18 Φεβρουαρίου 2021

Εκατοντάδες διαβητικοί της Πιερίας δεν εξυπηρετούνται στο νοσοκομείο ή στο κέντρο υγείας




Με επιστολή της προς τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας, η πρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας, Σωτηρία Ουσταμπασίδου, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, επειδή, όπως αναφέρει, «εκατοντάδες διαβητικοί ασθενείς της Πιερίας αδυνατούν να δουν το διαβητολόγο γιατρό τους, στο νοσοκομείο ή στο κέντρο υγείας, λόγω εμβολιασμών».

Συνάντηση της βουλεύτριας Ε. Σκούφα με το Σωματείο Επισιτισμού Πιερίας




Με μέλη του Δ.Σ του Σωματείου Επισιτισμού Πιερίας και συγκεκριμένα τον πρόεδρο Νίκο Ντούλα, τον Αντιπρόεδρο Κρεμέτη Χαράλαμπο, τον γραμματέα Παυλίδη Νικόλαο και τα μέλη Δημήτρη Καραβιδέ και Αγιαννίτη Βασίλειο, συναντήθηκε η βουλεύτρια Πιερίας (ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία) Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα την Τετάρτη 17/2/2021.

Καθαρισμός ρέματος και τεχνικές παρεμβάσεις στον Τρίλοφο

 







Καθημερινές οι τεχνικές παρεμβάσεις και οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων και καναλιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, δημιουργώντας συνθήκες ασφάλειας για τους πολίτες και τις περιουσίες τους.

"Η Δευακ ψήφισε "απευθείας διαπραγμάτευση χωρίς δημοσίευση" για 2 μελέτες, αξίας 140.000 Ευρώ"




Παράξενος είναι ο τρόπος που λειτουργεί η δημοτική διοίκηση, συνεχίζοντας να αγνοεί τις εκκλήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών να σταματήσει τις απευθείας αναθέσεις που πλέον προκαλούν.

Γιώργος Τζήμας "Σας ευχαριστώ όλες και όλους"




Μετά την προαγωγή μου στο βαθμό του Ταξίαρχου και την επανατοποθέτησή μου ως Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, απευθυνόμενος προς τους τοπικούς παράγοντες, φορείς και πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, νιώθω ολόψυχα την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς όλους για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, τη βοήθεια προς το πρόσωπό μου αλλά και γενικά προς την Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας

Το Teqball ήρθε στην Κατερίνη! - Η τελευταία καινοτομία στον αθλητικό εξοπλισμό εγκαθίσταται στο πάρκο




Μοιάζει με το ποδόσφαιρο. Θυμίζει το ποδοβόλεϊ και συναντά το πινγκ – πονγκ. Ο λόγος για το Teqball, ένα βασικό πολυλειτουργικό εργαλείο προπόνησης αλλά και παιχνίδι, που ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ) εγκατέστησαν ήδη στο Α΄ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, ενώ έπεται και συνέχεια.