19 Ιουνίου 2021

Πνίγηκε 70χρονος στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής




Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή ''ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ'' Ν. Μαρμαρά Σιθωνίας Χαλκιδικής, 70χρονος αλλοδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Πολύγυρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Ν. Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού.

Δίας Δίου ανακοίνωση




Η διοίκηση του Δία Δίου καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου την Τετάρτη 30 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο κοινοτικό κατάστημα Δίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση παράλληλα με τις προγραμματισμένες εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η αποστολή του Πιερικού για το παιχνίδι της Βέροιας




Με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεση της, θα ταξιδέψει η αποστολή του Πιερικού στην γειτονική Βέροια. Θα απουσιάσουν οι Μπουζούκης, Γκατσολάρι που αισθάνθηκαν ενοχλήσεις και δε θα ρισκάρουν, οι τραυματίες Παπαδόπουλος, Μηλιώτης και ο τιμωρημένος με κάρτες Τοπαλίδης.




Την αποστολή απαρτίζουν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:




Τζήμας, Αλεξιάδης, Μπουόλι, Γαλανόπουλος, Γιαλαμίδης, Δεμηρτζόγλου, Ιντζόγλου,



Ίτσιος, Κανταρτζής, Καρανάτσιος, Κουκοδήμος Γιώργος, Κουκοδήμος Νίκος, Κρυεμάδι, Μακρής, Μαυρίδης, Μπαβέλης, Μπενίσκος, Τακίδης, Τουλίκας, Χαρτσιάς

Έθιμα της Πεντηκοστής στην παλαιά Λεπτοκαρυά




Η παλαιά Λεπτοκαρυά πρέπει να χτίστηκε ανάμεσα στα 1580 - 1620. Βρίσκεται στις νότιες υπώρειες του Άνω Ολύμπου, στο σημείο ακριβώς όπου ο χείμαρρος Γρίβας, χωρίζει τον Άνω από τον Κάτω Όλυμπο. Οι παλιές παραδόσεις του χωριού μας λένε πως πριν από εξακόσια περίπου χρόνια, το χωριό ήταν χτισμένο στη θέση «Λεφτοκαρυές».

Εγγραφές μαθητών στο Εσπερινό Γυμνάσιο Κατερίνης




Το Εσπερινό Γυμνάσιο Κατερίνης δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση και τους προσφέρει τα απαραίτητα πνευματικά εφόδια και τυπικά προσόντα που θα τους ανοίξουν το δρόμο για την επαγγελματική και κοινωνική τους ανέλιξη.

Αλεξάνδρεια: 37χρονη το "έπαιζε" χρηματίστρια και "τσίμπησε" 7000 ευρώ από 52χρονο




Στη σύλληψη 37χρονης, η οποία κατηγορείται ότι απέσπασε χρήματα από 52χρονο, στον οποίο συστήθηκε ψευδώς ως χρηματίστρια, προχώρησε η Αστυνομία, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 37χρονη φέρεται ότι κατά το τελευταίο τετράμηνο πήρε από τον 52χρονο 7.000 ευρώ, με την πρόφαση ότι θα τα επενδύσει, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι η συλληφθείσα την ίδια χρονική περίοδο απέσπασε από τρία ακόμη άτομα συνολικό ποσό 6.900 ευρώ. Όπως αποκαλύφθηκε, κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές για συναφή αδικήματα.


zougla.gr

Το σκυλάκι της Καρολάιν που σκότωσε ο πιλότος




Η Ρόξυ ήταν το μικρό σκυλάκι της Καρολάιν Κράουτς. Δολοφονήθηκε βάρβαρα από τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για ένα και μόνο λόγο: για να γίνει πιστευτή από την αστυνομία η ιστορία των αδίστακτων αλλοδαπών ληστών.

Χαλκιδική: Τραυματισμός 17χρονου από ψαροντούφεκο

 


Στο νοσοκομείο Πολυγύρου Χαλκιδικής  νοσηλεύεται 17χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε από ψαροντούφεκο στην παραλία Μεταμόρφωσης Σιθωνίας Χαλκιδικής. 

Ο 17χρονος τραυματίστηκε στον αριστερό μηρό την ώρα που ψάρευε με το ψαροντούφεκο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά.