25 Φεβρουαρίου 2021

"Ζητήστε να είναι η Κατερίνη μία από τις πόλεις δοκιμής του ψηφιακού Ευρώ"|




Αν θέλετε επιτέλους να κάνετε κάτι προς την κατεύθυνση του να αρχίσει η Κατερίνη να μπαίνει στον χάρτη ως πόλη που στηρίζει και προωθεί την καινοτομία, σας προτείνουμε να λάβει απόφαση το δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης και να ζητήσουμε άμεσα από την Τράπεζα της Ελλάδος να είναι η Κατερίνη μία από τις Ευρωπαϊκές πόλεις όπου θα δοκιμαστεί η λειτουργία του ψηφιακού Ευρώ.

Με ασφάλεια και τάχιστη εξυπηρέτηση η 1η ημέρα διανομής τροφίμων κλπ. σε άπορους δημότες Κατερίνης




Τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης άρχισε από την , Τετάρτη 24/2, να διανέμει ο Δήμος Κατερίνης σε άπορους δημότες που δικαιούνται Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Κατασκευή Νέας Σιδηροδρομικής Στάσης στο Νέο Παντελεήμονα




Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με την στήριξη του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, την αλληλογραφία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου [με το υπ’ αριθμ. 222830 (1229) οικ. / 25.05.2016 έγγραφο Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και την απάντηση της ΕΡΓΟΣΕ με το υπ’ αριθμ. 279333 / 10.06.2016 έγγραφό της επί του σχετικού αιτήματος] καθώς και τις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές οχλήσεις προς την ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε., η οποία αποτελεί θυγατρική Εταιρεία του ΟΣΕ, με τομέα ευθύνης τη διαχείριση των έργων του Επενδυτικού Προγράμματος του Οργανισμού,

Περισσότερα από 30 φοινικόπτερα δηλητηριασμένα από κυνηγετικά σκάγια




Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά φοινικοπτέρων (φλαμίνγκο) που εντοπίζονται νεκρά ή βαριά άρρωστα στους προστατευόμενους υγροτόπους του Αγίου Μάμα Χαλκιδικής, της Επανομής και του Αγγελοχωρίου με εμφανή συμπτώματα δηλητηρίασης από μόλυβδο, εξαιτίας της κατάποσης μολύβδινων σκαγιών.

Συνάντηση του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης με τη Βουλευτή Πιερίας κ. Σκούφα




Τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης επισκέφθηκε η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας κ. Σκούφα Μπέτυ, στο πλαίσιο των συναντήσεών της με φορείς της τοπικής οικονομίας και πληρέστερης ενημέρωσής της επί των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες της πόλης μας, ειδικά λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί από την πανδημία.