8 Ιουνίου 2021

Δωρεάν εξέταση ειδικού προστατικού αντιγόνου για τους άνδρες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου




Με το σύνθημα “Υπάρχει και η Πρόληψη” η Κοινότητα Ευόσμου συνεχίζοντας τον κύκλο των δράσεων πρόληψης και αγωγής υγείας, διοργανώνει για τους άνδρες ηλικίας άνω των 50 ετών, δωρεάν εξέταση ειδικού προστατικού αντιγόνου (PSA).

Έντονη η παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας Κατερίνης στις ακτές, για Ασφαλή Τουρισμό




Στην προσπάθεια εύρυθμης λειτουργίας του παραλιακού μετώπου με σκοπό την τάξη και τη συμβολή στην καλύτερη δυνατή τουριστική εικόνα του Δήμου, η Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης, από 24/5/2021, βρίσκεται καθημερινά, πρωί και απόγευμα, στην Παραλία και στην Ολυμπιακή Ακτή.

Συναντήσεις Δημάρχου με συμβούλια Άνω Αγιάννη και Γανόχωρας




Διαδοχικές συναντήσεις με τα Συμβούλια Κοινοτήτων Άνω Αγίου Ιωάννη και Γανόχωρας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Γιώργος Νταντάμης, ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Γιώργος Κυριακίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Νταντάμης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ασημίνα Πούλιου, Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κώστας Λιακόπουλος.

Ξεκίνησε και φέτος η συγκομιδή του εξαιρετικού "Τσάι Ολύμπου" στην Πιερία




Τα τελευταία χρόνια στις πλαγιές των Πιερίων σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 600 μ. και του Ολύμπου, καλλιεργείτε το εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης βότανο, τσάι του βουνού σιδερίτης (sideritis scardica) το γνωστό σε όλους πλέον «Τσάι Ολύμπου». Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αρχές Ιουνίου ξεκινά η συγκομιδή του σιδερίτη «Τσάι Ολύμπου». Το υπέροχο και αρωματικό, με τις θαυμάσιες ιδιότητές του «Τσάι Ολύμπου» δίνει ένα ευεργετικό αφέψημα για το οργανισμό μας.

Eπιβεβλημένη η παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων έτους 2020




Με επιστολή της προς τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Κόλλια , η Διοίκηση του 4ου Περιφερειακού Τμήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ζητάει την άμεση παρέμβαση για παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων φορολογικού έτους 2020 τουλάχιστον έως 30/09/2021 και των συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών και προμηθευτών τουλάχιστον έως 31/07/2021 και επίσης την καθιέρωση των ηλεκτρονικών βιβλίων μετά το τέλος της πανδημίας . Ειδικότερα στην επιστολή της αναφέρει :