογραφικούς και επιστημονικούς της συνεργάτες, σε θέματα τοπικής φύσεως, κοινωνικού και εθνικού ενδιαφέροντος, εγγράφει μια σειρά εκπομπών – αφιερωμάτων στην Εθνεγερσία του 1821, με την ευκαιρία των επετειακών εκδηλώσεων του 2021, για τη συμπλήρωση 200 χρόνων εθνικής μνήμης.