27 Ιουνίου 2021

Απίστευτη ταλαιπωρία χιλιομέτρων στα διόδια Αιγινίου και Μαλγάρων




Απίστευτη πολύωρη ταλαιπωρία υπέστησαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι εκδρομείς επιστρέφοντας από την Πιερία στη Θεσσαλονίκη. Ουρές χιλιομέτρων με ακινητοποιημένα αυτοκίνητα μπροστά στα διόδια του Αιγινίου, τα οποία διαχειρίζεται η εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ» και στα διόδια των Μαλγάρων, που διαχειρίζεται η εταιρεία «Εγνατία Οδός ΑΕ».

Οι πιτσιρικάδες των Ολυμπίων Κατερίνης δεύτερη ομάδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης




Τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον άφησε η ομάδα u15 Κορασίδων και Παμπαίδων των Ολυμπίων Κατερίνης κατακτώντας αντίστοιχα την δεύτερη θέση στην ομαδική βαθμολογία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ελληνική ομοσπονδία πάλης για μια ακόμα φορά στην φιλόξενη Παραλία Κατερίνης & στο aloha beach bar το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με μεγάλη επιτυχία

Πέλλα: Κατασχέθηκαν περισσότερα από 184.000 τεμάχια λαθραίων τσιγάρων




Συνελήφθη στις (25 Ιουνίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Οι φερέλπιδες αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης




Στο Προπονητικό Κοινόβιο εφήβων/νεανίδων ενόψει των προκρίσεων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας κλήθηκαν και αναχωρούν σήμερα 27/06/2021 οι φερέλπιδες αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κετσιτζόγλου Γεώργιος, Φοροζίδης Παναγιώτης και Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα.

"Αφήστε λίγο φρέσκο νεράκι έξω από τα σπίτια σας"




Έκκληση κάνει η κοινωνική οργάνωση Αντι-κρίση στους κατοίκους όλης της χώρας ώστε να τοποθετήσουν δοχεία με νερό έξω από τα σπίτια τους για τα αδέσποτα τα οποία υποφέρουν από τον καύσωνα περισσότερο από όλους.

Προσπάθησαν να πουλήσουν αρχαίο αγαλματίδιο για 40.000 ευρώ




Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς είχαν ως αποτέλεσμα να αποτραπεί αγοραπωλησία αρχαίου αγαλματιδίου μεγάλης αρχαιολογικής αξίας και να παραδοθεί στις αρμόδιες αρχαιολογικές Υπηρεσίες.