9 Απριλίου 2021

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθη ημεδαπή για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών




Συνελήφθη χθες (8 Απριλίου 2021) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης μία ημεδαπή γυναίκα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.



Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε η ανωτέρω στην Κατερίνη και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο οικίες της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Τα «Δημοτικά Πάρκινγκ», μοχλός ανάπτυξης για τον Δήμο Κατερίνης




Σε σημαντικό παραγωγικό εργαλείο προς όφελος δημοτών και επισκεπτών αναδεικνύεται με τις πολυποίκιλες καθημερινές και αναπτυξιακές δράσεις της, η Δημοτική Επιχείρηση «Δημοτικά Πάρκινγκ Κατερίνης» (ΔΗΠΑΚ Α.Ε.).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ στην Ελληνική Αστυνομία και την Τροχαία Κατερίνης




Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ποδηλατούν ΑΣΦΑΛΩΣ , περισσότερο από 25 χρόνια στην Πιερία, από την Παραλία μέχρι τον Μύτικα (κυριολεκτικά). Θά θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά ,την Ελληνική Αστυνομία ,την Τροχαία Κατερίνης και ειδικά τους μοτοσυκλετιστές όλων των σωμάτων ασφάλειας, για τις πολύτιμες συμβουλές και υποδείξεις τους. Οι ΕΛ.Π.ΠΙ. εφαρμόζουν τον Κ.Ο.Κ. λαμβάνουνε όλα τα μέτρα κατά του covid ,υπακούνε στις εντολές της Αστυνομίας και συνεχίζουν ΑΣΦΑΛΩΣ !

Για τους ΕΛ.Π.ΠΙ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ /ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Συμμετοχή των Ολυμπίων Κατερίνης στις εκλογές της Ελληνικής ομοσπονδίας πάλης




Στις εκλογές της ΕΛΟΠ συμμετείχε ο Γ.Α.Σ. Ολύμπιοι Κατερίνης δια του εκπροσώπου του Μπαταλα Διονύσιου. (ο μοναδικός σύλλογος από την Πιερία που ειχε δικαίωμα ψήφου ). Οπου με συντριπτική πλειοψηφία ο Στέργιος Λεωνάκης είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης. Ο πρόεδρος της ΕΛΟΠ που ανανέωσε τη θητεία του, πήρε 40 ψήφους έναντι 14 του Γιάννη Αρζουμανίδη.

Μία λαμπάδα στον Δήμαρχο Κατερίνης από τα παιδιά του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.




Επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου πραγματοποίησαν τα παιδιά του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κατερίνης, συνοδευόμενα από τον Διευθυντή τους Χρήστο Αντωνίου, παρουσία και του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης, Αθανάσιου Μπαρμπαγεωργόπουλου.

Αρνητικά όλα τα τεστ ταχείας ανίχνευσης στο προσωπικό του Δήμου Κατερίνης




Αντιγονικό τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων κορονωϊού σε εργαζόμενους στις υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης διενεργήθηκε σήμερα, νωρίς το πρωί στο Δημαρχείο, από κινητή μονάδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων περιορισμού μετάδοσης του ιού.