22 Μαρτίου 2021

Ξεκίνησε η κατασκευή των αγωγών μεταφοράς νερού για την πόλη της Κατερίνης




Επιτόπια αυτοψία στην έναρξη των παρεμβάσεων του έργου «Αγωγοί μεταφοράς νερού πόλης Κατερίνης» πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Αστέριο Μπουσνάκη, τον αντιδήμαρχο Γιώργο Κυριακίδη και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Περίστασης Γιώργο Χελιδονόπουλο.

Αναστολή λειτουργίας της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας




Η Αντιπεριφέρεια Πιερίας, με απόφασή της, προχωρά στην άμεση αναστολή της λειτουργίας της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 και αύριο Τρίτη 23 Μαρτίου 2021, στο πλαίσιο εκτάκτου ελέγχου που πραγματοποιείται από τις αρμόδιες αρχές.

Ευγένιος Ολύμπιος: ¨Δέσποτα φώτισέ μας, αν μπορείς και το αξίζεις ή απάλλαξέ μας από την παρουσία σου"




Εκκλησιαστικέ, ex officio, άρχοντα του τόπου μου, θα μου επιτρέψεις να αποτολμήσω, τώρα δα,την εν λόγω δημόσια, μετά στοιχείων, άποψή μου περί του προσώπου και των πεπραγμένων σου!

Σου απευθύνομαι, αυτονοήτως, στον Ενικό, καθώς αυτόν αναγνωρίζω, ως τον μόνον Ελληνικό και, συνεπώς, δι αυτού συνδέομαι, παιδιόθεν, με τον Τριαδικό Θεό της Ελληνορθόδοξης Πίστης μου!

Ζητείται μάγειρας απο επιχείρηση στο Αιγίνιο




Επιχείρηση στο Αιγίνιο ζητά μάγειρα με πολύ όρεξη για δουλειά να αναλάβει νέα κουζίνα. Θα εκτιμηθεί η εμπειρία στα Burger k pasta. Μόνιμη εργασία, μισθός ικανοποιητικός.Τηλ. Επικοινωνίας 2353306702

lefteria

Γιάννης Γιαντσιός: Μταφέρει τους ήχους και το χρώμα του Ολύμπου στις πιο διάσημες μουσικές σκηνές του κόσμου




Κατάφερε να μεταφέρει τους ήχους και το χρώμα του Ολύμπου στις πιο διάσημες μουσικές σκηνές του κόσμου. Ο Johnny Prapas (κατά κόσμον Γιάννης Γιάντσιος), ο οποίος ζει τα τελευταία τρία χρόνια στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στους πρόποδες του μυθικού βουνού, εμπιστεύτηκε τα δώρα που τού χάρισε και κατασκεύασε με ξύλο ελιάς, τις μοναδικές χειροποίητες ηλεκτρικές «κιθάρες του Ολύμπου», που κρατούν στα χέρια τους διάσημοι κιθαρίστες σε όλο τον κόσμο.

Ο Πιερικός συγκεντρώνει τρόφιμα ενόψει Πάσχα




Είναι γνωστό ότι, ο προγραμματισμός είναι αυτός που σε αναδεικνύει και σε κάνει να ξεχωρίζεις. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Πιερικού με την εντολή του Δημάρχου Κατερίνης κ.Κώστα Κουκοδήμου, από την Δευτέρα 22.3.2021 θα συγκεντρώνει τρόφιμα ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, για τις άπορες οικογένειες του Δήμου.

Νέο περιστατικό ρύπανσης στην περιοχή του Πέλεκα




Το δεύτερο περιστατικό ρύπανσης στην περιοχή του Πέλεκα, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών εντοπίστηκε από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης.

Όπως αποτυπώνεται στο φωτογραφικό υλικό που διαθέτει η Υπηρεσία Καθαριότητας, ένας ακόμη «πολίτης» εντοπίστηκε να ρυπαίνει, αυτή τη φορά, στην αντιπλημμυρική τάφρο.