26 Μαΐου 2021

Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό έξω από την Κατερίνη




Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, επιχείρηση ανάσυρσης δύο γυναικών από χαράδρα, στο 23ο χλμ Κατερίνης – Ελασσόνας. Σύμφωνα με το thesstoday, στο σημείο επιχειρούν 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ την ίδια στιγμή, έχουν κινητοποιηθεί 4 πυροσβέστες από τη 2η ΕΜΑΚ με ορειβατικό εξοπλισμό.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για μια μάνα και κόρη οι οποίες επέβαιναν σε αμάξι που έπεσε σε γκρεμό.




newsbomb

Θεσσαλονίκη: 27χρονη ήρθε αντιμέτωπη με οχιά στο σπίτι της




Στιγμές τρόμου βίωσε μια γυναίκα στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης. Αντίκρισε στην αυλή του σπιτιού της να κινείται μια οχιά.


Ήταν μεσημεριανές ώρες όταν η 27χρονη Κατερίνα Γιοφτσαλή είχε επιστέψει από την εργασία της. Βγήκε στην αυλή του σπιτιού της για να δει εάν είναι εντάξει τα σκυλιά της και τότε αντίκρισε της ενός μέτρου οχιά να είναι κουλουριασμένη.

Εθελοντική αιμοδοσία στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης




Την Πέμπτη στις 27 Μαΐου στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης δίνουμε στους μαθητές μας ένα μάθημα ζωής.
Διοργανώνουμε σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Κατερίνης εθελοντική αιμοδοσία που θα ξεκινήσει από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 13:30.
Καλούμε τους γονείς των μαθητών μας και οποιονδήποτε άλλον μπορεί, να έρθει στο σχολείο μας και να συμμετέχει σε μία δράση με ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία.
Γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες. Προσφέροντα μόνο 5 λεπτά από τον χρόνο μας και βοηθάμε να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Την Κυριακή 30 Μαΐου καθαρίζουμε την παραλία Αλυκής Κίτρους




Πρόσκληση σε εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Αλυκής Κίτρους απευθύνει ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου για την Κυριακή 30 Μαΐου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Με 10 αθλητές έλαβε μέρος ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος




Με 10 αθλητές έλαβε μέρος ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχής για τον Ν.Ο.ΚΑΤ.

Κατερίνη:Εγκατάσταση κλιμακίων ελέγχων τεστ για τουρίστες


 Η αναζήτηση τρόπων για την καλύτερη δυνατή υγειονομική εξυπηρέτηση (έλεγχοι rapid test) τουριστών που, ενόψει θερινής περιόδου, έρχονται στην Κατερίνη είτε για διακοπές, είτε διέρχονται μέσα από τον εθνικό δρόμο, στο ύψος της Κατερίνης, αποτέλεσε αντικείμενο συνάντησης της Αντιδημαρχίας Τουρισμού με τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.