7 Μαΐου 2021

Καθολική προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης στην Κατερίνη




Καθολική προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης θα σημειωθεί τη Δευτέρα 10 Μαϊου 2021 σε ένα μεγάλο τμήμα της περιοχής πέριξ του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κατερίνης (Α’ ΔΑΚ).

Η διακοπή στην υδροδότηση αφορά την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Αγράφων-Μαντζαροπούλου-Εθν. Σταδίου και Ηπείρου το ΙΚΑ Κατερίνης και το ΙΕΚ (πρ. Πολυκλαδικό) και είναι προγραμματισμένη από τις 8:30 έως και τις 11:30 το πρωί.

Δέματα Αγάπης από επιχειρήσεις της Κατερίνης μέσω του Ερυθρού Σταυρού




Το Τμήμα Εθελοντών Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης, για μια ακόμη χρονιά, στάθηκε στο πλάι των οικογενειών αυτού του τόπου, που πραγματικά έχουν ανάγκη.


Τις Άγιες αυτές μέρες, 50 οικογένειες της τοπικής κοινωνίας αισθάνθηκαν την ζεστασιά και την ανθρωπιά των εθελοντών μας.

Πιερία: Πλήρωσε 420 ευρώ για εμπόρευμα που δεν είδε ποτέ




Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος

ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 5 η Μαΐου 2021,

συνεργός της με το πρόσχημα της δήθεν αγοραπωλησίας εμπορεύματος, έπεισε

ιδιοκτήτη επιχείρησης στην Πιερία, να καταθέσει χρηματικό ποσό 420 ευρώ, σε

τραπεζικό λογαριασμό της παραπάνω ημεδαπής.

Δήμος Κατερίνης: Επιχείρηση καθαρισμού σε κοινόχρηστους χώρους




Σε νέα μεγάλης κλίμακας επιχείρηση καθαρισμού και ευταξίας αφενός κοινόχρηστου χώρου έκτασης 8 στρεμμάτων στην οδό 19ης Μαΐου, στο ύψος της λαϊκής αγοράς και αφετέρου σε χώρο στάθμευσης στα δικαστήρια (δίπλα από τις εγκαταστάσεις όπου πραγματοποιείται η Ανθοκομική Έκθεση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης), προχώρησαν οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.