11 Μαΐου 2021

Βελτίωση των υποδομών του οδικού δικτύου & προτεραιότητα των πεζών στις διαβάσεις




«Στόχος μας μέσα από τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις είναι η ανάδειξη των διαβάσεων, η ευαισθητοποίηση των οδηγών για την προσοχή που οφείλουμε όλοι να δείχνουμε στο δρόμο των πεζών, στις ράμπες ΑμεΑ, στα πεζοδρόμια και σε όσα στοιχεία παρέχουν ασφάλεια στους χρήστες του δρόμου». Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, με αφορμή σειρά εργασιών και δράσεων ενημέρωσης - ευαισθητοποίησης που σε όλη τη διάρκεια του Μαΐου, υλοποιούν οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.

Πιερία:«Χαρτί και Καλαμάρι» ή αλλιώς το μάθημα της Έκθεσης γίνεται… podcast!




Η εκπαιδευτική διαδικασία γυρίζει σελίδα και καινοτομεί με εφαλτήριο την Πιερία. Ο Νίκος Μυρωτής από την Κατερίνη παρουσιάζει το πρώτο podcast που αφορά το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και δίνει λύσεις στους μαθητές που είναι ακουστικοί τύποι ή έχουν μερική ή ολική τύφλωση.

Δωρεάν Τεστ ΠΑΠ για τις γυναίκες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου




Με στόχο να μεταφέρει το μήνυμα για την αναγκαιότητα της πρόληψης, ειδικά σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που η πανδημία του κορωνοϊού έχει περιορίσει τη δυνατότητα του προσυμπτωματικού ελέγχου, η Κοινότητα Ευόσμου διοργανώνει τριήμερο ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων τεστ Παπανικολάου (test Pap) για όλες τις γυναίκες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Δήμος Κατερίνης: «Ανθίζουν» πλατείες & κοινόχρηστοι χώροι




Η φύτευση ανθοφόρων εποχικών λουλουδιών, η τοποθέτηση ανθοσυνθέσεων σε πλατείες, νησίδες κ.α. δίνουν όμορφο χρώμα, ενώ αναβαθμίζουν την όψη των κοινόχρηστων χώρων σε όλη την έκταση του Δήμου Κατερίνης. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσονται οι παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Πρασίνου, οι οποίες επικεντρώθηκαν την τρέχουσα περίοδο στο κέντρο, στο παραλιακό μέτωπο κ.α.

Πέτρος Ίμβριος 'Θέλω να το μάθουν όλοι" !




Ο Πέτρος Ίμβριος επιστρέφει με ένα super ανεβαστικό τραγούδι και
σκοπός του είναι να το χορέψουμε όλοι και να βγούμε από την
δύσκολη ψυχολογική κατάσταση που βιώνουμε το τελευταίο καιρό.

Προτεραιότητα ο αθλητικός τουρισμός στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας




Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής 7 Μαΐου, στελέχη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και πιο συγκεκριμένα οι κ.κ. Στέργιος Λεωνάκης, πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Κωνσταντίνος Φάλιας, Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Αντώνης Λιανός, Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Γεώργιος Καλαϊτζίδης, πρόεδρος «ΟΛΥΜΠΙΩΝ Κατερίνης» και Βασίλης Μπατάλας, Ομοσπονδιακός προπονητής Πάλης.