7 Μαρτίου 2021

Ανακοίνωση από το νέο πολιτικό φορέα Ελεύθεροι Άνθρωποι Νομού Πιερίας




Αγαπητοί συντοπίτες και απανταχού Πιεριείς σας προσκαλούμε στο νέο πολιτικό φορέα μας με πρωταγωνιστή τον καταξιωμένο, πολύπειρο δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, αγωνιστή και δημοκράτη.Κατεβαίνουμε μαζί του στον όμορφο και ευγενικό πολιτικό στίβο για να συμβάλουμε στην πρόοδο αναταράζοντας τα στάσιμα νερά της στασιμότητας και της οπισθοδρόμησης επωφελεία όλων των Ελλήνων.

Ευχαριστήριο από τον Σύλλογο ΚΟΡΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ ΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΣΣΕΣ




Με ευγνωμοσύνη και συναισθήματα χαράς και βαθιάς συγκίνησης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές, που με τη δύναμη της προαιρέσεως και της αγάπης τους έκαναν το παν, για να συνδράμουν στην υλοποίηση της δράσης μας, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Συγκέντρωση και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στην Ελασσόνα




Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους πληγέντες από τους καταστροφικούς σεισμούς συμπατριώτες μας του δήμου Ελασσόνας και όπως αυτή εκφράστηκε με σχετικό δελτίο τύπου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, οργανώνει και συντονίζει συγκέντρωση και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης.

Α.Σ. SAKURA ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΑ ΣΙΩΠΗ




Μετά από μια δεκαετία υπέρογκων εξόδων, μηδενικής στήριξης των σωματείων και παράλληλα μηδενικής ανάπτυξης του αθληματός μας απο πλευράς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, ήρθε η ώρα το αθλημά μας, το Τζούντο, να αλλάξει επιτέλους πρόσωπο και να εκπροσωπηθεί από ανθρώπους που είναι γνώστες του αντικειμένου και είναι έτοιμοι να κάνουν το βήμα για να δώσουν πνοή σε αυτό που ονομάζεται «Ο δρόμος της Ευγένειας».

Νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης ο Πέτρος Λεκάκης




Ο Πέτρος Λεκάκης αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο ειδικής συνεδρίασης του οργάνου, που διεξήχθη το πρωί σήμερα (Κυριακή 7 Μαρτίου 2021).
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξής του στη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Λεκάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

Οι κάτοικοι του Πλαταμώνα κοντά στους πληγέντες του Τυρνάβου




Για τις δύσκολες ώρες που περνούν οι συνάνθρωποι μας στον Τύρναβο και στο δαμαση συγκεντρωνουμε πράγματα.
Ότι μπορεί ο καθένας να προσφέρει από έπιπλα σπιτιού στρώματα κουβέρτες κτλπ.
Φαγητά μακράς διαρκείας κονσέρβες κτλπ.
Χαρτί υγείας υγρά μαντηλάκια.
Νερά είναι η μεγαλύτερη ανάγκη.
Σημείο συγκέντρωσης στην εκκλησία του Πλαταμώνα.
Όλοι μαζί μπορούμε......
Επικοινωνία με τον Παπακώστα και με τον πρόεδρο της κοινότητας


Κοινότητα Πλαταμώνα

Κρούσμα Covid 19 σε εργαζόμενο στο Κ.Ε.Π του Δήμου Κατερίνης -Ανακοίνωση




Ο Δήμος Κατερίνης ανακοινώνει ότι λόγω εμφάνισης κρούσματος Covid 19 σε εργαζόμενο, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Κ.Ε.Π. του Δήμου, Εθνικής Αντίστασης 51, θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου μέχρι και την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 για την διά ζώσης εξυπηρέτηση με το απολύτως αναγκαίο προσωπικό,

Πιερία: Συλλήψεις εγκληματικής οργάνωσης που μετέφερε παράνομα μετανάστες




Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος εξαρθρώθηκε, στο πλαίσιο πολύμηνης αστυνομικής έρευνας, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση παράτυπων μεταναστών.

Μεσoχώρι Ελασσόνας: Κατέληξε ο ηλικιωμένος που σώθηκε από τα 6,3 Ρίχτερ




Στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας κατέληξε ο ηλικιωμένος που είχε απεγκλωβιστεί από το γκρεμισμένο σπίτι στο Μεσοχώρι Ελασσόνας από το σεισμό των 6,3 Ρίχτερ.

Πρόκειται για τον 83χρονο Χρήστο Αστ. Γκέκα, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Μεσοχώρι Ελασσόνας, όταν ο Εγκέλαδος σάρωσε το ορεινό χωριό της Ελασσόνας και γκρέμισε το σπίτι τους.

ΔΕΥΑ Έδεσσας: βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης




Λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης αναμένεται να υπάρξουν προβλήματα στην υδροδότηση της Έδεσσας και συγκεκριμένα στο τμήμα τη πόλης που βρίσκεται βόρεια της οδού Τσιμισκή.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Έδεσσας εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας.

pellanews